Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  PFIZER LABORATORIES

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

  ЦЕНТРУМ Витамини и минерали А-Z х30 таблетки

  Комбинация от витамини и минерали, осигуряващи добър имунитет, повече енергия и по-красива кожа. Таблетките предпазват клетките от оксидативен стрес и вредното влияние на околната среда.
  18,50 (BGN)
  Снимка на ЦЕНТРУМ за жени от А до Я 30 таблетки

  ЦЕНТРУМ за жени от А до Я 30 таблетки

  Грижа за женското здраве -подпомага енергията, имунитета и обмяната на веществата. Освен това, този мултивитаминен комплекс съдържа хранителни вещества, които помагат на жените да поддържат здрав вид и съдържа високи нива на витамин Д за здрави кости. Осигурява основни хранителни вещества, които Ви донасят най-пълната гама мултивитамини за добро женско здраве.
  26,95 (BGN)
  Снимка на ЦЕНТРУМ за мъже от А до Я 30 таблетки

  ЦЕНТРУМ за мъже от А до Я 30 таблетки

  Центрум за мъже от А до Я са хранителна добавка с витамини и минерали . Създадена с подобрена формула и повече витамин Д. Съдържа магнезий и високи нива на В-витамини за осигуряване на хранителните нужди при мъжете. Добавените B-витамини (В1 , В2 , В6 , В12 ) и магнезий допринасят за нормалното протичане на метаболизма, сърдечната функция и производството на енергия, а витамините А и С, мед и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система. Калцият, магнезият и витамин D поддържат нормалната функция на мускулите.
  21,60 (BGN)
  Снимка на ЦЕНТРУМ СИЛВЪР за жени 50+ 30таблетки

  ЦЕНТРУМ СИЛВЪР за жени 50+ 30таблетки

  Центрум Силвър е хранителна добавка за жени 50+ с витамини и минерали. С подобрена формула и повече витамин D! Съдържа калций, желязо и високи нива на фолиева киселина за осигуряване на хранителните нужди при жените 50+. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, благодарение на добавените В-витамини (B1, B2, B6, B12). Витамин С, селен и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система, а Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Съдържа още калций, необходим за поддържане на нормалното състояние на костите. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  30,85 (BGN)
  Снимка на ЦЕНТРУМ Силвър 50+ *30таблетки

  ЦЕНТРУМ Силвър 50+ *30таблетки

  Центрум Силвър 50+ е хранителна добавка с витамини и минерали, специално създадена за мъже и жени над 50 годишна възраст, за да подпомага удовлетворяването на техните променящи се хранителни нужди. Действа, като подпомага имунитета, зрението и костите. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  22,80 (BGN)