Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СИНУЛАН AROMA PATCH JUNIOR , 5 пластира

  Производител: WALMARK
  Пластира AROMA PATCH JUNIOR, приложен на дрехи постепенно освобождава изпарения от етерични масла, които съдържа.Изпарения за спокойно дишане през ноща.Подходящ при запушен нос. Успокоява дишането за до 8 часа.Освобождава естествени изпарения от евкалипт, бял бор, мента,розмарин и сладък портокал.Не омазнява.Не оставя петна.За деца над 1,5 години.
  Складова единица: 49296
  10,30 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Ароматерапията е практика , известна още от гърците и римляните, използвали силата на парфюмните вещества, извличани от традиционните билки.

  Пластира AROMA PATCH JUNIOR, приложен на дрехи постепенно освобождава изпарения от етерични масла, които съдържа.

  Сред съставките са бял бор, често използван в балсамови препарати,евкалипт,известен със свойствата си да подпомага дишането, мента с освежаващо действие , с добавени етерични масла от розмарин и сладък портокал - с много благотворни ефекти.

  Инструкция за употреба:

  1. Отворете опаковката.

  2. Премахнете защитното фолио на пластира и го залепете директно върху дрехите /напр.пижама/около зоната на гърдите.

  3. Ефектът на естествените аромати от Синулан Форте AROMA PATCH JUNIOR пластир трае до 8 часа, затова е препоръчително да го залепите преди сън.

  Съставки : масло от стрък на лютива мента , масло от иглички на бял бор , масло от листа евкалипт, екстракт от кора на сладък портокал, масло от листа на розмарин.

  Може да предизвика алергични реакции : лимонен, линалол,евгенол,цитрал.

  Предупреждения :Не прилагайте директно върху кожата! Избягвайте контакт с очите и всякакви лигавици.Може да предизвика алергична кожна реакция.В случай на кожно раздразнение се консултирайте с лекар. Пазете от достъп на деца.При деца на възраст от 18-36 месеца , лепенката трябва да се сложи така , че да не я достигат. Пазете от източници на топлина.

  Условия на съхранение : Да се съхранява на място недостъпно за малки деца , на сухо и тъмно място.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *