Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СиТиКо ампули за пиене 500 мг/5мл*10

  Производител: DANHSON
  Ситико ампули за пиене е хранителна добавка, която подобрява мозъчната дейност. Ситико повишава енергийния синтез и поддържа правилното функциониране на клетъчните мембрани в невроните. Ситиколин подобрява нивото на внимание и съзнание. Действа благоприятно на амнезията и когнитивните неврологични смущения. Подобрява благоприятно исхемичните симптоми, които могат да се наблюдават при унсулти, мозъчни травми, съдови и дегенеративни мозъчни заболявания.
  Складова единица: 49442
  22,65 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Ситиколин играе важна роля за правилното функциониране на мозъка. Повишава енергийния синтез и поддържа правилното функциониране на клетъчните мембрани в невроните. Подобрява нивото на внимание и съзнание, действа благоприятно на паметта, концентрацията, вниманието и работоспособността.

  Активни съставки:В 1 ампула се съдържат – 500 mg Ситиколин натрий

  СЪСТАВ: ситиколин (citicoline) 100мг/мл

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За възрастни. Приема се през устата по 1 ампула (5 мл) дневно след хранене. Приемът трябва да продължи минимум 6 седмици. С аромат на ягода.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не е предназначен за прием от деца.

  ПРИТЕЖАТЕЛ НА МАРКАТА: ДАНСОН-БГ ООД, БЪЛГАРИЯ

  ОПАКОВКА:10 ампули за пиене

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *