Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СКУЛПТИРАЩА ПЯНА ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 200 мл

  Производител: RENE FURTERER
  Разработена с растителен екстракт от Жожоба, тази скулптираща пяна осигурява дълготраен обем с естествен финиш. С нежна и ефирна формула, пяната защитава косменото стъбло и разкрасява косата. Оформянето на прическата е лесно, ефектът от изсушаване със сешоар е съхранен за по-дълго, буклите са подредени, а косата е защитена от овлажняване.
  43,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки :

  • Масло от Жожоба (Филмира, хидратира и защитава стеблото на косъма)

  • Витамин В5, Ниацин (хидратира и подхранва косъма, заздравява защитната бариера)

  Начин на употреба : Разклатете добре преди употреба и дръжте флакона с отвора надолу. Нанесете на влажна коса. Разпределете по дължината с помощта на гребен. За допълнително повдигане на косата, нанесете в корените. Оформете прическата. Подходящ за фина коса без обем.

  Внимание: Опасно! Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50 °C/122°F. Да не се пробива и изгаря, дори след
  употреба. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък, и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Да се съхранява извън обсега на деца. Избягвайте контакт с очите. Да не се пръска срещу очите. Да не се вдишва. Използвайте в добре проветриви помещения.

  Опаковка : 200 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *