Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Уримил  е предназначен да подпомага нормалната функция на периферната нервна система като предоставя на тялото точнатa комбинация от шест важни хранителни вещества. Неговата комплексна формула подпомага нормалната функция на периферната нервна система и носи облекчение при изтръпване на ръцете и краката.

    УРИМИЛ 30 капсули

    Уримил е предназначен да подпомага нормалната функция на периферната нервна система като предоставя на тялото точнатa комбинация от шест важни хранителни вещества. Неговата комплексна формула подпомага нормалната функция на периферната нервна система и носи облекчение при изтръпване на ръцете и краката.
    23,60 (BGN)
    УРИМИЛ Гел е част от серията Уримил, разработена с грижа за периферната нервна система. Нанася се лесно и има приятен загряващ ефект, напомнящ гъделичкане. Не оставя мазни петна. Съдържа канабидиол и  съставки, които стимулират кръвообращението в мускулите и ставите. Има мек, ненатрапчив аромат.

    УРИМИЛ гел с канабидиол*50 мл

    УРИМИЛ Гел е част от серията Уримил, разработена с грижа за периферната нервна система. Нанася се лесно и има приятен загряващ ефект, напомнящ гъделичкане. Не оставя мазни петна. Съдържа канабидиол и съставки, които стимулират кръвообращението в мускулите и ставите. Има мек, ненатрапчив аромат.
    23,85 (BGN)
    Urimil Glyco (Уримил Глико) е единственият препарат, който съдържа едновременно Алфа липоева киселина, Нуклеотиди и всички Витамини от групата B.

    УРИМИЛ Глико капсули*30

    Urimil Glyco (Уримил Глико) е единственият препарат, който съдържа едновременно Алфа липоева киселина, Нуклеотиди и всички Витамини от групата B. Уримил Глико съчетава полезните свойства на 16 активни съставки всяка от които допринася за подобряване на състоянието и симптомите при диабетно болни пациенти и такива с периферна нервна увреда.URIMIL GLYCO подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система, допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта, както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Създаден с грижа за вашите периферни нерви и кръвна захар.
    30,70 (BGN)
    Снимка на УРИМИЛ МАГ капсули*30

    УРИМИЛ МАГ капсули*30

    УРИМИЛ МАГ за нормалната сърдечна и мускулна функция и поддържане на електролитния баланс. Уримил Маг допринася за нормалната сърдечна (тиамин) и мускулна функция (магнезий ) и поддържане на електролитния баланс (магнезий). Уримил Маг подхранва сърцето и мускулите с магнезий, коензим Q10 и съдържа калий под формата на калиев цитрат. С активната си формула Уримил Маг спомага за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за нормалното протичане на метаболизма.
    21,65 (BGN)
    URIMIL MOVE (Уримил Муув) - допринася за oбразуването на колаген в ставите и костите. Поддържането на нормалното функциониране на нервната система. Уримил Муув е специално разработена формула за повече движение. Нейният богат състав подсигурява нормалната функция на тъканите, въвлечени в двигателната активност на всеки човек – кости, стави, сухожилия, мускули и нервна система.

    УРИМИЛ Муув сашета*25

    URIMIL MOVE (Уримил Муув) - допринася за oбразуването на колаген в ставите и костите. Поддържането на нормалното функциониране на нервната система. Уримил Муув е специално разработена формула за повече движение. Нейният богат състав подсигурява нормалната функция на тъканите, въвлечени в двигателната активност на всеки човек – кости, стави, сухожилия, мускули и нервна система.
    75,90 (BGN)
    Снимка на УРИМИЛ ПАМЕТ за паметта, концентрацията, периферното оросяване капсули*30

    УРИМИЛ ПАМЕТ за паметта, концентрацията, периферното оросяване капсули*30

    Уримил Памет е модерна формула, създадена в подкрепа на паметта, концентрацията и периферното оросяване. В нея утвърденият натурален екстракт от гинко билоба е допълнен и надграден от действието на още 10 активни съставки за постигането на още по-комплексен ефект върху здравето на мозъка и неговите функции.
    37,55 (BGN)
    Уримил Плюс подпомага функциите на периферната нервна система, фокусирайки се върху кръста и гърба. Съдържа 7 важни хранителни вещества, които съдействат за регенерирането на увредените неврони.

    УРИМИЛ ПЛЮС 30 капсули

    Уримил Плюс подпомага функциите на периферната нервна система, фокусирайки се върху кръста и гърба. Съдържа 7 важни хранителни вещества, които съдействат за регенерирането на увредените неврони. Повлиява болки в кръста и гърба, причинени от: травми, хирургиески интервенции, грип, вирусни заболявания и инфекции, ишиас, ломбаго, дископатия, плексити, невралгии.
    25,25 (BGN)
    Снимка на УРИМИЛ ФОРТЕ 30  капсули

    УРИМИЛ ФОРТЕ 30 капсули

    Уримил Форте е хранителна добавка, влияеща благоприятно върху функциите на периферната нервна система. Всяка капсула съдържа оптимално количество от 9 активни съставки, често използвани заедно или поотделно за повлияване на болкови състояния.
    28,40 (BGN)
    Пластирите Urimil Forte Neuro са изработени от нетъкана материя с биологично съвместима, комфортна и недразнеща повърхност, напоена със синергична комбинация от 5 активни съставки.

    УРИМИЛ ФОРТЕ 7 ПЛАСТИРИ

    Пластирите Urimil Forte Neuro са изработени от нетъкана материя с биологично съвместима, комфортна и недразнеща повърхност, напоена със синергична комбинация от 5 активни съставки. Продуктът е с технология, която осигурява постепенно освобождаване в продължение на 24 часа на съдържащите се активни съставки, насочени към: намаляване на възпалението, стимулиране на кръвообращението и възстановителните процеси, оказване на загряващ ефект и подобряване на комфорта в засегнатата област.
    21,20 (BGN)
    Най-НОВИЯТ представител на серията Уримил.Най – МОЩНИЯТ до сега.Без алергени.URIMIL FORTE MAX подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система и поддържане на нормалната функция на мускулите.

    УРИМИЛ ФОРТЕ МАКС 30 капсули

    Най-НОВИЯТ представител на серията Уримил.Най – МОЩНИЯТ до сега.Без алергени.URIMIL FORTE MAX подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система и поддържане на нормалната функция на мускулите. Всяка капсула съдържа оптимално количество от 9 активни съставки, често използвани заедно или поотделно за повлияване на болкови състояния.
    30,15 (BGN)
    Уринал акут подпомага нормалното състояние и функции на пикочните пътища. Бързо премахва дискомфорта. Има антиоксидантен ефект. Защитава клетките и тъканите от свободните радикали и допринася за поддържане на добро общо състояние на организма.

    Уринал Акут таблетки*10

    При чувство на парене, често уриниране. Подпомага нормалното състояние и функции на пикочните пътища. Бързо премахва дискомфорта. Има антиоксидантен ефект. Защитава клетките и тъканите от свободните радикали и допринася за поддържане на добро общо състояние на организма. Може да се съчетава с назначено антибиотично лечение.
    17,95 (BGN)
    Уринал Дринк съдържа патентована активна субстанция NutriCranTM - изсушен концентриран сок от американска червена боровинка, богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други полезни вещества, необходими за правилното функциониране и устойчивостта на пикочните пътища. Червената боровинка предпазва от инфекции и прикрепване на бактерии по уринарния тракт и пикочните пътища.

    УРИНАЛ ДРИНК за здрави пикочни пътища сашета*12

    Хранителна добавка, която се намира под формата на разтворими прахчета. Спомага за правилното функциониране на уринарния тракт и за здравето на пикочните пътища.
    18,30 (BGN)
    Уринал капсули съдържа концентриран екстракт ор плодове на червена боровинка. За поддържане здравето на уринарния тракт се препоръчва в доза 2 капсули дневно. При наличие на симпторми се приема в доза 3 пъти по 2 капсули. Може да се комбинира с антибиотично лечение.

    УРИНАЛ капсули*60

    Уринал капсули е хранителна добавка, която притежава екстракт от американска червена боровинка. Изключително ефективна при цистит и различни инфекции по пикочните пътища, спомага за нормалното функциониране на уринарния тракт.
    26,80 (BGN)
    Детенцето ви се оплаква от парене и често уриниране? Дайте Urinal® сироп с екстракт от американска червена боровинка. Той е не натурално и висококачествено решение, с приятен вкус и лесен за преглъщане.

    УРИНАЛ Сироп за уринарен тракт*150 мл

    За нормалното функциониране на уринарния трактСпециална формула за деца с напълно естествен състав. Подходящ за деца над 1г.
    19,50 (BGN)
    Снимка на УРИНАРИ с ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА  420 мг

    УРИНАРИ с ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА 420 мг

    Формулата Уринари е синергична билкова смес, която подпомага нормалното здраве на бъбреците и пикочните пътища. Има противовъзпалително действие и стимулира изхвърлянето на болестотворните причинители на инфекцията. Облекчава паренето, болката и сърбежа при и намалява позивите за уриниране, в следствие на инфекция. Притежава профилактично действие срещу цистит и пиелонефрит. Препоръчва се прием в следните случаи: При хроничи бактериални инфекции на отделителната система, в това число цистит, пиелонефрит, уретрит. Камъни в бъбреците (уролитиаза), извън острата фаза на болка и възпаление. При недостатъчен прием на вода и предразположеност към болести на отделителната система. Превъзходна формула. Подпомага здравето на пикочните пътища. Сертифицирано 420 мг , хранителна добавка.
    33,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    2 339