Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.

    ФЕМАРЕЛ Ънстопабъл капсули*56

    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.
    54,50 (BGN)
    Фемифлора вагинални супозитории поддържа бързото възстановяване на вагиналната лигавица по естествен начин.

    ФЕМИ ФЛОРА Вагинални супозитории*10

    Фемифлора вагинални супозитории поддържа бързото възстановяване на вагиналната лигавица по естествен начин. Повлиява еластичността на тъканите. Помага възстановяването на естествената влага. Улеснява грижата за рани след раждане и при хирургични операции на влагалището.
    20,80 (BGN)
    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.

    ФЕМИ ФЛОРА Интимен измиващ гел*200 мл

    Феми Флора интимен гел осигурява дълготрайна свежест и комфорт.Спомага за облекчаването на раздразнения. Със защитно действие. Нова формула за нежна интимна грижа.
    12,95 (BGN)
    Възстановява нарушената вагинална флора при гъбични и бактериални инфекции. Подходящ за прием при нарушена вагинална флора в резултат на прием на антибиотици.

    ФЕМИ ФЛОРА ПРОБИЕН капсули*20

    Феми Флора Пробиен е синбиотик за нормална вагинална флора. Подпомага възстановяването на естествената вагинална флора на жените. Възстановява нарушената вагинална флора при гъбични и бактериални инфекции. Подходящ за прием при нарушена вагинална флора в резултат на прием на антибиотици. При нарушена вагинална флора, в резултат на нарушен хормонален баланс по време на бременност, кърмене и менопауза. За профилактика при посещение на басейн.
    21,80 (BGN)
    ФемиБаланс е синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните “женски” билки.Нехормонален продукт за жени в менопауза.

    ФемиБаланс капсули*30

    ФемиБаланс е синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните “женски” билки.Нехормонален продукт за жени в менопауза. Допринася за регулирането на хормоналната дейност. Подпомага нормалната психична функция, нормалното функциониране на нервната система и допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, кожата, лигавиците, костите, зъбите.
    18,80 (BGN)
    ФЕМИНЕЛА УроФорте - сироп е хранителна добавка предназначена за допълване на дневния хранителен режим с високо ценения екстракт от червена боровинка обогатен с витамин С. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища.

    ФЕМИНЕЛА УроФорте сироп*120 мл

    ФЕМИНЕЛА УроФорте - сироп е хранителна добавка предназначена за допълване на дневния хранителен режим с високо ценения екстракт от червена боровинка обогатен с витамин С. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява нтиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.
    17,50 (BGN)
    Феминела Урофорте таблетки е хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка плюс витамини C и Е. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.

    ФЕМИНЕЛА УроФорте таблетки*30

    Феминела Урофорте таблетки е хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка плюс витамини C и Е. Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища. Спомага за прочистване на уринарния тракт. Проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.
    27,90 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ  30 капсули

    ФЕМИНОРМ 30 капсули

    фитоестрогени. Повлиява благоприятно леки менопаузални оплаквания, пременструални невровегетативни и психически нарушения и смущения в менструалния цикъл у девойки. Съдейства за подобряване еластичността на кръвоносните съдове и намаляване нивото на холестерола. Допринася за предотвратяване на остеопорозата. Подходящ и в периода на пременопауза.
    13,10 (BGN)
    Снимка на ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    ФЕМИНОРМ ДУО 30 капсули

    Феминорм Дуо съдържа мощна комбинация от естествени фитоестрогени - структурно и функционално наподобяват женските полови хормони. Повлиява благоприятно по-тежки менопаузални оплаквания и усложнения. Подходящ след оперативно отстраняване на яйчниците и след прекъсване на хормонална терапия. Има положителен ефект върху хормоналния баланс при жени в климакс.
    15,50 (BGN)
    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и  психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.

    ФЕМИНОРМ Лека нощ капсули*30

    Феминорм Лека Нощ съдържа пълна комбинация от естествени фитоестрогени и психичен хармонизатор - мелатонин. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения. Доказана ефективност.
    15,85 (BGN)
    Феминхелп допринася за контролиране на невплното изпускане на урина

    ФеминХелп таблетки*56

    ФеминХелп е хранителна добавка за жени, страдащи от инконтиненция. Помага за контролиране неволното изпускане на урина.ФеминХелп действа благоприятно, благодарение на комбинацията от растителни екстракти и витамини, които съдържа.
    29,30 (BGN)
    Фемовита® е комбиниран натурален продукт, който облекчава и превентира усложненията по време на менопауза.

    ФЕМОВИТА капсули*30

    ФЕМОВИТА представлява специално разработена комбинирана формула за жени по време на менопауза, съдържащa витамин С, който допринася за oбразуването на колаген за нормалната функция на костите,нормалната функция на имунната система,нормалното функциониране на нервната система и фолиева киселина, която допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
    26,20 (BGN)
    Фемовита Форте Ден и Нощ представлява нехормонално билково решение за всички етапи от менопаузата, разработено на основата на висококачествени растителни екстракти, минерали и витамини.

    ФЕМОВИТА Форте Ден и нощ капсули*60

    Фемовита Форте Ден и Нощ представлява нехормонално билково решение за всички етапи от менопаузата, разработено на основата на висококачествени растителни екстракти, минерали и витамини. Те спомагат за оптималното функциониране на женския организъм през цялото денонощие и предоставят на активната жена натурална алтернатива на хормонозаместителната терапия. Фемовита Форте Ден и Нощ съдържа всички 5 основни групи фитоестрогени, 15 активни нехормонални съставки и биологично активни вещества за максимално бързо и ефикасно действие без излишно натоварване на организма.
    33,95 (BGN)
    Fenaxon на WEDO е специализиран продукт, който съдържа мощна комбинация от 11 активни съставки за подпомагане здравето на периферната нервна система. Приема му предотвратява остри и хронични неврологични състояния на дискомфорт. Допринася за облекчението при възпалени нерви. Помага против чувство на скованост и изтръпване. Действа положително при регенерацията на увредените нервни клетки.

    ФЕНАКСОН за здравето на периферната нервна система таблетки*30

    Fenaxon на WEDO е специализиран продукт, който съдържа мощна комбинация от 11 активни съставки за подпомагане здравето на периферната нервна система. Приема му предотвратява остри и хронични неврологични състояния на дискомфорт. Допринася за облекчението при възпалени нерви. Помага против чувство на скованост и изтръпване. Действа положително при регенерацията на увредените нервни клетки.
    29,80 (BGN)
    ФЕРМЕНТИКС ДЖУНИЪР са комбинация от пробиотици и пребиотик. Съдържат тиндализирани (температурно обработени) бактерии с добавени витамини от група Б и арабиногалактан.

    ФЕРМЕНТИКС Джуниър флакони 10мл*12

    ФЕРМЕНТИКС ДЖУНИЪР са комбинация от пробиотици и пребиотик. Съдържат тиндализирани (температурно обработени) бактерии с добавени витамини от група Б и арабиногалактан. Помагат за възстановяване на детския организъм след антибиотична терапия, както и по време на и след стомашно-чревен дискомфорт. Имат отличен профил на безопасност и поносимост. Предлагат се в удобни флакони за пиене с приятен аромат на ягода.
    24,95 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 339,00 (BGN)
    2 339