Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Mineral 89 Укрепващ и хидратиращ гел-бустер 50мл, VICHY

    Mineral 89 Укрепващ и хидратиращ гел-бустер 50мл, VICHY

    За първи път лаборатории Vichy успяват да създадат продукт с 89% концентрация на Термална минерализираща вода, добавяйки към нея хиалуронова киселина - хидратант за кожата с естесвен произход. MINÉRAL 89 подсилва защитната бариера на кожата, правейки я по-устойчива на външните агресори като замърсяване, стрес и умора. Ден след ден кожата е хидратирана, тонизирана и сияйна.
    49,30 (BGN)
    Снимка на Neovadiol дневен крем с уплътняващ и изпълващ ефект в перименопаузата, СУХА КОЖА, 50 мл VICHY

    Neovadiol дневен крем с уплътняващ и изпълващ ефект в перименопаузата, СУХА КОЖА, 50 мл VICHY

    Подхранващ крем, който помага за компенсиране въздействието на менопаузата върху външния вид на кожата. Хипоалергенен. По-плътна и гладка кожа. Изваяни контури на лицето. Подобрена еластичност и по-стегната кожа.
    66,10 (BGN)
    Снимка на Neovadiol нощен крем с подхранващ и стягащ ефект в постменопаузата, 50 мл VICHY

    Neovadiol нощен крем с подхранващ и стягащ ефект в постменопаузата, 50 мл VICHY

    Богата, успокояваща нощна грижа, създадена да намали въздействието на менопаузата върху кожата. Компенсира загубата на липиди. Изглажда. Възстановява усещането за комфорт на кожата. Хипоалергенен. Отпускане: -25% Дефицит на липиди: -100%
    66,50 (BGN)
    Грижа за проблемна кожа с действие срещу 6-те симптома на проблемната кожа - пъпки, белези, петна, разширени пори, лъщене, сивкав тен.

    Normaderm Phytosolution коригираща грижа с двойно действие*50мл VICHY

    Грижа за проблемна кожа с действие срещу 6-те симптома на проблемната кожа - пъпки, белези, петна, разширени пори, лъщене, сивкав тен.
    42,80 (BGN)
    Снимка на Purete Thermale Мицеларно мляко 400МЛ VICHY

    Purete Thermale Мицеларно мляко 400МЛ VICHY

    С едно движение, кожата е почистена, грима от лицето и очите е премахнат. Благодарение на формулата, комбинираща мицеларна технология и Термална минерализираща вода Vichy с подсилващи свойства, кожата се усеща хидратирана и почистена.
    34,80 (BGN)
    Снимка на URIAGE HYSÉAC ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА 100 мл

    URIAGE HYSÉAC ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА 100 мл

    HYSÉAC Masque Gommant предлага "а-ла-карт" употреба: абсорбиращата способност на маска и ексфолиращото действие на скраб за двойна ефикасност върху кожата. Благодарение на микронизираните ексфолиращи зрънца, този продукт гарантира синергията между удоволствие и нежност.
    20,99 (BGN)
    Снимка на URIAGE HYSÉAC ПРОЧИСТВАЩА ПИЛИНГ МАСКА 50 мл

    URIAGE HYSÉAC ПРОЧИСТВАЩА ПИЛИНГ МАСКА 50 мл

    ПРОЧИСТВАЩА ПИЛИНГ МАСКА С ЕФЕКТ НА „ВТОРА КОЖА“ (С ОТЛЕПВАНЕ).Sпециално създаденa за прочистване и подобряване вида на кожата.С нежна и ефикасна формула, тази пилинг маска почиства в дълбочина, абсорбира излишния себум и матира кожата. Порите са видимо свити, кожната текстура е незабавно изгладена, а тенът – свеж и по-равномерен. При продължителна употреба, кожата възвръща своята естествена свежест и видимо става по-красива.
    20,99 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Cleanance Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице*50 мл

    АВЕН SUN Cleanance Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице*50 мл

    Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице Cleanance предлага ултраширокоспектърна слънцезащита. Този продукт е идеален за ежедневна защита на мазна кожа с несъвършенства. Монолауринът, активна себорегулираща съставка, значително намалява пъпките и помага за предотвратяване на хиперпигментации. Естественият му нюанс позволява да се адаптира към повечето цветове на кожата и да изравнява тена ежедневно, което го прави отлична основа за грим. Формулата е и водоустойчива.
    47,40 (BGN) 32,23 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN REFLEXE SPF50+ Флуид за цялото семейство за лице и тяло*30 мл

    АВЕН SUN REFLEXE SPF50+ Флуид за цялото семейство за лице и тяло*30 мл

    Флуид за цялото семейство SPF 50+ за лице и тяло REFLEXE осигурява на най-чувствителната кожа много висока слънцезащита oт UVA, UVB и синя светлина (HEV). Предназначен за защита на лицето и тялото на цялото семейство, адаптиран за най-интензивните условия (голяма надморска височина, тропически климат, висока влажност и др.). Може да се нанася по всяко време на деня и попива в кожата за 3 секунди.
    36,80 (BGN) 25,02 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Анти-ейдж крем SPF50+ за лице*50 мл

    АВЕН SUN Анти-ейдж крем SPF50+ за лице*50 мл

    Анти-ейдж крем SPF50+ за лице, слънцезащита и анти-ейдж грижа, която спомага за предотвратяване на фотостареенето на чувствителната кожа на всички дами, които искат да запазят красотата си. Текстурата хидратира кожата и я прави мека и еластична.
    52,60 (BGN) 35,77 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Анти-ейдж тониран крем SPF50+ за лице*50 мл

    АВЕН SUN Анти-ейдж тониран крем SPF50+ за лице*50 мл

    Тониран Анти-ейдж крем SPF50+ за лице, слънцезащита и анти-ейдж грижа, която спомага за предотвратяване на фотостареенето на чувствителната кожа на всички дами, които искат да запазят красотата си. Текстурата хидратира кожата и я прави мека и еластична.
    52,60 (BGN) 35,77 (BGN)
    Крем SPF 50+ предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и чувствителна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура хидратира лицето до 8 часа,* оставяйки кожата подхранена и мека на допир. Крем SPF 50+ оставя невидим завършек без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за ежедневен грим. Формулата е и водоустойчива.

    АВЕН SUN Крем SPF 50+ за лице*50 мл

    Крем SPF 50+ предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и чувствителна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура хидратира лицето до 8 часа,* оставяйки кожата подхранена и мека на допир. Крем SPF 50+ оставя невидим завършек без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за ежедневен грим. Формулата е и водоустойчива.
    45,95 (BGN) 31,25 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерален крем SPF 50+ за лице*50 мл

    АВЕН SUN Минерален крем SPF 50+ за лице*50 мл

    Минералният крем SPF 50+ осигурява много висока слънцезащита за кожа нетолерантна към химични филтри и аромат, както и за деликатната кожа на възрастни и деца. При нанасяне върху лицето неговата богата кремообразна формула хидратира и защитава кожата.
    42,20 (BGN) 28,70 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерален флуид SPF 50+ за лице*40 мл

    АВЕН SUN Минерален флуид SPF 50+ за лице*40 мл

    Перфектен баланс между много висока защита от UVB-UVA (къси и дълги) лъчи, и добра поносимост за нетолерантна към химични филтри и аромати кожа. 100% минерален комплекс.
    41,60 (BGN) 28,29 (BGN)
    Снимка на АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

    Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице, с комплекс от 100% стабилни минерални филтри, предлага много добра толерантност и висока защита срещу UVB и UVA лъчите (къси и дълги). Тя е специално разработена за нетолерантна чувствителна кожа и спомага за прикриване на несъвършенствата. Предназначена е за кожа с неравномерна пигментация, за естествен, равномерен и матиран тен.
    49,99 (BGN) 33,99 (BGN)