Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на БИОДЕРМА Atoderm Préventive 200 мл

    БИОДЕРМА Atoderm Préventive 200 мл

    Подхранващ крем, който ограничава влошаването на кожната сухота още от раждането.Предотвратява развитието на много сухата кожа в атопична. Неговият ексклузивен комплекс Lipigenium с есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6) и био-липиди, попълват липсите в сухата кожа, създавайки естествен защитен филм върху кожата.
    27,30 (BGN)
    БИОДЕРМА Cicabio възстановяващ, успокояващ и изсушаващ спрей. 8 часа дълготрайна ефикасност.Дълготрайно изсушаващо действие. Бързо облекчава дискомфорта, успокоява болката и намалява сърбежа.Подпомага регенерирането на кожата. Възстановява епидермиса. Много добра толерантност. Без аромат. Удобен и лесен за използване формат на спрей.

    БИОДЕРМА Cicabio възстановяващ и успокояващ лосион спрей*40 мл

    БИОДЕРМА Cicabio възстановяващ, успокояващ и изсушаващ спрей. 8 часа дълготрайна ефикасност.Дълготрайно изсушаващо действие. Бързо облекчава дискомфорта, успокоява болката и намалява сърбежа.Подпомага регенерирането на кожата. Възстановява епидермиса. Много добра толерантност. Без аромат. Удобен и лесен за използване формат на спрей.
    24,50 (BGN)
    Снимка на БИОДЕРМА Cicabio Помада подхранващ мехлем*40 мл

    БИОДЕРМА Cicabio Помада подхранващ мехлем*40 мл

    БИОДЕРМА Cicabio Помада успокояващ и възстановяващ подхранващ мехлем.Възстановява епидермиса. Облекчава дискомфорта и намалява желанието за чесане. Подхранва. Пречиства. Образува защитен филм.
    21,50 (BGN)
    Photoderm M SPF50+ е разработен с дерматолози, за да се справи с причините и последствията от мелазма. Осигурява активна слънцезащита, изсветлява съществуващите тъмни петна, некомедоногенен. устойчив е на вода, топлина и има отлична околоочна толерантност.

    БИОДЕРМА Photoderm M SPF50+ тъмен цвят крем*40 мл

    Photoderm M SPF50+ предотвратява рецидивите. Висока покривност и матов завършек. 66% ЗАЩИТА ОТ СИНЯ СВЕТЛИНА. Предотвратява повторната поява на мелазма. SUN ACTIVE DEFENSE е високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи. Изсветлява съществуващите тъмни петна благодарение на глабридин. Висока концентрация на пигментни, висока покривност без ефект на маска. 8 ч. матиращ завършек с ефект на пудра.
    39,10 (BGN)
    Sébium Global Cover е оцветен крем ,тониран продукт с висока покривност, който действа върху причините за появата на пъпки и черни точки.

    БИОДЕРМА Sébium Global Cover оцветен крем*30 мл

    Sébium Global Cover е оцветен крем ,тониран продукт с висока покривност, който действа върху причините за появата на пъпки и черни точки. Оригиналният патентован комплекс от Bakuchiol и патент Fluidactiv ™ (технология Seborestore) балансира състава на себума по биологичен път, за да възстанови естествените му защитни функции и предотвратява образуването на нови несъвършенства.Има флуидна текстура, която се нанася лесно, слива се с кожата и оставя завършек като след нанасяне на пудра. Кремът осигурява комфорт и хидратация през целия ден
    32,95 (BGN)
    Матира и изглажда кожата дълготрайно. Sébium Mat Control има също така и хидратиращо действие  в продължение на 8 часа. Действа дълготрайно и ефективно, за да възвърне естествения и красив вид на кожата.

    БИОДЕРМА Sébium Mat Control матиращ крем*30 мл

    Матира и изглажда кожата дълготрайно. Sébium Mat Control има също така и хидратиращо действие в продължение на 8 часа. Действа дълготрайно и ефективно, за да възвърне естествения и красив вид на кожата.
    28,35 (BGN)
    Снимка на БИОДЕРМА Sensibio AR BB Cream 40 мл

    БИОДЕРМА Sensibio AR BB Cream 40 мл

    Грижа против зачервяване. За съвършен тен и предпазена кожа.Кремът Sensibio AR BB е първият подобряващ кожата продукт против зачервяване, който намалява зачервяването чрез регулиране на биологичния фактор, отговорен за вазодилатацията, предпазва от UV лъчите, утежняващи еритрозата, изравнява тена и подобрява сиянието за безупречна кожа.
    37,50 (BGN)
    Снимка на БИОДЕРМА Sensibio Defensive rich крем 40 мл

    БИОДЕРМА Sensibio Defensive rich крем 40 мл

    Sensibio Defensive - активните успокояващи кремове,които подсилват собствените защитни сили на кожата срещу агресори.ТЕХНОЛОГИЯТА DEFENSIVE въздейства върху двата типа чувствителност,за да даде на кожата силата ДА СЕ ЗАЩИТИ САМА и живее нормално,дори и в агресивна за нея среда.
    29,50 (BGN)
    Биотрейд Крем за интензивна грижа с висока концентрация на азелаинова киселина 20% и ниацинамид 6% за видимо подобряване на текстурата и изсветляване на кожата. Мощната комбинация намалява белезите от акне, предотвратява появата на пъпки, успокоява зачервяването и изсветлява тъмните петна по кожата.

    БИОТРЕЙД Крем за интензивна грижа с Азелаинова киселина 20% и Ниацинамид 6%*30 мл

    Биотрейд Крем за интензивна грижа с висока концентрация на азелаинова киселина 20% и ниацинамид 6% за видимо подобряване на текстурата и изсветляване на кожата. Мощната комбинация намалява белезите от акне, предотвратява появата на пъпки, успокоява зачервяването и изсветлява тъмните петна по кожата.
    28,99 (BGN)
    Pure Skin Exfoliating Tonic е предназначен за девитализирана кожа с разширени пори, черни точки и неравен тен. За нормална, комбинирана и мазна кожа.

    БИОТРЕЙД Pure Skin ексфолиращ тоник*60 мл

    Pure Skin Exfoliating Tonic е предназначен за девитализирана кожа с разширени пори, черни точки и неравен тен. За нормална, комбинирана и мазна кожа.Комбинацията от азелаинова киселина с алфа- и бета- хидрокси киселини излющва мъртвите клетки, регулира омазняването, премахва черните точки, свива разширените пори, озарява и изравнява тена.Пилингът стимулира производството на колаген и повлиява благоприятно фините линии.
    26,85 (BGN) 22,82 (BGN)
    БИОТРЕЙД Pure Skin деликатна измивна пяна с азелаинова киселина, предназначена за кожа с разширени пори, черни точки и неравномерен тен. За всеки тип кожа с черни точки и разширени пори. Пяната нежно отстранява замърсяванията, почиства и стяга порите, повлиява черните точки. Не дразни и не изсушава кожата.

    БИОТРЕЙД Pure Skin измивна пяна за лице*150 мл

    БИОТРЕЙД Pure Skin деликатна измивна пяна с азелаинова киселина, предназначена за кожа с разширени пори, черни точки и неравномерен тен. За всеки тип кожа с черни точки и разширени пори. Пяната нежно отстранява замърсяванията, почиства и стяга порите, повлиява черните точки. Не дразни и не изсушава кожата.
    18,99 (BGN) 16,14 (BGN)
    Pure Skin Озаряващ и реструктуриращ дневен крем, който се бори с първите признаци на стареене. Комбинацията от нискомолекулна хиалуронова киселина и ниацинамид възстановява плътността и еластичността, като изпълва кожата със сочност, блясък и оптимална хидратация.

    БИОТРЕЙД Pure Skin озаряващ дневен крем SPF50+, 50 мл

    Pure Skin Озаряващ и реструктуриращ дневен крем, който се бори с първите признаци на стареене. Комбинацията от нискомолекулна хиалуронова киселина и ниацинамид възстановява плътността и еластичността, като изпълва кожата със сочност, блясък и оптимална хидратация. Транексамовата киселина във формулата има регенериращо действие и гарантира дълготраен сияен тен. Високата слънцезащита SPF50+ е вложена в копринена текстура, която се абсорбира моментално без остатък. Подходящ за всеки тип кожа.
    29,40 (BGN) 24,99 (BGN)
    Pure Skin Night Fluid e възстановяващ и озаряващ нощен флуид за лице, който осигурява мощна 3D хидратация и изпълва кожата с плътност и сочност. Елиминира първите признаци на стареене, подпомага естественото обновяване на клетките и синтеза на колаген.

    БИОТРЕЙД Pure Skin Озаряващ нощен флуид*50 мл

    Pure Skin Night Fluid e възстановяващ и озаряващ нощен флуид за лице, който осигурява мощна 3D хидратация и изпълва кожата с плътност и сочност. Елиминира първите признаци на стареене, подпомага естественото обновяване на клетките и синтеза на колаген. Кадифено нежната и разтапяща се текстура доставя в дълбочина активния комплекс от хиалуронова киселина, ниацинамид, олигопептид 24 и сквалан, които възстановяват младежкия вид на кожата само за една нощ. Радвайте се на сияйна и копринено гладка кожа, като забавите отражението на времето и годините върху вашето лице.
    28,90 (BGN)
    PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ – СЕРУМ за ежедневна грижа при първи признаци на стареене – фини линии, бръчки, тъмни кръгове, умора, подпухване и суха кожа. Леката, но интензивна формула на околоочния серум се разтапя в кожата, като нежно хидратира и освобождава мощното действие на коктейл от хиалуронова киселина, пептиди, кофеин и рускогенин.

    БИОТРЕЙД Pure Skin озаряващ околоочен серум*15 мл

    PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ – СЕРУМ за ежедневна грижа при първи признаци на стареене – фини линии, бръчки, тъмни кръгове, умора, подпухване и суха кожа. Леката, но интензивна формула на околоочния серум се разтапя в кожата, като нежно хидратира и освобождава мощното действие на коктейл от хиалуронова киселина, пептиди, кофеин и рускогенин. Те видимо, намаляват подпухването и тъмните кръгове под очите, изпълват фините линии и бръчки и мигновено озаряват погледа.
    27,80 (BGN) 23,63 (BGN)
    PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ съдържа ново поколение изключително стабилна форма на витамин C, която прониква по-лесно и активира действието си в дълбоките слоеве на кожата.

    БИОТРЕЙД Pure Skin озаряващ серум с витамин C 15 % и пептиди*30 мл

    PURE SKIN ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ съдържа ново поколение изключително стабилна форма на витамин C, която прониква по-лесно и активира действието си в дълбоките слоеве на кожата. Изсветлява и изравнява тена, намалява видимостта на тъмните петна, стяга порите, изглажда и озарява кожата, дарявайки я с равномерен и сияен тен. Витамин C стимулира синтеза на колаген, а комбинацията с пептиди изпълва фините линии и бръчки и действа като ефективна грижа при първи признаци на стареене. Лека формула, която попива лесно и оставя мек кадифен завършек. Не съдържа парфюм.
    28,80 (BGN) 24,48 (BGN)