Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОСА, КОЖА, НОКТИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Ленено масло 1000 мг допринася за поддържането на нормалната дейност и състояние на сърдечно-съдовата система,нервна система,зрителни органи,кости и стави,коса, кожа и тъкани.

    Ленено масло 1000 мг капсули*90+90 подарък

    Ленено масло 1000 мг допринася за поддържането на нормалната дейност и състояние на сърдечно-съдова та система,нервна система,зрителни органи,кости и стави,коса, кожа и тъкани.
    25,50 (BGN)
    Снимка на ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг, 200 капсули

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг, 200 капсули

    Лененото масло на Nature's Way е най-висококачественото ленено масло и гарантирано съдържа 57% алфа-линоленова киселина (АЛК) от семена, които не са ГМО. АЛК е важна омега-6 мастна киселина, която е необходима в ежедневната диета. Студено-пресовано, нерафинирано масло, което не съдържа хексан и трансмазнини. Контрол на качеството от семето до маслото. Не съдържа ГМО! Студено пресовано. Не съдържа трансмазнини. 57% АЛК.
    75,05 (BGN)
    Снимка на ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг,100 капсули

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг,100 капсули

    Лененото масло на Nature's Way гарантирано съдържа 57% алфа-линоленова киселина (АЛК) от семена, които не са ГМО. АЛК е важна омега-6 мастна киселина, която е необходима в ежедневната диета. Студено-пресовано, нерафинирано масло, което не съдържа хексан и трансмазнини. Полезно действие на лененото масло: благодарение на съдържащите се есенциални мастни кисели, повлиява благоприятно на сърдечно-съдовата, имунната, нервната и репродуктивната системи, притежава слабителен ефект и може да подобри перисталтиката на червата, поддържа кръвната захар в норми и защитава клетките от оксидативен стрес, с благоприятен ефект за здравословното състояние на косата, кожата и ноктите. Не съдържа ГМО ! Студено пресовано. Не съдържа трансмазнини. 57% АЛК.
    42,05 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезиевият оксид на Natural Factors поддържа доброто здраве. Той е важен за превенцията на магнезиев дефицит и помага на тялото да преработи въглехидратите, протеините и мазнините, помага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби. Магнезият е забележителен минерал, който участва в много есенциални функции в тялото. Той е свързан с метаболитните процеси, включително с производството на енергия от глюкоза и метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. Магнезият е полезен за сърдечно-съдовата система, тонизира кръвоносните съдове и е необходим за правилното функциониране на мускулите, включително на сърцето. Предимства: помага за правилното функциониране на витамин В, помага при стрес, подпомага заздравяването на рани, успокоява мускулните спазми и изморените мускули, подпомага нормалния сърдечен ритъм.
    18,55 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ дъвчащи таблетки 150 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ дъвчащи таблетки 150 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезий цитрат осигурява 150 mg висококачествен, бионаличен магнезиев цитрат, под формата на лесни за прием, дъвчащи таблтеки с вкус на лайм. Цитратната форма превъзходжа оксидната с по-бързо и пълно усвояване. Магнезий цитрат осигурява ефективна подкрепа за мускулната и мозъчна функции, здрави кости и зъби, добър сън. Дъвчащите таблетки са отлична възможност за набавяне на този важен минерал за всички хора, които срещат затруднения при поглъщане на хапчета. Спомага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Насърчава правилната мускулна функция, включително сърдечния мускул. Подпомага образуването на тъкани и енергийния метаболизъм. Поддържа нормалния електролитен баланс в тялото за добро здраве.
    25,80 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезият е необходим за образуването на кости и зъби и за функционирането на нервите и мускулите. Той е свързан с множество ензимни реакции, които помагат за нормалното функциониране на тялото. Той регулира растежа и развитието и подпомага функционирането на имунната система и регулацията на температурата. Треперещите ръце, тежкото главоболие, нервността и мускулните крампи се повлияват положително от магнезия. Магнезият е жизненоважен за стотици ензимни реакции и има много ползи за здравето в сравнение с други минерали, включително и с калция. Магнезият съвместно с калция абсорбират шока, което предпазва тялото от изпитването на прекомерен стрес. Той се абсорбира най-добре в цитратна форма. Изследванията показват, че минералните цитрати имат много добра абсорбция, особено приети на гладен стомах. Предимства: помага за развитието на здрави кости и зъби подпомага нервната система при стрес отпуска скелетните мускули, успокоява мускулатурата и храносмилателния тракт подпомага сърдечно-съдовото здраве помага за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите
    22,30 (BGN)
    Снимка на Магнезий Цитрат с висока абсорбция  150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий Цитрат с висока абсорбция 150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий цитрат е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване на канадската компания Webber Naturals. Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
    61,60 (BGN)
    Снимка на МАЛИНА (лист)  450 mg,100 капсули

    МАЛИНА (лист) 450 mg,100 капсули

    В традиционната билкова медицина се използва като тонизиращо средство за жените, но има и много други приложения. Често се препоръчва при нередовна менструация, предменструален синдром и сутрешно неразположение. Тези листа с астрингентно действие съдържат големи количества калций и други минерали, което ги прави много полезни за здравите нокти, коса и кожа. Листата от малина на Nature's Way са внимателно подбрани за осигуряване на максимална чистота и мощност. Използват се и за успокояване на стомаха и лигавичните мембрани. Древните елини и римляни са използвали листата от малина за лечение на грип, проблеми с венците, рубеола, разстроен стомах, махмурлук, диария, треска, повръщане, менструални проблеми и възпаления. Най-известното приложени на листата от малина е по време на бременност. Те помагат за облекчаване на гаденето и облекчават болките при раждането.
    23,50 (BGN)
    Снимка на МАСЛО ОТ АВОКАДО,55 мл ИКАРОВ

    МАСЛО ОТ АВОКАДО,55 мл ИКАРОВ

    ЗА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА.Успокоява раздразнената и възпалена кожа,подобрява жизнеността и благодарение на съдържащите се в него витамини А, Д и Е,хидратира сухата и уморена кожа,предпазва от замърсяванията на околната среда благодарение на вложения натурален антиоксидант, защитаващ кожата от свободните радикали и неблагоприятната атмосфера на града.
    5,65 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика допринася за поддържане на хормоналния баланс. Облекчава състоянието при ПМС, характеризиращо се със симптоми на чувствителност на гърдите, главоболие, задържане на вода, подуване на корема, акне, раздразнителност и депресия.

    МАСЛО от вечерна иглика 1000мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Поддържа хормоналния баланс и влияе благоприятно при ПМС (Предменструален синдром). Маслото от вечерна иглика допринася за поддържане на хормоналния баланс. Облекчава състоянието при ПМС, характеризиращо се със симптоми на чувствителност на гърдите, главоболие, задържане на вода, подуване нa корема, акне, раздразнителност и депресия. Според множество изследвания то помага за създаване на здравословна среда за зачеване, включително и при СПЯ (Синдром на поликистозни яйчници). Маслото от вечерна иглика спомага за производството на цервикална слуз - изключително важен фактор за успешна репродукция
    53,80 (BGN)
    Допринася за нормалната функция на половата,ендокринната и сърдечно - съдовата системи.Действа благотворно върху предменструалния синдром , за поддърбане на нормалния менструален цикъл,повлиява благоприятно симптомите по време на менопаузата.Допринася за нормалното състояние на кожата и за добър тонус.

    Масло от Вечерна иглика 500 мг PrimLife *100 меки капсули

    Допринася за нормалната функция на половата, ендокринната и сърдечно - съдовата системи. Действа благотворно върху предменструалния синдром, за поддържане на нормалния менструален цикъл, повлиява благоприятно симптомите по време на менопаузата. Допринася за нормалното състояние на кожата и за добър тонус.
    24,95 (BGN) 22,46 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.

    МАСЛО от вечерна иглика 500 мг капсули*180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.
    52,90 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.

    МАСЛО от вечерна иглика 500 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.
    35,30 (BGN)
    Масло от иланг иланг действа антисептично, антидепресивно, успокояващо, дезинфекциращо, имуностимулиращо, афродизиак, дезодориращо, противосърбежно.

    МАСЛО от Иланг Иланг*10 мл Биохерба

    Масло от иланг иланг помага при импотентност, фригидност, депресия, сърцебиене, високо кръвно налягане, при състояния на тревожност, грижа за кожата, масло за баня, смущения в съня, простуди, хрема, синузит, ларингит, фарингит, трахеит, бронхит, пневмония, мазна кожа, инфектирани рани, пърхот, изтънена коса, окапване на косата, разслояване на нокти, сърбежи, понижен апетит, стоматит.
    5,80 (BGN)
    Снимка на МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    Маслото от кардамон тонизира, подхранва и хидратира кожата в дълбочина. Подмладява я, като премахва фините бръчки и пигментните петна, подобрява еластичността. Действа чудесно за суха и проблемна кожа. Помага при рани, белези. Помага при главоболие. Антисептични, спазмолитични, диуретични и противовъзпалителни свойства. Използва се за устна хигиена. Ароматерапевтично въздействие: подобрява концентрацията, облекчава депресията, премахва меланхолията. Помага при затлъстяване. Детоксикира. Афродизиак.
    19,99 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182