Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОСА, КОЖА, НОКТИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ (ТЕЧНО) 300МЛ

    КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ (ТЕЧНО) 300МЛ

    Течното кокосово масло на Nature’s Way има превъзходен вкус и е чудесно за готвене. Като алтернатива на маслото, маргарина или растителното масло, можете да го използвате за печене и задушаване. То е много подходящо за салатни дресинги, сосове, спагети, сладкиши, за приготвяне на пуканки и др. Приготвено е от премиум кокосови орехи, които не са генетично модифицирани, нехидрогенирани и осигурява вкус и мирис на пресни кокосови орехи, за да подобри вкуса на любимите ви храни. Съдържа 93% мастни киселини за естествена енергия , 13 g средно верижни триглицериди в една супена лъжица. Те се използват от тялото за производството на енергия и е чудесен избор за хората, които водят активен начин на живот ,идеална за спортуващи и желаещи да редуцират теглото си. Оказва съществени ползи и за здравето на косата и кожата.
    52,50 (BGN)
    Снимка на КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС, 60+ 15 Таблетки

    КОЛАГЕН КОМПЛЕКС МАКС, 60+ 15 Таблетки

    Сила, гъвкавост и красота в движението! Възстановява ставния хрущял. Намалява болката и възпалението. Подобрява подвижността и гъвкавостта на ставите. Предотвратява развитието на остеопороза. Увеличава синтеза на синовиална течност. Стимулира естествения синтез на колаген. Заздравява костите и увеличава тяхната плътност. Изглажда бръчките. Подобрява хидратацията и еластичността на кожата. Поддържа здрави косата и ноктите.
    36,40 (BGN)
    Collagen30 на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт допринасящ за гладка кожа с младежки и сияен вид. Стимулира обновяването на клетките на кожата като намалява фините линии на лицето и бръчките около очите. Насърчава производството на колаген и еластин за по-гладка кожа с младежки вид. Допринася за по-гъста и плътна коса и по-здрави нокти.

    Колаген30 биоактивни колагенови пептиди 2500 мг прах*150 гр

    Collagen30 на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт допринасящ за гладка кожа с младежки и сияен вид. Стимулира обновяването на клетките на кожата като намалява фините линии на лицето и бръчките около очите. Насърчава производството на колаген и еластин за по-гладка кожа с младежки вид. Допринася за по-гъста и плътна коса и по-здрави нокти.
    53,99 (BGN)
    Collagen30® Bioactive Collagne Peptides на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, който спомага за поддържане на гладка и еластична кожа без бръчки и фини линии. Подпомага редуцирането на бръчките и фините линии около очите. Притежава противостареещ ефект върху кожата. Спомага за увеличаване на кожната еластичност.

    Колаген30 Биоактивни колагенови пептиди желирани капсули*110

    Collagen30® Bioactive Collagne Peptides на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, който спомага за поддържане на гладка и еластична кожа без бръчки и фини линии. Подпомага редуцирането на бръчките и фините линии около очите. Притежава противостареещ ефект върху кожата. Спомага за увеличаване на кожната еластичност.
    113,99 (BGN)
    Снимка на КОНОП С ПРОТЕИН и ФИБРИ Пудра  454 г

    КОНОП С ПРОТЕИН и ФИБРИ Пудра 454 г

    Коноп, протеини и фибри на прах на Nature's Way е висококачествена смес и един от най-богатите източници на протеини, фибри и есенциални мастни киселини. Контрол на качеството от почвата до получаване на крайния продукт. Естествен, натурален вкус. Не съдържа ГМО, органичен произход, не съдържа хексан, не съдържа захар или скорбяла, без изкуствени оцветители , ароматизатори или консерванти, хранителна добавка.
    68,86 (BGN)
    Снимка на Концентрат с незабавно действие за силно увредени коси ампули*6 MI AMANTE

    Концентрат с незабавно действие за силно увредени коси ампули*6 MI AMANTE

    Mi Amante PLEX Technology ампули за цялостно възстановяване на косата с дълбоко регенерираща съставка на базата на глюкоза, създадена да действа на молекулярно ниво. Иновативна патентована активна съставка, ексклузивно разработена да прониква до най-дълбокото ниво на кортекса на косъма, отстранявайки уврежданията в следствие на химично или термично обработване на косата. Стимулира създаването на нови водородни и йонни връзки във вътрешната кератинова структура на косата като възстановява здравината й и я съживява още след първото нанасяне. Повишава здравината на косъма до пълното му възстановяване. Намалява трайно увреждането след химично третиране. Възстановява структурата и здравината на косъма още след първото нанасяне. Възстановяваща терапия за силно увредени и третирани коси.
    52,00 (BGN)
    COREPAIR BEAUTY liquid съдържа висококачествен колаген Peptan® под формата на естествени биоактивни пептиди в хидролизиран вид, които се абсорбират изключително бързо, лесно и оптимално от организма.

    КоРипеър Бюти Течен Колаген*20 течни сашета

    COREPAIR BEAUTY liquid е активна формула от биоактивни високопречистени колагенови пептиди, хиалуронова киселина, биотин и витамин C, в оптимална концентрация. COREPAIR BEAUTY liquid съдържа висококачествен колаген Peptan® под формата на естествени биоактивни пептиди в хидролизиран вид, които се абсорбират изключително бързо, лесно и оптимално от организма.
    23,90 (BGN)
    Снимка на КоРипеър Дерма*60 капсули

    КоРипеър Дерма*60 капсули

    CoRepair DERMA допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Съдейства за по-добра еластичност на кожата.Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кожата.
    22,15 (BGN)
    Снимка на КОСА , КОЖА И НОКТИ HAYA LABS 60 капсули

    КОСА , КОЖА И НОКТИ HAYA LABS 60 капсули

    Стимулира еластичност и здравина на косата.Здрава и гъста коса.Здравни и издръжливи нокти. Стимулира свободните радикали ,които помагат изграждането на нови клетки.Комплексна формула с активни съставки.Специално създаден за жени.Антиоксидантно дейтвие.
    21,50 (BGN)
    Снимка на КОСА и КОЖА 600 мг , 100 капсули

    КОСА и КОЖА 600 мг , 100 капсули

    Формулата Коса и кожа на Nature's Way е специално балансирана смес от билки, ензими и други хранителни вещества за подпомагане на косата, кожата и ноктите. Тя е синергична комбинация от научните изследвания и традиционната билкова медицина и включва МСМ, глюкозамин и коприва. Съдържа ефективни дози МСМ, източник на сяра, който осигурява необходимите хранителни вещества за изграждането на протеини за косата и кожата. Глюкозаминът помага за изграждането на колаген и съединителна тъкан. Концентрираните ензими във формулата помагат за правилното разграждане на храната и позволяват доставянето на достатъчно хранителни вещества до крайниците. Биотинът е есенциално хранително вещество за образуването на коса, кожа и нокти. Формулата съдържа и смес от традиционни билки.
    34,40 (BGN)
    Снимка на Коса, кожа и нокти 102 таблетки

    Коса, кожа и нокти 102 таблетки

    Haut-Haare-Nägel на немската компания Bärbel Drexel е естествен продукт за здрави и красиви коса, кожа, нокти. Основни ползи:Допринася за намаляване на косопада и съдейства за ускоряване растежа на косъма.Спомага косата да изглежда бляскава и красива, а кожата свежа и гладка. Подпомага намаляването на фините линии и бръчки. Оказва положително влияние върху заздравяването на нокътната плочка.
    29,99 (BGN)
    Снимка на КРАСИВА КОСА С БИОТИН ОТ КИНОА 125 таблетки

    КРАСИВА КОСА С БИОТИН ОТ КИНОА 125 таблетки

    Haar Aktiv mit Biotin на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен натурален продукт с биотин и цинк, който се грижи и помага за поддържането на косата.Този отличен продукт допринася за нормалната пигментация на косъма и поддържа блясъка му. А минералите цинк и мед в състава му спомагат за предпазването на клетките от оксидативен стрес.Редуцира косопада и поддържа здравето на скалпа.Подхранва космените фоликули, контролирайки растежа на косата.Помага за поддържането на външната обвивка на косъма и вътрешния му (среден) слой.Намалява накъсването и цъфтежа на крайчетата.Стимулира меланоцитите, отговарящи за пигмента меланин, и така ограничава риска от побеляване.
    70,99 (BGN)
    Lady Harmonia на Botanic подобрява състоянието по време на менструалния цикъл и периода на менопауза, облекчава съпътстващите менопаузата симптоми като изпотяване, горещи вълни, нервност, депресия, промени в настроението, раздразнителност, тревожност, напрежение, високо кръвно и други.

    Лейди Хармония таблетки*60

    Lady Harmonia на Botanic подобрява състоянието по време на менструалния цикъл и периода на менопауза, облекчава съпътстващите менопаузата симптоми като изпотяване, горещи вълни, нервност, депресия, промени в настроението, раздразнителност, тревожност, напрежение, високо кръвно и други. Лейди Хармония облекчава състоянието при тежък предменструален синдром и намалява симптомите като боли в кръста,корема, гърдите и др., спомага за регулирането на нередовния цикъл. Лейди Хармония подкрепя нервната система, намалява чувството на умора, подобрява настроението и влияе благоприятно върху съединителната тъкан и кожата.
    25,50 (BGN)
    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата.

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 мг капсули*180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява. Ленено масло също помага при нарушения във функционирането на сърдечносъдовата система. Понижава нивата на холестерола, кръвното налягане, намалява риска от втвърдяване и запушване на артериите. Подобрява сърдечния ритъм. Освен това регулира дейността на стомашно-чревния тракт и има доказано слабително действие. Благоприятства добрата чревна перисталтика. Подпомага извеждането на ненужните вещества от организма. Намалява подуването и усещането за тежест.
    51,50 (BGN)
    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява.

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява. Ленено масло също помага при нарушения във функционирането на сърдечносъдовата система. Понижава нивата на холестерола, кръвното налягане, намалява риска от втвърдяване и запушване на артериите. Подобрява сърдечния ритъм. Освен това регулира дейността на стомашно-чревния тракт и има доказано слабително действие. Благоприятства добрата чревна перисталтика. Подпомага извеждането на ненужните вещества от организма. Намалява подуването и усещането за тежест.
    27,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182