Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОСА, КОЖА, НОКТИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на РУТИН капсули 250 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    РУТИН капсули 250 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Рутинът е мощен биофлавоноид със силно антиоксидантни свойства, който може да подобри кръвообращението. Рутинът на Natural Factors съдържа витамин С за увеличена абсорбция. Всяка капсула помага на тялото да метаболизира мазнините и протеините. Освен това помага за развитието и поддържането на костите, ставите, зъбите и венците, както и за образуването на съединителна тъкан.
    36,10 (BGN)
    Подкрепя имунната система.Поддържа нормалното състояние на косата и ноктите.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

    СЕЛЕН 100 мкг таблетки*100

    Подкрепя имунната система.Поддържа нормалното състояние на косата и ноктите.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.
    24,80 (BGN)
    Подкрепя имунната система.Поддържа нормалното състояние на косата и ноктите.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Щитовидна жлеза.Антиоксидант.

    СЕЛЕН 100 мкг таблетки*30

    Подкрепя имунната система.Поддържа нормалното състояние на косата и ноктите.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.
    11,90 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селенът на Natural Factors е минерална добавка, която помага за поддържане на доброто здраве на клетките. Селенът е важен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окислението на мазнините. Той защитава имунната система като пречи на свободните радикали да увредят тялото. Селенът действа като антиоксидант, който помага за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано унищожават свободните радикали и помагат за предпазване на клетъчните структури в човешкото тяло. Запазването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал, помага за защита от свободните радикали, подпомага плодовитостта, помага за детоксикация, подпомага имунната система.
    16,10 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ФЛУИД ПРОТИВ ПЪРХОТ 50 мл

    СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ФЛУИД ПРОТИВ ПЪРХОТ 50 мл

    Synchroline Closebax SD Scalp Fluid представлява флуид за коса при мазен и сух пърхот, подходящ при зачервяване на кожата, усещане за сърбеж и изтръпване. Флуидът CLOSEBAX SD има подсилващо действие върху косата, противодейства на прекомерното наличие на гъбички и бактерии, които обикновено присъстват на скалпа. Продуктът има успокояващ и овлажняващ ефект, предотвратява ексфолирането на кожата и контролира наличието на себум.
    28,50 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ 250 мл

    СИНХРОЛАЙН КЛОЗЕБАКС СД ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ 250 мл

    Synchroline Closebax SD Shampoo e eфективен и приятен шампоан, който почиства прецизно и деликатно косата, правейки я красива и подсилена. Той възпрепятства наличието на мазен или сух пърхот и облекчава сърбежа и зачервяването на скалпа.
    30,70 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД ИНТЕНЗИВ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ  50 мл

    СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД ИНТЕНЗИВ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл

    Ефективен крем против бръчки, който предпазва и противодейства на остаряването на кожата индуцирано от външни фактори. Благодарение на синхронизираното действие на Lipoic Acid и Vitamin С, намаляват уврежданията предизвикани от въздействието на свободните радикали.Комбинираното действие на Lipoic Acid и Octadecenedioic Acid контролира образуването на тъмни петна. Кожата на лицето и шията придобива сияен тен и блясък. LIPOACID intensive има подхранващ ефект и притежава UVA филтър, органичен пигмент който се съдържа в кожата и защитава от вредното действие на ултравиолетовите лъчи.
    49,30 (BGN)
    Снимка на СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД КОМБИ 60 таблетки

    СИНХРОЛАЙН ЛИПОАЦИД КОМБИ 60 таблетки

    Synchroline Lipoacid Combi представлява специално създадена хранителна добавка, предназначена за намаляване образуването на бръчки, предотвратяване на преждевременнота стареене на кожата и повишаването на нейната еластичност, посредством своите мощни антиоксидантни свойства. Липоацид комби на Синхролайн е специално създаден да се бори с факторите, които са отговорни за стареенето на кожата, а именно генетичната предразположеност и вредните влияния на околната среда, като UV-лъчите и свободните радикали. Lipoacid Combi има свойствата да подобрява цялостния вид на кожата, посредством редуциране появата на бръчки и тъмни петна, като прави тена равномерен и възвръща нейния блясък.
    44,70 (BGN)
    Снимка на СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

    СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

    Хранителна добавка с подсладители под формата на ефервесцентни таблетки, която се използва за укрепване на имунната система и за забавяне процесите на стареене като допринасят за възстановяването на клетките. Съдържа най-ефикасните антиоксиданти, които неутрализират вредните свободни радикали в организма. Подходящ за хора, болни от диабет.
    5,40 (BGN)
    Снимка на Суправит Керапан капсули*60

    Суправит Керапан капсули*60

    SupraVit Kerapan е балансирана комбинация, създадена за поддържане на добро състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага растежа на косата и допринася за заздравяване на нейната структура, поддържа еластичността на кожата и оказва положително влияние върху заздравяването на нокътната плочка.
    15,50 (BGN) 10,85 (BGN)
    Снимка на ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД 50 мл

    ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД 50 мл

    Билков тоник, който насърчава естествения растеж на косата и помага при косопад.Допринася за укрепване на косъма и намаляване на косопада. Насърчава естествения растеж на косата.Спомага косата да стане по-гъста и по-жизнена.
    28,85 (BGN)
    Снимка на УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ DUCRAY DENSIAGE 200 мл

    УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ DUCRAY DENSIAGE 200 мл

    С течение на времето, косата губи обем, става по-тънка, уязвима и късаща се. Благодарение на кремообразната текстура и ефективните антиоксидантни активни съставки Албиция – Жен-шен, DENSIAGE УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ подхранва, разплита и подобрява качеството на косъма. Еластичността и мекотата й са възвърнати. Съхранява цвета на боядисаната коса. Будещ сетивата аромат. Тестван под дерматологичен контрол.
    35,90 (BGN)
    Снимка на УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН DUCRAY DENSIAGE 200 мл

    УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН DUCRAY DENSIAGE 200 мл

    С течение на времето, косата губи обем, става по-тънка, уязвима и късаща се. Благодарение на кремообразната текстура и ефективните антиоксидантни активни съставки Албиция – Жен-шен, DENSIAGE УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН придава обем и тонус на косата. Качеството на косъма е подобрено, с възвърнати еластичност и мекота. Съхранява цвета на боядисаната коса. Будещ сетивата аромат. Тестван под дерматологичен контрол.
    35,90 (BGN)
    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+.

    ФЕМАРЕЛ Реджувинейт капсули*56

    Подпомага балансираната хормонална активност в пременопаузата. За жени на 40+. Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.
    54,50 (BGN)
    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.

    ФЕМАРЕЛ Ънстопабъл капсули*56

    Femarelle® Unstoppable е хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която предоставя ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций. Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост.
    54,50 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182