Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОСА, КОЖА, НОКТИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Диуретик Форте подпомага елиминирането на излишните течности от организма.

    ДИУРЕТИК Форте капсули*40

    Диуретик Форте подпомага елиминирането на излишните течности от организма. Благоприятства кръво – и лимфообращението и водно-солевата обмяна. Подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Поддържа физиологичните механизми за нормално телесно тегло. Подпомага нормалната физиологична дейност на храносмилателните органи и кожата. Благоприятства нормалните физиологични граници на сърдечната дейност, кръвното и вътреочното налягане. Способства за нормалното физиологично елиминиране на токсичните продукти от обмяната на веществата.
    21,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц актив Колаген 3000 ликуид сашета*14

    Допелхерц актив Колаген 3000 ликуид сашета*14

    Допелхерц® актив Колаген 3000 Liquid предлага комбинация от витамини, минерали, микроелементи и колаген за по-здрави и красиви кожа, коса и нокти. Кожата, косата и ноктите са важна част от външния ни вид и са признак на добро здраве, жизненост и привлекателност.
    18,55 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив За коса и нокти * 30 капсули

    Допелхерц® актив За коса и нокти * 30 капсули

    Допелхерц® актив за коса и нокти е продукт, който съдържа естествени съставки за подхранване, заздравяване и пълноценен растеж на косата и ноктите. Балансирана формула, създадена за нуждите на съвременната жена.
    14,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K *30 таблетки

    Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K *30 таблетки

    Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K е специално разработена комбинация, която осигурява комплексна грижа за костите. Витамин К подпомага за доброто състояние на костите и нормалното кръвосъсирване, а калцият за нормалното състояние на кости, зъби, мускули. Витамин D осигурява по-доброто усвояване на калций и нормалната функция на имунната система.
    9,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

    Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

    Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО спомага е мощен антиоксидант и допринася за правилната функция на щитовидната жлеза и на имунната система, за нормалната сперматогенеза и за поддържането на добро състояние на косата и ноктите.
    12,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® систем Колаген Beauty * 30 флакона

    Допелхерц® систем Колаген Beauty * 30 флакона

    Допелхерц® систем Колаген Beauty е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от асай бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа. Доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата.
    64,40 (BGN)
    Ескимо-3 е хранителна добавка с Омега-3-мастната киселина. Извлича се от дълбоководни морски риби. Ескимо-3 подобрява гъвкавостта на ставите и здравето на кожата. Допринася за доброто кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето.

    ЕСКИМО-3 с витамин E капсули*105

    Ескимо-3 е хранителна добавка с Омега-3-мастната киселина. Извлича се от дълбоководни морски риби. Ескимо-3 подобрява гъвкавостта на ставите и здравето на кожата. Допринася за доброто кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето.
    20,95 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire pH5 Шампоан за чувствителен скалп 250 мл

    Еусерин DermoCapillaire pH5 Шампоан за чувствителен скалп 250 мл

    Нежен шампоан, почиства и се грижи за косата, като запазва естествените защитни механизми на скалпа, поддържа естествения pH баланс на скалпа. Разработен специално за хора с чувствителен скалп, този нежен шампоан почиства и се грижи за косата, като запазва естествените защитни механизми на скалпа.
    24,50 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire гел-шампоан против мазен пърхот 250 мл

    Еусерин DermoCapillaire гел-шампоан против мазен пърхот 250 мл

    Видимо намалява мазния пърхот, нежно почиства скалпа и косата, успокоява сърбежа. Този нежен шампоан против пърхот ефективно контролира мазния пърхот и сърбежа, като същевременно внимателно почиства скалпа и косата.
    30,80 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire Крем-шампоан против сух пърхот 250 мл

    Еусерин DermoCapillaire Крем-шампоан против сух пърхот 250 мл

    Видимо намалява сухия пърхот, нежно почиства скалпа и косата, успокоява сърбежа. Този нежен шампоан против пърхот ефективно контролира сухия пърхот и сърбежа, като същевременно внимателно почиства скалпа и косата.
    30,80 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire Ревитализиращ тоник за скалп 100 мл

    Еусерин DermoCapillaire Ревитализиращ тоник за скалп 100 мл

    Ефективна терапия за изтъняваща коса. Да се използва в комбинация с Eucerin DermoCapillaire Ревитализиращ шампоан. При редовна употреба спомага за заздравяване на корените, като подобрява снабдяването с енергия. Терапия за изтъняваща коса, която заздравява корените, като спомага снабдяването с енергия.
    31,80 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire успокояващ шампоан с урея 250 мл

    Еусерин DermoCapillaire успокояващ шампоан с урея 250 мл

    Нежен шампоан, почиства и хидратира косата, като същевременно облекчава сухотата и сърбежа. Подходящ при атопичен дерматит и псориазис. Идеален за сух и сърбящ скалп, този деликатен шампоан нежно почиства, хидратира и облекчава сърбежа.
    29,20 (BGN)
    Снимка на Еусерин DermoCapillaire шампоан за свърхчувствителен скалп 250 мл

    Еусерин DermoCapillaire шампоан за свърхчувствителен скалп 250 мл

    Изключително лека формула, нежно измива и облекчава раздразнен скалп, подходящ за свръхчувствителен скалп. Разработен специално за нуждите на хора със свръхчувствителен скалп, този шампоан нежно измива и облекчава раздразненията.
    24,50 (BGN)
    Еусерин DermoPure Стик-коректор за мазна и склонна към акне кожа. Продукт с двойно действие - намалява възпалението и прикрива несъвършенствата. Намалява и прикрива несъвършенствата.

    Еусерин DermoPure Стик-коректор за акнеична кожа*2 гр

    Еусерин DermoPure Стик-коректор за мазна и склонна към акне кожа. Продукт с двойно действие - намалява възпалението и прикрива несъвършенствата. Намалява и прикрива несъвършенствата.
    23,50 (BGN)
    Снимка на Еусерин UreaRepair ORIGINAL Измивен Флуид с 5% урея 400 мл

    Еусерин UreaRepair ORIGINAL Измивен Флуид с 5% урея 400 мл

    Продуктът нежно измива кожата, без да нарушава естествената ѝ бариерана функция. Обогатен е с хидратиращите урея и лактат, за да успокои и предпази от изсушаване сухата и много суха кожа. Нежно, но ефективно почистване, , урея + NMFs, защитава кожата от изсушаване.
    28,80 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 182,00 (BGN)
    2 182