Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Natural Factors

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Снимка на L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
    33,10 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Приемът на добавки с L-аргинин помага за възстановяване на енергийните нива след интензивна тренировка и ускорява възстановяването. Освен това подобрява здравето на храносмилателната система и подпомага нормалното функциониране на мозъка. Предимства: подпомага имунната система помага за възстановяване на мускулните тъкани след физическа активност подпомага храносмилателната система
    27,55 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът е есенциална аминокиселина, която помага за възстановяване след сериозни физически натоварвания или тежки болести. Това е най-изобилната киселина в скелетните мускули и плазмата и е важно хранително вещество за разрастването, оцеляването и възстановяването на клетките, предпазва тялото от възпаление и инфекции, помага за възстановяването при болести или стрес. Приемът на L-глутамин на Natural Factors след сериозна физическа активност защитава мускулните тъкани и подпомага растежа и развитието им. L-глутаминът се предлага под формата на пудра за по-бърза абсорбция, лесно се разтваря във вода и няма никакъв специфичен привкус.
    72,00 (BGN)
    Снимка на L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнитинът е есенциално хранително вещество необходимо за производството на енергия в мускулите, сърцето и черния дроб. То подсигурява нормалната структура на тялото като помага за превръщането на мазнините в енергия. Приемът на добавки с L-карнитин понижава риска от сърдечно-съдова болест, повишава умствената енергия, облекчава умората, подобрява спортното представяне и намалява времето за възстановяване след физическо натоварване. Предимства: подпомага здравето на тялото чрез участие в превръщането на мазнините в енергия, повишава физическата и умствената енергия, увеличава общото благосъстояние чрез облекчаване на умората, подобрява спортното представяне и ускорява възстановяването на мускулите след натоварване. намалява риска от сърдечно-съдова болест.
    44,20 (BGN)
    Снимка на L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнозинът е антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира клетъчното подмладяване, защитава когнитивната функция и паметта и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Естествената способност на L-карнозин да предпазва и забавя стареенето го прави идеална хранителна добавка за дълголетие и забавяне на стареенето.
    185,00 (BGN)
    Снимка на L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-тирозинът е аминокиселина, която е необходима за синтеза на протеин и е предшественик на няколко важни вещества включително тироксин, меланин и невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Допаминът и норепинефринът са важни хормони, трансмитери на централната нервна система, които помагат за поддържане на доброто настроение, вниманието и фокусирането, когнитивността. Чрез увеличаването на допамина и епинефрина на клетъчно ниво, тирозинът може да помогне за поддържане здравето на нервната система и подобряване на настроението, когнитивността, вниманието и паметта.
    25,55 (BGN)
    Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.

    L-ЛИЗИН 500 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.
    24,70 (BGN)
    Снимка на PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 120 софтгел капсули  Natural Factors

    PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 120 софтгел капсули Natural Factors

    За редукция на теглото и баланс на кръвната захар, холестерола и триглицеридите. За 100% здравословен контрол върху апетита, теглото и нивата на кръвната захар! Отличен източник на водоразтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак)!
    65,50 (BGN)
    Снимка на АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата AdrenaSense® поддържа надбъбречните жлези, помага на тялото да се справя със стреса и да насърчава добрия сън.Помага за възстановяване след психически и физически стрес и напрежение.
    47,50 (BGN)
    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.

    АКАЙ 500 мг капсули*90 Acai Berry Concentrate

    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване. Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
    29,90 (BGN)
    Алфа-липоевата киселина увеличава производството на друг мощен антиоксидант, глутатион, който е добре познат детоксикатор на черния дроб.

    АЛФА - ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА (R-форма) 100 мг капсули*60

    Алфа-липоевата киселина действа като мощен и уникален антиоксидант, който неутрализира вредните свободни радикали както във водно, така и в мастноразтворимите части на клетката и клетъчната мембрана и има способността да превръща витамин С, витамин Е и други антиоксиданти от тяхната окислена в тяхната редуцирана форма, което ги прави отново активни. Алфа-липоевата киселина увеличава производството на друг мощен антиоксидант, глутатион, който е добре познат детоксикатор на черния дроб. Алфа-липоевата киселина образува дихидролипоева киселина в тялото, която е още по-мощен антиоксидант от липоевата киселина.
    58,99 (BGN)
    Антиоксидант. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, както и за поддържането на нормалния глюкозен метаболизъм.

    АЛФА - ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 200 мг капсули*60

    Алфа-липоевата киселина е ценен антиоксидант, който помага за предпазване на тялото от вредните свободни радикали. За разлика от други антиоксиданти, алфа-липоевата киселина е едновременно водно и мастноразтворима, което й позволява да се свърже със свободните радикали в клетките и извън тях. Освен това алфа-липоевата киселина увеличава продължителността на живот на други антиоксиданти, тъй като им дава заряд, за да могат да продължат да защитават тялото.
    29,80 (BGN)
    Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, както и за поддържането на нормалния глюкозен метаболизъм.

    АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 400 мг капсули*60

    Алфа-липоевата киселина е мощно антиоксидантно средство, което е едновременно водно и мастноразтворимо. Добавката помага за поддържане на здравословни нива на глюкозата в тялото. Алфа-липоевата киселина подпомага детоксикация, изхвърлянето на тежки метали, прочистването на черния дроб, регулира нивата на кръвната захар. Тя е важна за производството на глутатион. Алфа-липоевата киселина е кофактор за поне 5 ензимни системи в тялото и е много важна за производството на енергия в митохондриите. Антиоксидатното й действие подпомага мускулите при интензивно натоварване и помага за правилното кръвообращение, което е особено важно при диабетици.
    54,99 (BGN)
    Арника гел за мускули и стави подпомага да се редуцира възпалението на мускулите и ставите. Много подходящо средство за облекчаване на леки болки и възпаления, дължащи се на наранявания, натъртвания, навяхвания, артрит. Особено подходящо средство като реакция при първа помощ. Притежава успокояващи ефекти при леки кожни възпаления като акне, ухапвания от насекоми, повърхностен флебит.

    АРНИКА Гел за мускули и стави*75 гр

    Арника гел за мускули и стави подпомага да се редуцира възпалението на мускулите и ставите. Много подходящо средство за облекчаване на леки болки и възпаления, дължащи се на наранявания, натъртвания, навяхвания, артрит. Особено подходящо средство като реакция при първа помощ. Притежава успокояващи ефекти при леки кожни възпаления като акне, ухапвания от насекоми, повърхностен флебит.
    31,80 (BGN)
    Снимка на АСТАКСАНТИН ПЛЮС капсули 4 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    АСТАКСАНТИН ПЛЮС капсули 4 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Естествен продукт, надвишаващ биологичната активност на своя синтетичен аналог. Притежава 6000 пъти по-голяма антиоксидантна сила от витамин C и е 800 пъти по-ефективен в неутрализирането на реактивните кислородни видове, отколкото коензим Q10!
    48,35 (BGN)
    Снимка на БЕТА КАРОТИН таблетки 10 000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БЕТА КАРОТИН таблетки 10 000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Само в 1 таблетка се съдържа дневната доза стабилна антиоксидантна защита срещу множество неблагоприятни фактори. Като източник на витамин А, бета каротинът спомага за поддържане на цялостното здраве, зрението, кожата, клетъчните мембрани, имунната функция, състоянието на костите, зъбите, зрението, особено – нощното виждане и др.
    15,60 (BGN)
    Снимка на БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    С напредване на възрастта човешкият стомах започва да произвежда по-малко стомашна киселина, която е необходима за разграждане на храните, които приемаме. Това прави трудно максималното извличане на хранителни вещества от тях. Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина. Предимства: извлечен от цвекло, с включен сминдух за подпомагане на храносмилането, вегетарианска формула, създава благоприятна среда за храносмилане.
    25,20 (BGN)
    Снимка на БИГ ФРЕНДС ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки 400 IU * 250 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БИГ ФРЕНДС ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки 400 IU * 250 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин D3 Big Friends за деца от Natural Factors, Canada е чудесен естествен източник на витамин „слънце”, който е от изключително значение за изграждане на здрави кости и зъби. Този витамин е много подходящ за прием от деца, тъй като е под формата на малки дъвчащи таблетки със страхотен плодов вкус. Витамин D подпомага абсорбцията на калций и фосфор и така насърчава по естествен начин здравословния детски растеж.
    19,39 (BGN)
    Снимка на БИГ ФРЕНДС ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БИГ ФРЕНДС ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин D3 Big Friends за деца от Natural Factors, Canada е чудесен естествен източник на витамин „слънце”, който е от изключително значение за изграждане на здрави кости и зъби. Витамин D подпомага абсорбцията на калций и фосфор и така насърчава по естествен начин здравословния детски растеж. Подходящ и за бебета.
    21,60 (BGN)
    Снимка на БИГ ФРЕНДС ДЖУНИЪР ВИТАМИН C дъвчащи таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БИГ ФРЕНДС ДЖУНИЪР ВИТАМИН C дъвчащи таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Дъвчащият витамин С Big Friends е вкусен и има силен аромат на портокал – подсладен с ксилитол, алтернатива, която не съдържа захар. Подходящ за деца, тъй като не уврежда зъбите им. Витамин С подпомага растежа и доброто здраве. Помага за образуването на съединителна тъкан. Антиоксидант, които участва в поддържането на добро здраве. Подходящ за вегетарианци/ вегани.
    23,30 (BGN)
    Магнезий цитрат за деца на канадската компания Natural Factors е високоефективен натурален продукт допринасящ за нормалното функциониране на детския организъм и нервната система. Формулата за деца е лесна и приятна за прием – под формата на дъвчащи таблетки с вкус на дъвка – подпомагаща здравословния растеж и развитие.

    БИГ ФРЕНДС МАГНЕЗИЙ Цитрат за деца дъвчащи таблетки * 60

    Магнезий в цитратна форма с отлична абсорбация.Магнезий цитрат за деца на канадската компания Natural Factors е високоефективен натурален продукт допринасящ за нормалното функциониране на детския организъм и нервната система. Формулата за деца е лесна и приятна за прием – под формата на дъвчащи таблетки с вкус на дъвка – подпомагаща здравословния растеж и развитие.
    14,10 (BGN)
    Снимка на БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 120 капсули

    БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 120 капсули

    Формулата BioSil™ подхранва и възстановява нивата на 3 важни протеина в тялото – колаген, кератин и еластин. Колагенът „напомпва“ кожата, премахва бръчките и предотвратява тяхното образуване.
    181,99 (BGN)
    Снимка на БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 46 капсули

    БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 46 капсули

    Формулата BioSil™ подхранва и възстановява нивата на 3 важни протеина в тялото – колаген, кератин и еластин. Колагенът „напомпва“ кожата, премахва бръчките и предотвратява тяхното образуване.
    72,99 (BGN)
    Снимка на БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 90 капсули

    БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 118 mg x 90 капсули

    Формулата BioSil™ подхранва и възстановява нивата на 3 важни протеина в тялото – колаген, кератин и еластин. Колагенът „напомпва“ кожата, премахва бръчките и предотвратява тяхното образуване.
    136,99 (BGN)
    Снимка на БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 15 ml / 30 дневни дози

    БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 15 ml / 30 дневни дози

    Формулата BioSil™ подхранва и възстановява нивата на 3 важни протеина в тялото – колаген, кератин и еластин. Колагенът „напомпва“ кожата, премахва бръчките и предотвратява тяхното образуване.
    87,50 (BGN)
    Снимка на БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 30ml / 60 дневни дози

    БИОСИЛ КОСА, КОЖА И НОКТИ 30ml / 60 дневни дози

    Формулата BioSil™ подхранва и възстановява нивата на 3 важни протеина в тялото – колаген, кератин и еластин. Колагенът „напомпва“ кожата, премахва бръчките и предотвратява тяхното образуване.
    90,50 (BGN)
    Биотинът (витамин В7) е водноразтворим витамин, който играе жизненоважна роля в метаболизма и участва в създаването на важни ензими. Той помага на тялото да разгради мазнините, въглехидратите и протеините. Биотинът често се използва за подпомагане здравето на кожата, косата и ноктите.

    БИОТИН 1000 мкг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Биотинът (витамин В7) е водноразтворим витамин, който играе жизненоважна роля в метаболизма и участва в създаването на важни ензими. Той помага на тялото да разгради мазнините, въглехидратите и протеините. Биотинът често се използва за подпомагане здравето на кожата, косата и ноктите.
    20,50 (BGN)
    Биотинът е водоразтворим витамин, популярен със способността си да насърчава здравето на косата и кожата. Също така той подпомага функционирането на потните жлези, костния мозък и нервната тъкан.

    БИОТИН 300 мкг таблетки*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Биотинът е водоразтворим витамин, популярен със способността си да насърчава здравето на косата и кожата. Също така той подпомага функционирането на потните жлези, костния мозък и нервната тъкан. Той е кофактор за химичните реакции, които се извършват в двигателя на клетката - митохондриите. Ето защо биотинът е важен витамин в производството на мастни киселини и метаболизма на хранителните вещества, както останалите витамини от група B.
    14,70 (BGN)
    Снимка на БИОТИН капсули 5000 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БИОТИН капсули 5000 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Биотин на Natural Factors е хранителна добавка, която подпомага здравината на ноктите, косата и кожата. Биотин или Витамин B7 е от жизненоважно значение за метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините, което насърчава превръщането на храната в енергия. Подпомага и здравословната регулация на кръвната захар.
    19,10 (BGN)
    Снимка на БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ензим в ананаса. Естествено подпомагане за добро храносмилане. Бромелаинът е ензим, който е изолиран от стъблото на ананасовото растение и се използва за подсилване на храносмилателната система. Natural Factors използва само супер силен бромелаин, който осигурява ензимна активност от 1000 GDU (желатин храносмилателни единици) и 1500 MCU (единици за пресичане на млякото) за 1 грам бромелаин. Лесни за преглъщане капсули.
    39,55 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B КОМПЛЕКС HI POTENCY капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B КОМПЛЕКС HI POTENCY капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Добавката Hi Potency В-комплекс на Natural Factors съдържа оптимално балансирани нива на витамини от група В като естествен източник за енергизиране на тялото. Тези витамини превръщат въглехидратите, мазнините и протеините в енергия и помагат за образуването на тъкани и червени кръвни клетки. Освен това участват в синтезирането на химикали в мозъка, които допринасят за доброто състояние на нервите и балансираните настроения. С добавени кофактори като холин и инозитол. Особено полезна добавка за хората, които пушат, приемат алкохол или имат лоши хранителни навици. Витамините от група В са водноразтворими, не се задържат в организма и трябва да бъдат ежедневно набавяни.
    19,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B1 ТИАМИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B1 ТИАМИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Този важен витамин от група В, познат още като тиамин, има много функции в тялото. В1 е необходим за правилното предаване на нервни импулси и доброто ментално здраве. Освен това е важен за производството на ензими и абсорбцията на хранителни вещества. Витамин В1 играе ролята на коензим, който превръща въглехидратите в енергия в тялото, помага за производството на хидрохлорна киселина за добро храносмилане и е полезен при проблеми с усвояването на хранителни вещества. Освен това подпомага здравето на сърцето и нервната система.
    15,90 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 180  НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Освен че регулира образуването на червени кръвни клетки и е важен за сърдечно-съдовата система, витамин В12 има огромно влияние върху неврологичното здраве и функционирането на мозъчните клетки. Дефицитът му причинява неврологични и психологични проблеми, много от които - изключително сериозни. В12 съдейства за поддържане на обвивките, които покриват и защитават нервите на централната и периферна нервна системи, и осигурява правилното и бързо предаване на нервните импулси.
    48,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Метилкобаламинът (витамин В12) е активен веднага след абсорбцията за разлика от други форми като например цианокобаламина, които трябва да бъдат превърнати в метилкобаламин в двустепенен процес. Метилкобаламинът демонстрира изключителна активност на места, където други форми не са активни. Приемът на В12 се препоръчва за вегетарианци и хора, страдащи от дефицит на витамин В12.
    24,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 таблетки 1000 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 таблетки 1000 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В12 е необходим за производството на енергия и за доброто функциониране на нервната система, както и за производството на клетки, и по-специално на червени кръвни клетки.
    14,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В12 е необходим за производството на енергия и за доброто функциониране на нервната система, както и за производството на клетки, и по-специално на червени кръвни клетки.
    17,94 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Много хора в напреднала възраст са диагностицирани с дефицит на витамин В12, ключово хранително вещество за енергийния обмен и имунната система. Той се използва за лечение на анемия и умора, а за пълноценното му използване в организма са необходими калций, витамин В6 и желязо. Витамин В12 е най-сложният витамин и е единственото естествено органично вещество, което съдържа кобалт.
    11,77 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B2 РИБОФЛАВИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B2 РИБОФЛАВИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В2, познат още като рибофлавин е необходим за нормалната клетъчна функция и производство на енергия. В2 е важен фактор за правилното разграждане на въглехидрати, аминокиселини и мазнини, той е необходим за активиране на витамин В6 и фолиевата киселина. Експертите препоръчват приема на В6 при проблеми със зрението включително и при катаракта. В2 подпомага здравето на кожата, косата и лигавичните мембрани и предотвратява появата на мигрени и главоболие. Препоръчва се за лечение на сърповидно-клетъчна анемия.
    19,40 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B3 таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B3 таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В3 е есенциален за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите. При приема на големи количества има значителен ефект върху нивата на холестерол и може да предотврати преминаването му от черния дроб в кръвта. Ниацинът увеличава нивото на липопротеини в кръвта, познати като „добър“ холестерол и има защитно действие върху сърдечно-съдовата система, предотвратява хиперхолестеролемията и атеросклерозата. Витамин В3 влияе положително върху нервната система и увеличава енергийните нива.
    14,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B3 таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B3 таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В3 има две форми – ниацин и ниацинамид. И двете притежават една и съща витаминна активност, но понякога ниацинамидът е предпочитан поради неприятният ефект от ниацина, който много хора изпитват. Реакцията се нарича „ниацинов обрив“ и причинява временно почервеняване на кожата, затопляне и гъделичкане. Освен това ниацинамидът съдържа повече триглицериди и понижава по-сериозно нивата на холестерол. За разлика от ниацина, обаче, ниацинамидът не се препоръчва при проблеми с кръвоносната система.
    21,99 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 100 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин B6 на Natural Factors подпомага развитието поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците. Подпомага тялото да метаболизира мазнините, протеините и въглехидратите и насърчава образуването на тъкани. Идеален за тези, които водят забързан и стресов начин на живот. Помага за облекчаване на ПМС. Подкрепа за състояния на гадене и повръщане при бременност. Предотвратява и облекчава симптомите на синдрома на карпалния тунел (изтръпване на първите три пръста на ръцете). Може да благоприятства за потисне образуването на камъни в бъбреците.
    16,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B6 ПИРИДОКСИН таблетки 50 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин В6 е известен с положителното си въздействие върху симптомите на предменструалния синдром, откъдето често е наричан „женския витамин“. Той помага при неразположения при бременност като гадене, повръщане, токсемия, гестационен диабет и вътрематочно забавяне на растежа.
    22,20 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C с удължено освобождаване, 1000 мг хранителна добавка подходящ за вегетарианци/ вегани гарантирана чистота и биологична активност Витамин С с удължено освобождаване с цитрусови биофлавоноиди е създаден за постепенно освобождаване на хранителните вещества за период от 8 часа. Биофлавоноидите увеличават абсорбцията и действат синергично с витамин С за осигуряване на антиоксидантна защита, поддържане на здрав колаген и увеличаване на капилярната сила. Витамин С е мощен антиоксидант, който подпомага костите, хрущялите, зъбите и венците. Той помага за защита на клетките срещу вредното въздействие на свободните радикали и дефицита на витамин С в ежедневната диета и подпомагане на здравословния растеж на клетките.
    23,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C аскорбинова киселина, която е под формата на пудра. Много подходящ при неудобство за прием под формата на капсули и таблетки. Осигурява осезаемо действие, благодарение на бързото си разтваряне във всяка напитка и максимална абсорбция от организма. В 1/8 ч.л. се съдържа 500 мг. Витамин C. Действие: Спомага за укрепването на имунната система, устойчивостта срещу грип и настинка; Благоприятства за противодействие на процесите на стареене, защото е силен антиоксидант; Насърчава образуването на колаген, който е така важен за възстановяването на кожата при наранявания; В помощ за здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите; Подпомага за нормалната циркулация на кръвта и така редуцира риска от разширени вени.
    37,10 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Вкусният витамин С в дъвчаща форма е с естествен плодов аромат. Витамин С е важен антиоксидант, който помага за предпазване на тялото от замърсителите на средата и компенсира недостатъчния му прием в ежедневното меню.
    31,25 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Течният витамин Д3 Big Friends е внимателно смесен с органичен екстра върджин зехтин и масло от ленено семе като осигурява 400 IU витамин Д3 само в една малка капка. Витамин Д3 е жизнено необходим за силни кости и зъби, тъй като увеличава абсорбцията в тялото на калций от храната. Неговата роля при регулиране нивата на калций също помага за доброто функциониране на имунната система и поддържането на здрави нерви и мускули.
    23,94 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 таблетки 1000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 таблетки 1000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин D се синтезира естествено в кожата при излагане на слънце. Обичайният контакт на кожата със слънцето обаче е крайно недостатъчен за набавяне на нужните количества, затова е препоръчително той да бъде набавен допълнително.Витамин D3 1000 IU от Natural Factors, Canada доставя висококачествен витамин D. Той спомага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби и насърчава тялото да абсорбира по-добре калций и фосфор. Също така подпомага мускулната, нервната и имунна системи да функционират правилно.
    11,70 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 таблетки 2000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 таблетки 2000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Допринася за усвояването на калция и фосфора и поддържането на костите, ставите, мускулите и зъбите в добро състояние. Спомага за намаляване изхвърлянето на калция чрез урината и улеснява задържането му в костите, което от своя страна допринася за твърди и здрави кости. Подпомага нормалното състояние на имунната система. Оказва положително влияние върху сърдечно-съдовата система. Благоприятелства за намаляване на факторите, отговорни за развитието на множествена склероза. Насърчава нормалния хормонален баланс. Намалява тревожността, безпокойството и депресивните състояния.
    33,99 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 течен 1000 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 течен 1000 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин Д3 е жизненоважен за силни кости и зъби, тъй като увеличава абсорбцията на калций от храната. Неговата роля за регулиране нивата на калций помага и за регулиране на имунната система и за поддържане на здрави нерви и мускули. Витамин Д3 е мощна течна добавка, която е внимателно смесена с органичен зехтин и масло от ленено семе, само в една капка витамин Д3 се съдържат 1000 IU.
    23,25 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН K2, D3, А (КАПКИ),30 мл

    ВИТАМИН K2, D3, А (КАПКИ),30 мл

    Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калций и фосфор. Витамин D3 спомага за намаляването на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.
    24,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН А капсули 10000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН А капсули 10000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин А на Natural Factors се извлича от масло от черен дроб на треска, произведено чрез молекулярна дестилация, за да се гарантира, че няма химическо или тежко метално замърсяване. Витамин А спомага за поддържането на зрението, кожата, здравето на лигавиците и имунната функция. Също така е полезно за развитието и поддържане на нощното виждане, костите и зъбите.
    11,60 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН Е капсули 200 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН Е капсули 200 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Всяка лесна за дъвчене таблетка съдържа 200 IU чист витамин Е под формата на d-алфа токоферил ацетат, извлечен от 100% естествени източници. Това е най-чистата форма на витамин Е, която не съдържа примеси или остатъчни продукти. Понася се добре от хора с чувствителност към соеви продукти. Витамин Е е мастноразтворим витамин и антиоксидант, който предпазва клетъчните мембрани и неутрализира вредно въздействие на свободните радикали, подпомага сърдечно-съдовата система и общото здраве. Способността на витамин Е да предпазва клетъчните мембрани е важно за хора, които живеят в замърсена среда и за тези с активен начин на живот. Специалистите препоръчват ежедневния прием на витамин Е, тъй като е трудно да се набави достатъчно от него чрез храната.
    27,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН Е капсули 400 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН Е капсули 400 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин Е на Natural Factors е мощен естествен източник на витамин E под формата на d-токоферол и бета-, делта- и гама-токофероли. Витамин E е антиоксидант, който защитава клетъчните мембрани и предпазва тялото от вредното въздействие на свободните радикали. Той подпомага сърдечно-съдовата система и общото здраве. Ежедневният прием на добавки с витамин Е е особено важен за хората, които живеят в замърсена среда и за тези с активен начин на живот.
    43,20 (BGN)
    ВИТАМИН Е подпомага активно хидратацията и възстановяването на кожата. Спомага за намаляване на финните линии и бръчки. За омекотяване на загрубелите участъци от кожата.

    ВИТАМИН Е Чисто масло 28000 IU*28 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН Е подпомага активно хидратацията и възстановяването на кожата. Спомага за намаляване на финните линии и бръчки. За омекотяване на загрубелите участъци от кожата. Предпазва от вредните външни влияния, в това число и ултравиолетовите лъчи. В помощ за изглаждане на кожата при някои белези, защита от нови, включително и от такива от акне, заздравяващо при стрии. Действа регенериращо на клетките при кафяви петна, появяващи се в резултат на прекомерното излагане на слънце. С подкрепящ ефект при заздравяването на нокътната плочка, няколко капки от маслото върху ноктите поддържат ноктите и кожичките с отлично състояние.
    33,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН К2 120 мкг + D3 1000 IU капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН К2 120 мкг + D3 1000 IU капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин D увеличава абсорбцията на калция и има важно значение за костите и зъбите. Доказано е категорично, че „слънчевият витамин” не трябва да се приема самостоятелно, а заедно с К2. Така, благодарение на витамин D, калцият се абсорбира отлично от тялото, а с помощта на витамин К2, минералът отива директно към костите и зъбите, без риск от натрупване в кръвоносните съдове!
    25,43 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН К2 капсули 100 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН К2 капсули 100 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Предимства: подпомага здравите кости, подпомага здравето на сърдечно-съдовата система, полезно лечебно средство при разширени вени, бръчки, кариеси, заболявания на бъбреците, полезен при остеоартрит и остеопороза. Дефицитът на витамин К2 може да причини увеличен риск от рак на гърдата, простатата и черния дроб.
    21,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С + БИОФЛАВОНОИДИ И ШИПКИ таблетки 500мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН С + БИОФЛАВОНОИДИ И ШИПКИ таблетки 500мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с витамин С на Natural Factors съдържат смес от витамин С и цитрусови биофлавоноиди, хесперидин, шипки и рутин за оптимално използване на витамин С в тялото. Биофлавоноидите увеличават абсорбцията на витамин С и имат синергично действие с витамин С за осигуряване на антиоксидантна защита, поддържане на здрав колаген и увеличаване на капилярната сила.
    15,40 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Допринася за функцията на имунната система и възстановяването при настинка и грип. Гарантира антиоксидантна защита. Насърчава укрепването на капилярите. Има благоприятно въздействие върху здравето на сърцето. Подпомага здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите. Много подходящ избор за хора с чувствителен стомах, които не понасят добре аскорниновата киселина.
    32,30 (BGN)
    Снимка на Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

    Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

    Хранителна добавка при стомашни киселини и нарушено функциониране на храносмилателната система.Деглициризиран екстракт от корен на женско биле .Предпазва стомашната лигавица и чревните стени.Гарантирана чистота и биологична активност.
    31,10 (BGN)
    Диуретик формулата е висококачествена комбинация от стандартизирани билкови екстракти, която подпомага отделянето на урина и изхвърлянето на отпадъчни вещества, намалява подпухналостта при оток и нежно стимулира отделителната система при хората.

    ДИУРЕТИК ФОРМУЛА 300 мг капсули*90

    Диуретик формулата е висококачествена комбинация от стандартизирани билкови екстракти, която подпомага отделянето на урина и изхвърлянето на отпадъчни вещества, намалява подпухналостта при оток и нежно стимулира отделителната система при хората.
    31,99 (BGN)
    Снимка на ЕХИНАМИД® ЕХИНАЦЕЯ® 1000 мг, 50мл

    ЕХИНАМИД® ЕХИНАЦЕЯ® 1000 мг, 50мл

    Билкова тинктура с натурален плодов аромат.Формулата на Natural Factors съдържа ECHINAMIDE и не съдържа алкохол. Тази тинктура е с клинично доказано действие и съдържа органична ехинацея. Помага при лечение на инфекциите и облекчаване на симптомите свързани с горните дихателни пътища. Идеални за хора, които искат ефективно да подпомогнат имунната система чрез добавки без алкохолно съдържание.
    26,10 (BGN)
    Снимка на ЖЕЛЯЗО (ХЕЛАТ) таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЖЕЛЯЗО (ХЕЛАТ) таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Желязото на Natural Factors се предлага в хелатна форма, която се абсорбира добре и не води до запек. Всяка таблетка съдържа 25 мг желязо, което е жизненонеобходимо за производството на хемоглобин, елементът, който пренася кислорода в кръвта. Желязото се препоръчва при анемия и при жени, които изпитват голяма умора по време на месечния цикъл. Предимства: увеличава притока на енергията, помага при анемия, 25 мг желязо във всяка таблетка, лесно абсорбируема хелатна форма.
    16,60 (BGN)
    Снимка на ЗЛАТЕН КОРЕН ЕКСТРАКТ 150 мг *60 капсули

    ЗЛАТЕН КОРЕН ЕКСТРАКТ 150 мг *60 капсули

    Златният корен е ефективен билков екстракт, който действа като адаптоген и помага за справяне със стреса. Той произхожда от планинските райони на Азия и Европа и има вековна репутация като лечебно средство, което се справя с умората и възстановява притока на енергия. Дори викингите са го използвали. В Сибир на младоженците все още се подаряват букети от корени на златен корен за увеличаване на плодовитостта и за раждането на здрави деца.
    21,95 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Подпомага имунната система. Спомага за намаляване на алергичните симптоми. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Потиска възпалителните процеси.Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.Предотвратява недостига на витамин С.
    44,99 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве. Подпомага намаляването на оксидативния стрес и поддържа здравeто на целия организъм. Осигурява по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.
    47,30 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Подпомага имунната система. Допринася за намаляване на алергичните симптоми и облекчаване на алергията. Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Подтиска възпалителните процеси. Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали. Насърчава образуването на колаген за поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци. Предотвратява недостига на витамин С.
    38,20 (BGN)
    Снимка на КАЛИЙ таблетки 99 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛИЙ таблетки 99 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Калият е есенциален минерал, който е жизнено необходим на тялото. Той е важен електролит, регулира нервната сигнализация от мозъка и гръбначния стълб към мускулите, като по този начин подсигурява правилното функциониране на нервите и мускулите. Калият е под формата на цитрат, приема се много добре от организма и лесно се абсорбира. Предназначение: Насърчава нормалното функциониране на надбъбречните жлези и бъбреците. Помага на бъбреците да филтрират урината. Намалява риска от натрупване на пикочна киселина в организма и развитие на подагра, образуване на калциеви камъни. Алкализира урината и увеличаване разтворимостта на бъбречните камъни. Намаляване риска от кристализиране на солите в урината и образуване на камъни и пясък в пикочния мехур и бъбреците. Има леко изразен диуретичен ефект. Допринася за поддържане на водния баланс на организма. Подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система. Благоприятно действа върху сърдечносъдовата система и съдейства за поддържане на нормалното артериално налягане и сърдечния ритъм.
    11,38 (BGN)
    Снимка на КАЛЦИЙ И МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН D капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛЦИЙ И МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН D капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата Калций, магнезий и витамин Д3 плюс калий, цинк и манган на Natural Factors помага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Минералите са в цитратна форма, което ги прави по-лесни за абсорбция и подобрява метаболизма им в тялото. Витамин Д3 е под формата на холекалциферол, който е естествено безопасен и с висока абсорбция. Предимства: спомага за здравите кости и зъби, помага за превенция на остеопорозата, помага за спокоен сън, предотвратява ефектите на стреса, подпомага здравето на кръвните клетки.
    23,50 (BGN)
    Снимка на КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЙ, ВИТАМИН D + КАЛИЙ И Zn таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЙ, ВИТАМИН D + КАЛИЙ И Zn таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Помага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Приемът на калций в комбинация с достатъчно витамин Д, здравословна диета и редовни физически упражнения води до изграждането на здрави кости.
    26,30 (BGN)
    Снимка на КАЛЦИЙ ФАКТОР + таблетки 350 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛЦИЙ ФАКТОР + таблетки 350 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Калцият помага за развитието и поддържането на костите и зъбите и намалява риска от остеопороза по-късно в живота. Приемът на калций в комбинация с достатъчно витамин Д, здравословна диета и редовни физически упражнения води до изграждането на здрави кости.
    19,99 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия подпомага нормалното кръвно налягане и доброто здраве на сърцето има антиоксидантно действие биоактивна форма с висока биодостъпност всяка капсула осигурява 50 мг кверцетин и 50 мг витамин С подходящ за вегани и вегетарианци
    51,60 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Кверцетинът е извлечен от семената на растението диморфандра молис и е важен флавоноид, който помага при алергии и астма. Кверцетин комплекс на Natural Factors е изключително мощна антиоксидантна формула, която е специално разработена за поддържане на оптималното здраве, справяне с болестите и забавяне на стареенето. Това е прекрасен източник на витамин С, който е идеален избор за хората с респираторни проблеми. Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия, лесни за поглъщане капсули, подсилва организма с витамин С, има антиоксидантно действие, подходящ за вегани и вегетарианци.
    76,67 (BGN)
    Естествен продукт, подкрепящ здравето на сърцето, сърдечно-съдовата система, подходящ при прекаран инфаркт! Приемът му е препоръчителен при висок холестерол и прием на статини, при високо кръвно налягане, след прекаран инфаркт, сърдечна недостатъчност и др.

    КОЕНЗИМ Q10 100 мг капсули*30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Естествен продукт, подкрепящ здравето на сърцето, сърдечно-съдовата система, подходящ при прекаран инфаркт! Приемът му е препоръчителен при висок холестерол и прием на статини, при високо кръвно налягане, след прекаран инфаркт, сърдечна недостатъчност и др.
    21,60 (BGN)
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 200 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 200 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10, 200 мг, 60 софтгел капсули хранителна добавка напълно естествена форма увеличена абсорбция гарантирана чистота и биологична активност Този висококачествен коензим Q10 е смесен с оризово олио за увеличена абсорбция. Коензим Q10, наричан още убиквинон, е естествено вещество, жизнено важно за клетъчното производство на енергия. Освен това е антиоксидант, който неутрализира свободните радикали в тялото и участва в поддържането на нормалното функциониране на сърцето. Коензим Q10 действа добре съвместно с витамин Е и други антиоксиданти.
    62,59 (BGN)
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 400 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 400 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10 на Natural Factors в тези лесни за преглъщане капсули е извлечен от 100% природни източници. Този висококачествен коензим Q10 е смесен с оризово олио за увеличена абсорбция. Коензим Q10, наричан още убиквинон, е естествено вещество, жизнено важно за клетъчното производство на енергия. Освен това е антиоксидант, който неутрализира свободните радикали в тялото и участва в поддържането на нормалното функциониране на сърцето. Коензим Q10 действа добре съвместно с витамин Е и други антиоксиданти
    123,99 (BGN)
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 60 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 60 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10, 60 мг Коензим Q10 е витаминоподобно хранително вещество, което помага за увеличаване нивата на производство на клетъчна енергия и е необходим на всяка клетка в тялото. Подпомага сърдечно-съдовото здраве и жизнеността на клетката. Коензим Q10 на Natural Factors е 100% натурален и се състои само от трансизомери идентични с коензим Q10 в самото тяло. Предимства: подпомага сърдечното здраве и поддържа нормалното функциониране на сърцето, мощен антиоксидант, унищожава свободните радикали, помага за здрави венци, възстановява енергичността и жизнеността,
    63,93 (BGN)
    Снимка на Контрол върху пикочния мехур x 60 капсули Ultimate® Bladder Control НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Контрол върху пикочния мехур x 60 капсули Ultimate® Bladder Control НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Съдържа екстракт от тиквено семе, което действа облекчаващо при уринарни проблеми и при двата пола. Спомага за облекчаването на състояния при свръхактивен пикочен мехур. Действа ефективно срещу неконтролираното изпускане на урина (уринарна инконтиненция), в това число и при емоционално напрежение, смях, кашляне, кихане и др. Подпомагащо въздействие за доброто състояние на простатата.
    35,10 (BGN)
    Снимка на КРИТИКАЛ КЕЪР ПРОБИОТИК 9 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КРИТИКАЛ КЕЪР ПРОБИОТИК 9 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пробиотикът Critical Care Probiotic на Natural Factors включва 9 щама бифидобактерии и 4 щама лактобацили, които осигуряват мощна защита на стомашно-чревната и имунната система.Тази формула бързо възстановява разнообразната микрофлора след употребата на антибиотик. Всеки щам бактерии в тази формула е устойчив на стомашната киселина, което позволява на пробиотиците да достигнат до червата в пълния си потенциал. Във всяка капсула има гарантирано количество от 55 милиарда активни клетки. Предимства: осигурява максимална подкрепа при остри проблеми на храносмилателната система, възстановява и поддържа здравата и балансирана чревна флора, помага за балансиране на чревната микрофлора при гъбични инфекции , възстановява баланса на бактерии след прием на антибиотик, подпомага чревния интегритет и помага за превенция и възстановяване при синдром на пропускливото черво, повишава активността на имунната система и намалява възпалението, ограничава растежа на патогенните бактерии.
    118,99 (BGN)
    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата.

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 мг капсули*180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява. Ленено масло също помага при нарушения във функционирането на сърдечносъдовата система. Понижава нивата на холестерола, кръвното налягане, намалява риска от втвърдяване и запушване на артериите. Подобрява сърдечния ритъм. Освен това регулира дейността на стомашно-чревния тракт и има доказано слабително действие. Благоприятства добрата чревна перисталтика. Подпомага извеждането на ненужните вещества от организма. Намалява подуването и усещането за тежест.
    51,50 (BGN)
    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява.

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ленено масло е идеален източник на омега-3, 6 и 9, чиито допълнителен прием има изключително благоприятно въздействие върху кожата, ноктите и косата. Спомага за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващ ефект при зачервявания и акне, редуцира бръчките. Допринася за възвръщане на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, прави я по-лъскава и я заздравява. Ленено масло също помага при нарушения във функционирането на сърдечносъдовата система. Понижава нивата на холестерола, кръвното налягане, намалява риска от втвърдяване и запушване на артериите. Подобрява сърдечния ритъм. Освен това регулира дейността на стомашно-чревния тракт и има доказано слабително действие. Благоприятства добрата чревна перисталтика. Подпомага извеждането на ненужните вещества от организма. Намалява подуването и усещането за тежест.
    27,90 (BGN)
    Снимка на ЛЕЦИТИН капсули 1200 мг * 180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛЕЦИТИН капсули 1200 мг * 180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Лецитинът е есенциална мастна киселина и добър източник на холин, хранително вещество, което подпомага нервната система и здравето на черния дроб. Той осигурява правилно функциониране на клетъчните мембрани в жизненоважните органи на тялото и подпомага правилното храносмилане и абсорбция на есенциалните мастни киселини и мастно-разтворимите витамини. Фосфатидилхолинът в търговската мрежа е приготвен от соев лецитин. Лецитинът е препоръчителен за правилното функциониране на черния дроб и може да помогне при хора, които имат нужда от подсилване на чернодробната функция. Тъй като фосфатидилхолинът е необходим на черния дроб, за да преработи правилно мазнините и холестерола, недостатъчните му нива може да доведат до натрупването на мазнините и холестерола в черния дроб и евентуално да навредят на организма.
    51,10 (BGN)
    Снимка на ЛЕЦИТИН капсули 1200 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛЕЦИТИН капсули 1200 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Лецитинът е добър източник на холин, който помага за поддържане здравето на черния дроб и е жизненоважен за правилното функциониране на клетките и на нервната система. Някои диети не винаги осигуряват достатъчно лецитин за оптимално здраве. Лецитинът на Natural Factors е висококачествен продукт, приготвен от 100% соя. Предимства: може да предотврати образуването на камъни в черния дроб и жлъчката, предотвратява натрупването на холестерол в артериите, помага за храносмилането и абсорбцията на есенциални мазнини и мастно-разтворими витамини, подпомага доброто функциониране на черния дроб, намалява холестерола. подпомага клетките в цялото тяло
    25,50 (BGN)
    Снимка на ЛИКОПЕН капсули 10 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛИКОПЕН капсули 10 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Той е мощен антиоксидант и предотвратява увреждането на клетъчните структури в човешкото тяло. Най-новите научни изследвания показват, че ликопенът може да се окаже важно средство за мъжете, които искат да се погрижат за здравето на простатата и за тези, които искат да се предпазят от ултравиолетовите лъчи.
    33,99 (BGN)
    Снимка на ЛУТЕИН капсули 20 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛУТЕИН капсули 20 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Лутеинът на Natural Factors се извлича от цветя на невен и осигурява оптимална абсорбция и различни приложения. Комбинацията с добавения в тази хранителна добавка зеаксантин, я превръщат в активен каротеноиден продукт, който може да осигури оптимална антиоксидантна защита за очите, може да спомогне за намаляване на риска от макулна дегенереция и други очни заболявания, а също така и да редуцира втвърдяването на артериите.
    20,70 (BGN)
    Снимка на ЛУТЕИН капсули 40 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛУТЕИН капсули 40 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Лутеинът и зеаксантинът са каротеноидни антиоксиданти, които са концентрирани в очите, където те предпазват лещите и ретината от увреждането на токсичните свободни радикали и излагането на слънчева светлина. Natural Factors използва LuteinRich™, който е естествен източник, чист, с висока биологична активност и е извлечен от венчелистчета на невен. LuteinRich не е излаган на радиация и не съдържа ГМО.
    20,50 (BGN)
    Снимка на ЛУТЕИН капсули 40 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЛУТЕИН капсули 40 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението.
    34,70 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезиевият оксид на Natural Factors поддържа доброто здраве. Той е важен за превенцията на магнезиев дефицит и помага на тялото да преработи въглехидратите, протеините и мазнините, помага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби. Магнезият е забележителен минерал, който участва в много есенциални функции в тялото. Той е свързан с метаболитните процеси, включително с производството на енергия от глюкоза и метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. Магнезият е полезен за сърдечно-съдовата система, тонизира кръвоносните съдове и е необходим за правилното функциониране на мускулите, включително на сърцето. Предимства: помага за правилното функциониране на витамин В, помага при стрес, подпомага заздравяването на рани, успокоява мускулните спазми и изморените мускули, подпомага нормалния сърдечен ритъм.
    18,55 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ХЕЛАТ капсули 125 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ХЕЛАТ капсули 125 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезият е жизненоважен за стотици ензимни реакции и носи много ползи за здравето в сравнение с други минерали, включително и с калция. Магнезият съвместно с калция абсорбират шока, което предпазва тялото от изпитването на прекомерен стрес. Магнезият е важен електролит, който помага за абсорбцията на калций, фосфор, натрий и калий. Магнезият е необходим за растежа и развитието, лечението на рани, функционирането на имунната система, регулирането на температурата и много от функциите на мозъка и нервната система. Треперещи ръце, нервност, мускулни крампи, неравномерен или ускорен сърдечен ритъм, всички те се повлияват положително от магнезия. Предимства: помага за нормалната активност на витамин В , помага при стрес, помага за зарастването на рани, успокоява мускулните крампи и напрегнатите мускули, осигурява нормален сърдечен ритъм.
    24,30 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ дъвчащи таблетки 150 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ дъвчащи таблетки 150 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезий цитрат осигурява 150 mg висококачествен, бионаличен магнезиев цитрат, под формата на лесни за прием, дъвчащи таблтеки с вкус на лайм. Цитратната форма превъзходжа оксидната с по-бързо и пълно усвояване. Магнезий цитрат осигурява ефективна подкрепа за мускулната и мозъчна функции, здрави кости и зъби, добър сън. Дъвчащите таблетки са отлична възможност за набавяне на този важен минерал за всички хора, които срещат затруднения при поглъщане на хапчета. Спомага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Насърчава правилната мускулна функция, включително сърдечния мускул. Подпомага образуването на тъкани и енергийния метаболизъм. Поддържа нормалния електролитен баланс в тялото за добро здраве.
    25,80 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезият е необходим за образуването на кости и зъби и за функционирането на нервите и мускулите. Той е свързан с множество ензимни реакции, които помагат за нормалното функциониране на тялото. Той регулира растежа и развитието и подпомага функционирането на имунната система и регулацията на температурата. Треперещите ръце, тежкото главоболие, нервността и мускулните крампи се повлияват положително от магнезия. Магнезият е жизненоважен за стотици ензимни реакции и има много ползи за здравето в сравнение с други минерали, включително и с калция. Магнезият съвместно с калция абсорбират шока, което предпазва тялото от изпитването на прекомерен стрес. Той се абсорбира най-добре в цитратна форма. Изследванията показват, че минералните цитрати имат много добра абсорбция, особено приети на гладен стомах. Предимства: помага за развитието на здрави кости и зъби подпомага нервната система при стрес отпуска скелетните мускули, успокоява мускулатурата и храносмилателния тракт подпомага сърдечно-съдовото здраве помага за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите
    22,30 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика допринася за поддържане на хормоналния баланс. Облекчава състоянието при ПМС, характеризиращо се със симптоми на чувствителност на гърдите, главоболие, задържане на вода, подуване на корема, акне, раздразнителност и депресия.

    МАСЛО от вечерна иглика 1000мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Поддържа хормоналния баланс и влияе благоприятно при ПМС (Предменструален синдром). Маслото от вечерна иглика допринася за поддържане на хормоналния баланс. Облекчава състоянието при ПМС, характеризиращо се със симптоми на чувствителност на гърдите, главоболие, задържане на вода, подуване нa корема, акне, раздразнителност и депресия. Според множество изследвания то помага за създаване на здравословна среда за зачеване, включително и при СПЯ (Синдром на поликистозни яйчници). Маслото от вечерна иглика спомага за производството на цервикална слуз - изключително важен фактор за успешна репродукция
    52,80 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.

    МАСЛО от вечерна иглика 500 мг капсули*180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.
    52,90 (BGN)
    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.

    МАСЛО от вечерна иглика 500 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.
    35,30 (BGN)
    Софтгел капсулите с черен дроб на треска са отличен източник на витамини А и Д и подпомагат здравето на организма

    МАСЛО от черен дроб на треска 1100 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Софтгел капсулите с черен дроб на треска са отличен източник на витамини А и Д и подпомагат здравето на организма. Витамини А и Д действат синергично за осигуряване на добро зрение, добро здраве на кожата и лигавичните мембрани и поддържането на здрави кости и зъби, тъй като те увеличават абсорбцията на калций от храната. Ролята им за регулиране нивата на калций също помагат за баланса на имунната система и поддържането на здрави нерви и мускули.
    26,50 (BGN)
    Снимка на МЕГА ПРОБИОТИК 4 ЩАМА ФОРМУЛА пудра 75 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МЕГА ПРОБИОТИК 4 ЩАМА ФОРМУЛА пудра 75 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мега пробиотикът на Natural Factors съдържа 4 щама пробиотици, които помагат за нормалното чревно здраве. Тази формула на прах гарантирано съдържа 12 милиарда активни клетки плюс олигозахариди във всяка доза, които поддържат и възстановяват нормалната чревна микрофлора. Пробиотиците могат да предотвратят болести на храносмилателната система като запек и диария, да балансират гъбичките, за да предотвратят вагиноза и кариеси, да намалят сериозността на алергиите, да подсилят имунната система и да понижат риска от някои видове рак. Мега пробиотик формулата съдържа 3 вида лактобацили и 1 вид бифидобактерии и подпомага здравето както на дебелото, така и на тънкото черво. Предимства:възстановява нормалния баланс на чревната флора, подобрява абсорбцията на хранителни вещества, подсилва имунната система, подобрява дъха в устата, помага при вагинални гъбични инфекции.
    71,50 (BGN)
    Снимка на МЕЛАТОНИН сублингвални таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МЕЛАТОНИН сублингвални таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мелатонинът е хормон, който по естествен начин се произвежда от епифизната жлеза. Той е важна част от биологичния часовник, отговорен за циркадния ритъм и подготвящ тялото за съня. Предназначение: Възстановява нормалния циркаден ритъм на съня и удължава продължителността му. Скъсява времето, необходимо за заспиване. Увеличаване общото време на съня, благоприятства цикъла сън – бодрост и синхронизира биоритмите.
    12,80 (BGN)
    Снимка на МЕНТАЛ КАЛМНЕС СТРЕС РЕЛАКС капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МЕНТАЛ КАЛМНЕС СТРЕС РЕЛАКС капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Стрес-Релаксираща формула Mental Calmness® осигурява естествена подкрепа при безпокойство и стрес, без страничните ефекти, които имат лекарствата с подобно действие. Тази висококачествена хранителна добавка е създадена за всеки, който е под постоянен стрес, чувства преумора и е под напрежение. Напълно безопасно средство, което насърчава релаксацията и спокойствието.
    49,99 (BGN)
    Снимка на МСМ 1000 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МСМ 1000 мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Метил-сулфонил-метанът (МСМ) облекчава болките в ставите по естествен начин като помага на тялото да образува здрава съединителна тъкан в ставите и мускулите. Освен това доставя колаген за здрава кожа, коса и нокти. МСМ на Natural Factors може да подобри комфорта и подвижността при хора с остеоартрит.
    25,50 (BGN)
    Снимка на МУЛТИ ЕНЗИМ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИ ЕНЗИМ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мулти ензим капсулите са оптималната помощ за храносмилането и съдържат пълен спектър ензими извлечени от растения. За да подпомогат абсорбцията на хранителни вещества в тялото, тези ценни ензими разграждат въглехидратите, протеините и мазнините. Това включва скорбяла, полизахариди, лактоза и други захари. Естествените добавки са прекрасен начин за възстановяване на ензимите, които се разрушават в процеса на готвене и преработване на храните. Не съдържа ГМО. Широкоспектърно лабораторно тестван. Препоръчан от д-р Мъри, един от водещите експерти по природна медицина в света. Подходящ за вегетарианци/ вегани, гарантирана чистота и биологична активност.
    52,00 (BGN)
    Снимка на МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ВЪЗРАСТНИ капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ВЪЗРАСТНИ капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата Мулти пробиотик за хора в третата възраст на Natural Factors съдържа 8 пробиотични щама, които подпомагат здравето на храносмилателната система и се справят с понижаването на имунните функции с напредване на възрастта. Всеки щам бактерии е внимателно подбран, поради естествената си устойчивост към стомашната киселина, което позволява на пробиотиците да достигнат червата в пълния си потенциал. Формулата съдържа лактобацили за подпомагане на тънките черва, както и бифидобактерии за дебелото черво, лактобацилус рамносус за подсилване на имунната система и лактобацилус ацидофилус за намаляване ефекта на гъбичните инфекции, свързани с приема на антибиотици. Предимства: подпомага здравето на храносмилателната система подпомага спада на имунните функции, който е свързан с процеса на остаряване облекчава дискомфорта на храносмилателната система, който е свързан с приема на антибиотици понижава възпалението подсилва естествения имунитет
    58,99 (BGN)
    Снимка на МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ЖЕНИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ЖЕНИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пробиотик за жени с 12 млрд. активни пробиотици и червена боровинка CranRich® 300 mg. е хранителна добавка, която защитава влагалищната микрофлора, пикочните пътища и подобрява храносмилането. Бактериалните и гъбичните инфекции са голям проблем за нежния пол. Парене при уриниране, сърбеж, болка, течение са все симптоми, които причиняват дискомфорт за съвременната жена. Най - неприятният момент настъпва когато се превърнат в хронично явление.
    65,00 (BGN)
    Снимка на МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ БИГ ФРЕНДС ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ БИГ ФРЕНДС ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Мултивитамини и минерали Big Friends . С непреработени концентрати , не съдържат захар и глутен, аромати и оцветители от естествени източници. Не съдържат ГМО. Мултивитамините и минерали Big Friends представляват пълноценна и вкусна формула с витамини и минерали – подсладена с ксилитол, здравословна алтернатива без захар за деца, която не уврежда зъбите. Създадени за поддържане на доброто здраве на активни и растящи деца на възраст над 3 години. Помага за развитието и поддържането на здрави кости, зъби, венци, зрение, нощно виждане, здрава кожа, мембрани и имунна система.
    37,20 (BGN)
    RxOmega-3 Maximum Triple Strength ултра пречистено, молекулярно дестилирано,рибено масло със защитено фармацевтично ниво! Осигурява максимум концентрация на омега-3 мастни киселини! Тройна сила на EPA и DHA във всяка софтгел капсула! Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA-1425 mg.

    ОМЕГА 3 Максимум тройна концентрация капсули*150 NATURAL FACTORS

    RxOmega-3 Maximum Triple Strength ултра пречистено, молекулярно дестилирано,рибено масло със защитено фармацевтично ниво! Осигурява максимум концентрация на омега-3 мастни киселини! Тройна сила на EPA и DHA във всяка софтгел капсула! Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA-1425 mg.
    81,10 (BGN)
    Омега-3 фактор представлява чисто рибено масло, което осигурява едни от най-високите количества на ЕПА и ДХА.Допринася за нормалното функциониране на мозъчната, сърдечно-съдовата системи и ставите,поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите.

    ОМЕГА 3 ФАКТОР супер концентрат капсули*60 NATURAL FACTORS

    Омега-3 фактор представлява чисто рибено масло, което осигурява едни от най-високите количества на ЕПА и ДХА. То е молекулярно дестилирано и с гарантирана чистота от замърсители на околната среда като полихлорирани бифенили и живак или други опасни вещества и отговаря на най-строгите международни стандарти за качество. Една софтгел капсула осигурява 400 мг ЕПА и 200 мг ДХА омега-3 мастни киселини.
    33,20 (BGN)
    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др. Бързо Облекчава болката. Намалява възпалението. Забавя увреждането и деформацията на ставите. Ускорява възстановяването на ставния хрущял.

    ОстеоМуув грижа за ставите таблетки*120 Натурал Факторс

    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др. Бързо Облекчава болката. Намалява възпалението. Забавя увреждането и деформацията на ставите. Ускорява възстановяването на ставния хрущял. Подобрява комфорта и гъвкавостта. Спира вредното въздействие на свободните радикали върху клетките в ставите. Поддържа доброто състоянието на ставите за дълго време, както и тяхното възстановяване.
    78,44 (BGN)
    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др.

    ОстеоМуув грижа за ставите таблетки*240 Натурал Факторс

    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др. Бързо Облекчава болката. Намалява възпалението. Забавя увреждането и деформацията на ставите. Ускорява възстановяването на ставния хрущял. Подобрява комфорта и гъвкавостта. Спира вредното въздействие на свободните радикали върху клетките в ставите. Поддържа доброто състоянието на ставите за дълго време, както и тяхното възстановяване.
    133,99 (BGN)
    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др.

    ОстеоМуув грижа за ставите таблетки*60 Натурал Факторс

    Остеомуув е изключителна формула при болки в ставите. Дава резултати само 7 до 10 дни от началото на приема, когато се усеща леко облекчение. Остеомуув предоставя най-активната защита срещу хронични и остри възпаления, прогресивна дегенерация на ставите, отслабване на тяхната здравина, и др. Бързо Облекчава болката. Намалява възпалението. Забавя увреждането и деформацията на ставите. Ускорява възстановяването на ставния хрущял. Подобрява комфорта и гъвкавостта. Спира вредното въздействие на свободните радикали върху клетките в ставите. Поддържа доброто състоянието на ставите за дълго време, както и тяхното възстановяване.
    40,80 (BGN)
    Снимка на ПАНТОТЕНОВА КИСЕЛИНА / ВИТАМИН B5 250 мг капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПАНТОТЕНОВА КИСЕЛИНА / ВИТАМИН B5 250 мг капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пантотеновата киселина или витамин В5 се използва в метаболизма на мазнини и въглехидрати, за производството на енергия, хормони на надбъбречните жлези и червени кръвни клетки. Приемът на добавки с пантотенова киселина се препоръчва за подпомагане активността на надбъбречните жлези.
    24,50 (BGN)
    Снимка на ПАПАЯ ЕНЗИМИ + АМИЛАЗА И БРОМЕЛАИН дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПАПАЯ ЕНЗИМИ + АМИЛАЗА И БРОМЕЛАИН дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Папая ензими . Хранителна добавка. Подобрява доброто храносмилане, гарантирана чистота и биологична активност. Дъвчащите таблетки с папая ензими са вкусен източник на полезни ензими, които подпомагат храносмилането. Папаинът и бромелинът разграждат протеините до различни аминокиселини. Амилазата разгражда въглехидратите. Амлата подпомага ензимната активност. Приемът на естествени добавки е отличен начин за възстановяване на ензимите, които се разрушават при готвене и обработване на храните.
    13,87 (BGN)
    Снимка на ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули 485 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули 485 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Натурален продукт с много високо качество. Източник на комбинация от незаменими мастни киселини и фосфолипиден комплекс, които поддържат нормалното умствено и психично състояние. Специално формулиран в подкрепа на нормалното функциониране на мозъка и нервната система. Подходящ е както за млади хора с напрегнат и активен начин на живот, които искат да подобрят концентрацията и фокуса си, така и за по-възрастните, при които проблемът е възрастово обусловен. Предназначение: Помага за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване. Благоприятно влияе върху мисловната дейност и логическото мислене, възприятията, речта и др.. Допринася за адаптация към стреса и води до подобряване на реакциите и координацията. Благоприятства емоционалната стабилност и повишава настроението.
    39,10 (BGN)
    Снимка на ПИЕС - ФОСФАТИДИЛСЕРИН капсули 100 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПИЕС - ФОСФАТИДИЛСЕРИН капсули 100 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Фосфатидилсеринът поддържа нормалното състояние на мозъчните и нервните клетки. Отговаря за клетъчната комуникация, регулира клетъчния растеж и предпазва клетките от увреждане. Той функционира като мозъчен стимулант и допълнителният му прием води до значителни подобрения на когнитивните функции, концентрацията и паметта. Фосфатидилсеринът осигурява оптимални нива на енергия за мозъчните клетки, благодарение на което мозъкът функционира на пълни обороти. Обикновено човешкият мозък произвежда достатъчно фасфатидилсерин, но с напредването на възрастта този процес започва да отслабва. Приемът на фосфатидилсерин въздейства благоприятно и на по-млади хора и студенти, особено в периоди на тежки умствени натоварвания.
    45,10 (BGN)
    Снимка на ПИКНОГЕНОЛ капсули 25 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПИКНОГЕНОЛ капсули 25 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пикногенолът на Natural Factors е извлечен от кората на френски морски бор и представлява мощен антиоксидант, който подсилва кръвоносните съдове, съединителната тъкан и подобрява зрението и здравето на кожата.
    80,25 (BGN)
    Снимка на ПИРОЛОКВИНОЛИН КВИНОН 20 мг + КОЕНЗИМ Q10 200 мг капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПИРОЛОКВИНОЛИН КВИНОН 20 мг + КОЕНЗИМ Q10 200 мг капсули * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пиролоквинолинхинон, известен също като PQQ, е химично съединение, което спомага за образуването на нови клетки на митохондриите и повишаване на енергийните нива в организма. Митохондриите са известни като „батерии” на клетките и отговорни за генерирането на енергия. Комбинацията с Коензим Q10 действа насърчаващо за увеличаване енергийните нива и подпомага за удължаване продължителността на живота. PQQ притежава антиоксидантни свойства, редуцира възпалението, подпомага мозъчните функции и намалява холестерола. Действие на PQQ-10: Намалява възпалителните процеси. Подобрява мозъчната функция. Редуцира оксидативния стрес и противодейства на свободните радикали. Благоприятства функциите на митоходриите. Понижава холестерола. Подобрява съня.
    103,10 (BGN)
    Снимка на Пиролоквинолин квинон 20 мг капсули*30

    Пиролоквинолин квинон 20 мг капсули*30

    Формулата BioPQQ на Natural Factors подпомага биогенезиса на митохондриите, тяхното оцеляване и производството на енергия. BioPQQ съдържа пиролоквинолин квинон – фолифенол, които има антиоксидантен ефект и действа подобно на витамин В.
    79,30 (BGN)
    Снимка на ПРОПОЛИС капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПРОПОЛИС капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Прополисът на Natural Factors притежава мощни противовирусни, антибактериални, антитоксични и болкоуспокояващи свойства. Бионаличните активни вещества засилват имунната защита, увеличават броя на червените кръвни клетки и оказват контрол над нивата на холестерола. Продуктът е изключително подходящ за профилактика и за облекчаване на симптомите на простудни състояние, както и при инфекции на горните дихателни пътища. Обогатяващи пчелни фактори. Гарантирана чистота и биологична активност.
    19,99 (BGN)
    Снимка на РЕВИТАЛ X пудра 454 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    РЕВИТАЛ X пудра 454 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    RevitalX е цялостна комбинация от витамини, минерали, антиоксиданти, фибри и протеини, предназначени да осигурят ефективна подкрепа за функционирането на стомаха, червата и дебелото черво, насърчавайки здравословното храносмилане. Изключително подходящ продукт за хора, които имат чувствителност към храната, RevitalX не съдържа глутен и други съставки, които могат да създадат алергични реакции. Препоръчва се при проблемно храносмилане, газове, подуване на корема, спазми и др. RevitalX® релаксира и поддържа чревното здраве. Притежава силен детоксикиращ ефект.
    98,15 (BGN)
    Снимка на РЕЛИЙФ ЕНЗИМНА ФОРМУЛА капсули 295 мг * 45 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    РЕЛИЙФ ЕНЗИМНА ФОРМУЛА капсули 295 мг * 45 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ензимна формула ReliefZyme е уникална ензимна смес, която поддържа храносмилателния процес и разграждането на храни, съдържащи глутен, пшеница и млечни протеини. Тази храносмилателна помощ може да се приема с храната, за нейното оптимално разграждане и абсорбцията на хранителните вещества. Подобреното храносмилане помага за намаляване на газовете, подуването на корема и други усложнения, свързани с хранителна чувствителност.Насърчава храносмилането на глутен, пшеница и млечни протеини (като казеин, суроватка и лактоглобулини).Успокоява при храносмилателните оплаквания, свързани с хранителна чувствителност.Редуцира газовете и подуването на корема.Подпомага здравословното храносмилане.
    58,90 (BGN)
    Снимка на РУТИН капсули 250 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    РУТИН капсули 250 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Рутинът е мощен биофлавоноид със силно антиоксидантни свойства, който може да подобри кръвообращението. Рутинът на Natural Factors съдържа витамин С за увеличена абсорбция. Всяка капсула помага на тялото да метаболизира мазнините и протеините. Освен това помага за развитието и поддържането на костите, ставите, зъбите и венците, както и за образуването на съединителна тъкан.
    36,10 (BGN)
    Снимка на САМ - Е таблетки 200 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    САМ - Е таблетки 200 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    S-Аденозил-L-метионин (САМ-е / SAMe) или S-Аденозилметионин е съединение, което естествено се произвежда в организма от аминокиселината метионин и се намира в почти всички тъкани на човешкото тяло. САМ-е помага за повишаване нивата на допамин, серотонин, фосфатидилсерин и други мозъчни химикали и невротрансмитери, отговорни за усещането за доброто настроение, спокойствие, спокойния сън и др.
    66,36 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селенът на Natural Factors е минерална добавка, която помага за поддържане на доброто здраве на клетките. Селенът е важен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окислението на мазнините. Той защитава имунната система като пречи на свободните радикали да увредят тялото. Селенът действа като антиоксидант, който помага за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано унищожават свободните радикали и помагат за предпазване на клетъчните структури в човешкото тяло. Запазването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал, помага за защита от свободните радикали, подпомага плодовитостта, помага за детоксикация, подпомага имунната система.
    16,10 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 200 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 200 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селен, 200 микрограма хранителна добавка антиоксидант, който подпомага имунната система, не съдържа ГМО широкоспектърно лабораторно тестван, гарантирана чистота и биологична активност. Селенът на Natural Factors представлява биодостъпна форма на органично свързани селенови дрожди. Селенът е антиоксидант, който стимулира и предпазва имунната система като подпомага производството на антитела и предотвратява увреждането от свободни радикали. Този важен минерал поддържа още здравето на сърцето, черния дроб и клетките.
    12,20 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 50 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 50 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Това е антиоксидантният минерал, който действа съвместно с витамин Е в борбата със свободните радикали. Този микроелемент помага за нормалния растеж, плодовитостта и детоксикацията, както и за забавяне на остаряването. Ниските нива на селен са свързани с увеличен риск от рак на дебелото черво, сърдечно-съдова болест, възпаление и други заболявания, които имат връзка с увеличените нива на свободни радикали като преждевременното остаряване и катарактата. Селенът действа като антиоксидант, който предотвратява увреждането от свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано могат да унищожат свободните радикали и да предотвратят увреждането на клетъчните структури в човешкото тяло. Съхраняването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал помага за защита от свободните радикали подпомага общото здраве
    13,15 (BGN)
    Снимка на СИЛИФОС ФИТОЗОМИ капсули 160 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СИЛИФОС ФИТОЗОМИ капсули 160 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Бял трън силифос фитозоми на Natural Factors са извлечени от бял трън и подпомагат естествените процеси на детоксикация в черния дроб. Семената на белия трън съдържат флавоноиден комплекс познат като силимарин, който съдържа силибин, силидианин и силихристин. Изследванията показват, че абсорбцията на силибин е ключов фактор за разгръщане на полезното въздействие на белия трън. Обикновеният силибин има слаба абсорбция и лесно се разрушава в стомаха и храносмилателния тракт. Siliphos е патентована формула, която специално е оптимизирала абсорбцията на силибин. Предимства: подпомага естествените процеси на детоксикация в тялото силно антиоксидантно действие специална фитозомна технология за оптимизиране абсорбцията на силибин съдържа флавоноиден комплекс вегетариански капсули
    52,07 (BGN)
    Снимка на СОЯ ИЗОФЛАВОНИ 50 мг капсули*60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СОЯ ИЗОФЛАВОНИ 50 мг капсули*60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Соя изофлавони комплекс е източник на фитоестрогени. Тяхното действие наподобява естествените женски полови хормони. Когато попаднат в женския организъм изофлавоните от соя компенсират недостигът на естрогени и така оказват положително влияние върху здравословното състояние на жената. Соевите изофлавони могат да бъдат полезни и за мъжете. Те повлияват благоприятно върху състоянието на простатата.
    24,10 (BGN)
    Снимка на ТОНАЛИН КЛА капсули 1000 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ТОНАЛИН КЛА капсули 1000 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Тоналин КЛА, 1000 мг хранителна добавка помага за намаляване на телесните мазнини увеличена мускулна издръжливост повишени енергийни нива гарантирана чистота и биологична активност КЛА (свързана линоленова киселина) е естествена мастна киселина. Тя помага за блокиране изпълването на мастните клетки с мазнина като взаимодейства с ензим, познат като липопротеин липаза, който складира мазнините. Вярва се, че той помага за изгарянето на мазнините като увеличава чувствителността на клетките към хормони и инсулин, ускорява метаболизма на мускулите и помага за увеличаване на мускулната маса.
    93,00 (BGN)
    Снимка на ТРАВЪЛ ПРОБИОТИК капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ТРАВЪЛ ПРОБИОТИК капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Travel Biotic на Natural Factors осигурява 10 милиарда активни бактерии от щама Bifidobacteria longum BB536. B. longum BB536 е подкрепен с над 50 клинични проучвания. Резултатите показват, че B. longum може да предотврати диария, предизвикана от антибиотици, да спомогне за поддържане здравословни нива на холестерола, да облекчи симптомите на лактозна непоносимост и стимулира имунната функция.
    105,60 (BGN)
    Снимка на УБИКВИНОЛ капсули 100 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УБИКВИНОЛ капсули 100 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Убиквинол, QH Активен коензим Q10, 100 мг. Хранителна добавка. Увеличена абсорбция. Здраве на сърдечно-съдовата система,гарантирана чистота и биологична активност. Убиквинол QH активен коензим Q10 е мощен антиоксидант, който има увеличена абсорбция и биодостъпност и е особено полезен за застаряващото тяло, когато способността на организма да произвежда убиквинол намалява.
    105,80 (BGN)
    Снимка на УБИКВИНОЛ капсули 200мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УБИКВИНОЛ капсули 200мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Убиквинолът на Natural Factors е представен от активната форма на CoQ10, която се произвежда от нашето тяло и се абсорбира значително по-добре. CoQ10 влияе върху функционирането на всички клетки в тялото, което го прави изключително важен за здравето на всички тъкани и органи. Подпомага имунната система, сърдечно-съдовата система, функционирането на черния дроб и бъбреците. Оказва мощна антиоксидантна защита срещу окисляването в организма. Активният CoQ10 е патентован продукт на Kaneka™- световно известен производител с над 30-годишен опит в производството на Коензим Q10 и Убиквинол в тяхната най-бионалична и най-биоидентична форма. В процеса на стареене нивата на CoQ10 спадат и изчерпват, което води до увеличаване на рисковете за здравето. Ниски нива се наблюдават и при хора, приемащи статини (понижаващи нивата на холестерол лекарства). Освен, за да запълни изчерпаните запаси, CoQ10 притежава способността да възстановява жизнеността на органите, изискващи най-високи енергийни нива за функциониране- бъбреци, черен дроб, сърце и мозък. За максимална подкрепа на здравето, в Убиквинол активен Q10 коензим Kaneka™ е добавено ленено масло, източник на омега-3 мастни киселини и алфа-линоленова киселина.
    103,00 (BGN)
    Снимка на УЛТИМАТ МЕЙЛ ЕНЕРДЖИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УЛТИМАТ МЕЙЛ ЕНЕРДЖИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Male Energy™ Ultimate съдържа комбинация от естествени съставки за поддържане оптималното здраве на мъжкия организъм. Формулата е разработена за мъже над 35-годишна възраст, за да редуцира изтощаващите ефекти от по-ниския тестостерон, по-високите нива на естроген и свързаните с това редица отрицателни ефекти върху здравето.
    58,50 (BGN)
    Снимка на УЛТИМАТ МУЛТИ ПРОБИОТИК 12 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УЛТИМАТ МУЛТИ ПРОБИОТИК 12 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пробиотикът Ултимат мулти на Natural Factors е мощна формула, която възстановява полезните бактерии в червата и по този начин подобрява храносмилането, абсорбцията на хранителни вещества и здравето на имунната система. Добавката е много подходяща за хората, които приема антибиотици. Приемът на пробиотици подсигурява живи микроорганизми, които променят чревната флора и подпомагат нормалния баланс в червата, подобряват храносмилането и имунитета. Тази добавка съдържа специално подбрани щамове бактерии, които преминават невредими през стомаха под въздействие на стомашната киселина. Съдържа както лактобацили за тънките черва, така и бифидобактерии за подпомагане на дебелото черво. Предимства: възстановява и поддържа баланса на чревната флора с добавени фруктоолигозахариди за подхранване на пробиотиците подпомага имунната система помага при инфекции с кандида албиканс превенция на инфекциите на пикочните пътища
    60,05 (BGN)
    Снимка на УЛТИМАТ ТЕСТОСТЕРОН БУУСТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УЛТИМАТ ТЕСТОСТЕРОН БУУСТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Testosterone Boost Ultimate подпомага за насърчаване здравословното производство на тестостерон при мъжете.
    56,99 (BGN)
    Снимка на Ултра-Лакс 336 мг , 90 таблетки

    Ултра-Лакс 336 мг , 90 таблетки

    Ultra- Lax Хранителна добавка, 90 таблетки.Ултра-лакс е нежен билков лаксатив, който по естествен начин подобрява циркулацията на жлъчката и облекчава състоянието при констипация (запек). Съдържа богат микс от естествени съставки с доказано във времето действие - сена, зърнастец, корен от женско биле, листа от мента и масло, корен от тинтява и корен от ревен.
    18,50 (BGN)
    SERENITY FORMULA (АНТИСТРЕС ФОРМУЛА)  помага при изтощаване на надбъбречните жлези, което произлиза от хроничния стрес,облекчава депресията при дисбаланс в настроенията и нервност,дисбаланс на невротрансмитерите обща умора и синдром на хроничната умора.

    УСПОКОЯВАЩА АНТИСТРЕС ФОРМУЛА капсули*60

    SERENITY FORMULA (АНТИСТРЕС ФОРМУЛА) помага при изтощаване на надбъбречните жлези, което произлиза от хроничния стрес,облекчава депресията при дисбаланс в настроенията и нервност,дисбаланс на невротрансмитерите обща умора и синдром на хроничната умора.
    35,99 (BGN)
    Снимка на ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА таблетки 1 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Фолиевата киселина се използва за производство на ДНК и червени кръвни клетки, което я прави жизненоважна за нормалното развитие на плода по време на бременността. Тя подпомага функционирането на мозъка, нервната система и менталното здраве. Фолиевата киселина е необходима и за метаболизма на протеина и може да подпомогне здравето на сърдечно-съдовата система.
    9,60 (BGN)
    Снимка на ФОРМУЛА ПРИ ПОЛИКИСТОЗЕН ОВАРИАЛЕН СИНДРОМ прах 129 г НАТУРАЛ ФАКТОРС PCOS SENSE

    ФОРМУЛА ПРИ ПОЛИКИСТОЗЕН ОВАРИАЛЕН СИНДРОМ прах 129 г НАТУРАЛ ФАКТОРС PCOS SENSE

    PCOSense е цялостна, естествена и здравословно подкрепа за жени със синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Това е една от първите формули, които комбинират мио-инозитол и D-хиро-инозитол в съотношение 40: 1, плюс фолат и витамин В12. Тази формула поддържа нормален менструалния цикъл и плодовитост, здравословния баланс на глюкозата и спомага за намаляване нивата на серумния тестостерон при жени с PCOS.
    84,20 (BGN)
    Снимка на ФОСФАТИДИЛ ХОЛИН капсули 420 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ФОСФАТИДИЛ ХОЛИН капсули 420 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Фосфатидилхолин е основният фосфолипид в човешкия организъм. Той е съществена хранителна съставка и градивен елемент на клетъчните мембрани. Участва в редица процеси, включително в транспортирането на мазнините от черния дроб към кръвния поток. Подкрепя състоянието на черния дроб при смущения във функциите му. Полезен е за хора, които често употребяват алкохол, тъй като подобрява чернодробния метаболизъм. Оптимизира дейността на нервната система и стимулира паметта.
    43,10 (BGN)
    Снимка на ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХЕМОФАКТОРС дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.
    33,10 (BGN)
    Снимка на ХОЛИСТА МЛЕЧЕН БОДИЛ / БЯЛ ТРЪН капсули 150 мг * 240 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХОЛИСТА МЛЕЧЕН БОДИЛ / БЯЛ ТРЪН капсули 150 мг * 240 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Бял трън има силно антиоксидантно въздействие върху черния дроб. В състава на бял трън присъства силимарин - основен биологичен компонент на растението, на който се дължи мощното му действие.
    50,50 (BGN)
    Снимка на Холиста, Кокосово масло органик, 440 мл. НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Холиста, Кокосово масло органик, 440 мл. НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Кокосово масло органик е изключителна суперхрана, която носи полезно действие за тялото отвътре и отвън.
    35,20 (BGN)
    Снимка на ХРОМ + ВАНАДИЙ капсули 125 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ + ВАНАДИЙ капсули 125 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Клиничните изследвания показват полезното въздействие на хрома и ванадия върху метаболизма на глюкозата. Тези две вещества имат доказана способност да помогнат за балансиране нивата на кръвната захар както при високи, така и при ниски нива. Хромът е част от молекулата на глюкозния толерантен фактор, а той отговаря за регулиране на кръвната захар. При недостиг на хром хормонът инсулин не може да функционира и това става главен фактор за инсулиновата резистентност, хипергликемията, хипогликемията и глюкозурията. Ванадият е микроелемент, който се среща в различни храни и помага за балансиране нивата на кръвна захар и за инсулиновата резистентност. Предимства: балансира нивата на кръвна захар, помага за намаляване на апетита за захар, помага за поддържане на здравословно тегло.
    17,55 (BGN)
    Снимка на ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Хром пиколинатът на Natural Factors увеличава действието на инсулина, метаболизира глюкозата и помага за поддържане на балансирани нива на кръвната захар. Много голяма част от хората в Западния свят страдат от дефицит на хром, а приемът на добавки с лесно абсорбируем хром пиколинат осигурява адекватни нива на хром, поддържа баланса на кръвната захар и намалява поривите за храна. Дефицитът на хром може да доведе до повишени нива на кръвна захар и инсулин и увеличен риск от диабет. Неадекватният прием на хром е свързан с увеличени нива на лошия холестерол и триглицеридите и намалени нива на добрия холестерол, фактори, които увеличават риска от сърдечно-съдова болест. Предимства: подобрява контрола на кръвна захар помага на тялото да метаболизира въглехидратите и мазнините помага за предотвратяване на дефицита на хром помага за намаляване на поривите за въглехидрати може да намали нивата на холестерол и триглицериди
    9,99 (BGN)
    Снимка на ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с цинков цитрат на Natural Factors съдържат 15 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествената защита на организма и е жизненоважен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и подпомага здравето на репродуктивната система, по тази причина намира широко приложение за нормалното функциониране на простатата. Цинкът е необходим за сетивата ни за мирис, вкус и зрение. Цинковият цитрат е отлична форма на цинк, тъй като цитратите се абсорбират много добре и се усвояват от тялото.
    13,10 (BGN)
    Снимка на ЦИНК ХЕЛАТ таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК ХЕЛАТ таблетки 25 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Цинковият хелат на Natural Factors съдържа 25 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествените защити на нашето тяло и е важен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и помага за здравата репродуктивна система включително и за доброто здраве на простатата. Цинкът е необходим на сетивата ни за мирис, вкус и зрение. За по-лесна абсорбция хидролизираните протеини в цинковия хелат са извлечени от ориз.
    12,30 (BGN)
    Снимка на ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Благоприятства за нормалното функциониране на кръвообращението. Препоръчва се при разширени вени и хемороиди. Подсилва капилярите и регулира пропускливостта им, редуцира риска от натрупване на течности в междуклетъчните пространства и появата на отоци в проблемните области. Действа облекчаващо при симптоми на разширени вени и подпомага за намаляване на риска от усложнения, в това число и при т.нар. варикозни язви, които се образуват в долната част на краката. Действа срещу застоя на венозната кръв и насърчава заздравяването на раните. Стимулира функциите на имунната система. Насърчава усвояването на витамин C от храната. Противодейства на окисляването на витамин C в организма. Спомага за забавяне процесите на стареене в организма.
    30,50 (BGN)
    Червена боровинка капсули спомага за правилната функция на пикочо-половата система. Подобрява състоянието на пикочните пътища и пикочния мехур, притежава пикочогонно действие. Благоприятства за изхвърлянето на бактериите посредством урината. Притежава силен противовъзпалителен и антимикробен ефект.

    Червена боровинка концентрат 500 мг капсули*90

    Червена боровинка капсули спомага за правилната функция на пикочо-половата система. Подобрява състоянието на пикочните пътища и пикочния мехур, притежава пикочогонно действие. Благоприятства за изхвърлянето на бактериите посредством урината. Притежава силен противовъзпалителен и антимикробен ефект.
    24,80 (BGN)
    CherryRich има висока концентрация 36:1 и е богат на специални вещества, които осигуряват антиоксидантна подкрепа на доброто здраве.Екстрактът от череша е приготвен от 100% свежи череши сорт Бинг, които не ГМО. Антиоксидантно подпомагане за добро здраве, естествен продукт против подагра.

    ЧЕРЕША Супер концентрат 500 мг капсули*90 Natural Factors

    CherryRich Спомага за изхвърлянето на пикочната киселина от организма и допринася за редуциране на пристъпите, придружени със силна болка. Балансира нивата на Ph в организма, които имат ключова позиция за нормалното състояние на ставите. Допринася за потискането на ензимите, които са причина за производството на възпалителни съединения, наречени простагландини. Антоцианините, каротеноидите и витамин С стабилизират химичната структура на вредните свободни радикали и защитават клетките на организма от окислително увреждане.
    40,60 (BGN)
    Снимка на ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Ябълковият оцет носи голямо разнообразие от ползи за здравето. Подпомага доброто кръвообращение, подобрява храносмилането и помага за намаляване натрупването на мазнини в тялото. Оптимизирайте здравето си чрез приема на ябълков оцет в удобната форма - капсули.
    17,99 (BGN)
    Ябълковият пектин на Natural Factors е разтворим пектин, който има гелообразуващ ефект при смесване с вода. Той се свързва с токсините в дебелото черво и помага за поддържане на чревния баланс чрез прочистване на чревния тракт.

    ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН Супер концентрат вегетариански капсули*90 Natural Factors

    Ябълковият пектин на Natural Factors е разтворим пектин, който има гелообразуващ ефект при смесване с вода. Той се свързва с токсините в дебелото черво и помага за поддържане на чревния баланс чрез прочистване на чревния тракт. Ябълковият пектин може да помогне за изхвърляне на токсичните метали преди те да бъдат абсорбирани. Тази формула съдържа и екстракт от зелен чай за антиоксидантна подкрепа. Подходящ за вегани и вегетарианци.
    32,99 (BGN)