Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПАМЕТ И ОРОСЯВЯНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ВИТАМИН Е капсули 400 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН Е капсули 400 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин Е на Natural Factors е мощен естествен източник на витамин E под формата на d-токоферол и бета-, делта- и гама-токофероли. Витамин E е антиоксидант, който защитава клетъчните мембрани и предпазва тялото от вредното въздействие на свободните радикали. Той подпомага сърдечно-съдовата система и общото здраве. Ежедневният прием на добавки с витамин Е е особено важен за хората, които живеят в замърсена среда и за тези с активен начин на живот.
    43,20 (BGN)
    Герифорте действа общоукрепващо на организма, подмладява тялото и духа. Подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото. Предоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомага за забавяне на дегенеративните промени и стимулиране регенерацията на клетките

    ГЕРИФОРТЕ таблетки*40 Хималая

    Герифорте действа общоукрепващо на организма, подмладява тялото и духа. Подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото. Предоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомага за забавяне на дегенеративните промени и стимулиране регенерацията на клетките, която по принцип намалява с възрастта, допринася за забавяне на физиологичните промени, които настъпват в организма с напредването на годините, подпомага използването на хормоните, повишавайки количеството в тъканите на свободни хормони, без да влияе на общото хормонално ниво.
    3,60 (BGN)
    Подпомага дейността на нервната, кръвоносната и сърдечно-съдовата система. Допринася за добра памет, концентрация и тонус. Подобрява кръвоснабдяването на периферните части – мозък, крайници, ретина, слухова зона, и в резултат премахва усещането за студени ръце и крака и намалява появата на болезнени мускулни спазми.

    ГИНКО БИЛОБА 80 мг капсули*30

    Подпомага дейността на нервната, кръвоносната и сърдечно-съдовата система. Допринася за добра памет, концентрация и тонус. Подобрява кръвоснабдяването на периферните части – мозък, крайници, ретина, слухова зона, и в резултат премахва усещането за студени ръце и крака и намалява появата на болезнени мускулни спазми. Намалява симптомите на световъртежа. Подобрява когнитивния дифицит, ускорява мозъчните процеси, подобрява концентрацията. Укрепва кръвоносните съдове. Има мощен антиоксидантен ефект
    9,30 (BGN)
    Гинко Билоба на Jamieson предоставя биофлавоноидите, които са необходими в хранителен режим с недостатъчен дневен прием на плодове и зеленчуци. Гинко Билоба поддържа функцията на паметта, концентрацията и кръвообращението. Антиоксидантните свойства на GINKGO BILOBA  са ефективни срещу свързаните със стареенето състояния като артрит и атеросклероза.

    ГИНКО БИЛОБА таблетки*60+30 подарък Джеймисън

    ГИНКО БИЛОБА/ GINKGO BILOBA успешно подобрява и улеснява притока на кръв и кислород в мозъка и крайниците. Гинко Билоба на Jamieson предоставя биофлавоноидите, които са необходими в хранителен режим с недостатъчен дневен прием на плодове и зеленчуци. Гинко Билоба поддържа функцията на паметта, концентрацията и кръвообращението. Антиоксидантните свойства на GINKGO BILOBA са ефективни срещу свързаните със стареенето състояния като артрит и атеросклероза.
    29,15 (BGN)
    Снимка на ГинкоВин + Центела 30 таблетки

    ГинкоВин + Центела 30 таблетки

    GinkgoVin + Centella действа благоприятно на паметта, кръвообращението и кръвоносните съдове. Единственият продукт, който съдържа и трите екстракта Гинко Билоба, Гроздово семе и Центела е GinkgoVin + Centella. Дозировката в една таблетка от трите екстракта гарантира положителен ефект при болест на Алцхаймер, загуба на памет, нарушена концентрация, липса на внимание, нарушено кръвообращение, атеросклероза, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, студени крайници.
    16,30 (BGN)
    Снимка на ГинкоВин 60 таблетки

    ГинкоВин 60 таблетки

    GinkgoVin е комбинация от висококачествени екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе, която подобрява паметта и концентрацията и допринася за нормално кръвооросяване и правиланата функция на сърдечно-съдовата система. Гинковин е ефективен при проблеми с паметта, затруднена концентрация, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.
    25,50 (BGN)
    Снимка на ГИНКОЛЕК за Памет и Концентрация* 30 капсули

    ГИНКОЛЕК за Памет и Концентрация* 30 капсули

    ГИНКОЛЕК е мощна комбинация от висококачествен екстракт от Гинко билоба и вещества с доказано действие за нормална функция на нервната система. Гинколек влияе на кръвооросяването на мозъка, което осигурява нормална функция на нервните клетки и подобрява състоянието при нарушения на паметта и концентрацията (напр. при възрастова деменция). Подобрената циркулация оказва благоприятно въздействие при симптоми като студени крайници, шум в ушите и световъртеж.
    17,20 (BGN)
    Снимка на ГИНКОЛЕК ТРИО*60 желатинови капсули

    ГИНКОЛЕК ТРИО*60 желатинови капсули

    ГИНКОЛЕК ТРИО е комбинация от стандартизиран екстракт от гинко билоба, омега-3 и селен - съставки с доказано действие за нормалната функция на мозъка и нервната система. ГИНКОЛЕК ТРИО влияе на оросяването на мозъка, което осигурява нормална функция на нервните клетки и подобрява състоянието при нарушения на паметта и концентрацията (вкл. при възрастова деменция). Подобрената циркулация оказва благоприятно въздействие при симптоми като студени крайници, шум в ушите и световъртеж.
    16,40 (BGN)
    За по-добра памет и концентрация!

    ГинкоПрим 60 мг таблетки*60

    За по-добра памет и концентрация! Гинко билоба поддържа кръвооросяването на мозъка и крайниците и подпомага мозъчните функции - памет и концентрация. Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система. Подходящ за хора страдащи от студени ръце и крака. Съдейства за правилното функциониране на сърцето. Допринася за забавяне процесите на стареене. Повишава жизнения тонус.
    33,20 (BGN)
    Гинко прим макс 30+10 е хранителна добавка на Walmark. Гинко прим макс съдържа висока доза концентриран екстракт от листа на гинко билоба в комбинация с цинк и магнезий. В дневна дозировка 1 таблетка дневно Гинко прим макс има благоприятен ефект за оросяване на мозъка, очите и крайниците. Подпомага мозъчните функции- памет и концентрация.

    ГинкоПрим МАКС 120 мг таблетки 30 + 10 подарък

    МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ ЗА ПАМЕТ И КРЪВООРОСЯВАНЕ.Гинко билоба и цинк за добра памет и концентрация, обогатен с магнезий.Подкрепя нормалното кръвооросяване, подходящ при студени крайници и шум в ушите.
    26,25 (BGN)
    Снимка на ГинкоПрим МАКС 120 мг таблетки 60+20

    ГинкоПрим МАКС 120 мг таблетки 60+20

    МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ ЗА ПАМЕТ И КРЪВООРОСЯВАНЕ.Гинко билоба и цинк за добра памет и концентрация, обогатен с магнезий.Подкрепя нормалното кръвооросяване, подходящ при студени крайници и шум в ушите.
    41,80 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    Елексирът на дълголетието. Оригиналната рецепта, произведена под контрола на Агенция на храните и РИОКОЗ.Противовъзпалително, пречистващо кръвта, пикочно-половата ситема. Има оздравително и благоприятно действие върху целия организъм. Успокоява и балансира нервната система, действа хипотензивно, като засилва сърдечните съкращения. Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и мозъка. Има антихолестеролен ефект, диуретичен, болкоуспокояващ, противовъзпалителен/антисептичен/, реминерализиращ ефект. Отхрачващо, дезинфекциращо и жлъчегонно действие.
    14,20 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    Демир Бозан Билков чай по оригинална рецепта. 6 лековити билки се комбинират в един удивителен продукт, за да дарят своето неповторимо действие на всеки отпил глътка от този "вълшебен еликсир". Демир Бозан е познат като "еликсир на дълголетието" - повлиява благоприятно върху редица системи и органи в нашето тяло, дарявайки здраве и благосъстояние.
    11,30 (BGN)
    Депревитал допринася за нормалното функциониране на централната и вегетативна нервна система. Подкрепя нормалната физиологична функция при панически възприятия, емоционалност, немотивираност и ниско самочувствие.

    ДЕПРЕВИТАЛ 475 мг капсули*40

    Депревитал допринася за нормалното функциониране на централната и вегетативна нервна система. Подкрепя нормалната физиологична функция при панически възприятия, емоционалност, немотивираност и ниско самочувствие. Допринася за нормалната функционална хормонална дейност. Подкрепя неврохормоналните процеси в организма, способства за нормални физиологични нива на допамина и серотонина. Допринася за нормално функциониране на надбъбречните, щитовидните и половите жлези. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
    17,50 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3*60 капсули

    Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3*60 капсули

    Капсулите Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3 подпомагат концентрацията и добрата памет, стимулират кръвообращението на мозъка. Подходящи са при стрес, умствено напрежение и интелектуално усилие. Съдържат масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота.
    16,60 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185