Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПАМЕТ И ОРОСЯВЯНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.

    ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР 250 мл

    ADLiquid Brain Booster е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.ADLiquid Brain Booster е под формата на усилен колоиден разтвор, което позволява бърза и максимална /до 98%/ абсорбция на биологично-активните вещества, започваща още от лигавицата на устата. Действието на активните съставки е по-продължително и силно, тъй като те не се задържат в храносмилателния тракт за допълнителна преработка, както капсулите или таблетките и не претърпяват химическа дезактивация в черния дроб.
    54,90 (BGN)
    За здрави съдове и добро кръвообращение. Ентан съдържа пълна комбинация от биофлавоноиди с мощен ефект върху кръвоносните съдове. Съдейства за укрепване на стените и подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Оказва положителен ефект при влошени разширени вени, памет и концентрация, шум в ушите, световъртеж. Подходящ за диабетици.

    ЕНТАН капсули*30

    За здрави съдове и добро кръвообращение.Ентан съдържа пълна комбинация от биофлавоноиди с мощен ефект върху кръвоносните съдове. Съдейства за укрепване на стените и подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Оказва положителен ефект при влошени разширени вени, памет и концентрация, шум в ушите, световъртеж. Подходящ за диабетици.
    15,98 (BGN)
    Eskimo Kids естествено рибено масло за деца с Омега 3-6-9 + витамини D и Е съдържа есенциални мастни киселини Омега-3 и Омега-6, които са незаменими за растежа и развитието на децата. Витамин Д е нужен за израстването на децата, за укрепване на тяхната костна система, а витамин Е е мощен антиоксидант.

    ЕСКИМО за деца сироп*105 мл

    Eskimo Kids естествено рибено масло за деца с Омега 3-6-9 + витамини D и Е съдържа есенциални мастни киселини Омега-3 и Омега-6, които са незаменими за растежа и развитието на децата. Витамин Д е нужен за израстването на децата, за укрепване на тяхната костна система, а витамин Е е мощен антиоксидант.
    20,75 (BGN)
    Eskimo-3 дъвчащи таблетки за деца са богати на омега-3 мастни киселини с високо съдържание на EPA и DHA. Това е нов продукт в серията Eskimo под формата на желеобразни таблетки, които се дъвчат. Той е с приятен за деца вкус и аромат на портокал.

    ЕСКИМО-3 Кидс дъвчащи таблетки с вкус на портокал*27

    Eskimo-3 дъвчащи таблетки за деца са богати на омега-3 мастни киселини с високо съдържание на EPA и DHA. Това е нов продукт в серията Eskimo под формата на желеобразни таблетки, които се дъвчат. Той е с приятен за деца вкус и аромат на портокал.
    23,95 (BGN)
    ЕФА бленд за деца на американска компания Nature’s Way е естествен продукт допринасящ за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, зрението и когнитивните функции при деца над 5-годишна възраст

    ЕФА БЛЕНД ЗА ДЕЦА*120 капсули

    ЕФА бленд за деца на американска компания Nature’s Way е естествен продукт допринасящ за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, зрението и когнитивните функции при деца над 5-годишна възраст.Спомага за подобряване на мозъчните функции. Предотвратява възпалителните процеси в организма.Допринася за развитието и функционирането на зрението, мозъка и нервната система.Подпомага оптималното състояние на костите и зъбите.Оказва положително влияние за подсилване на имунитета.
    69,99 (BGN)
    Снимка на Женшен сибирски (корен) 425 mg х 100 капсули

    Женшен сибирски (корен) 425 mg х 100 капсули

    Екстрактът от сибирски женшен на Nature's Way е стандартизиран до 0.2% елеутерозид В и 0.5% елеутерозид Е и съдържа всички активни съставки на корена. Сибирският женшен подобрява физическото и менталното здраве. Това е адаптогенна билка, която помага на тялото да се адаптира към ежедневния стрес. Превъзходна добавка за хората, които водят забързан и изморителен начин на живот. Намира широко приложение и при спортистите за възстановяване след продължителни тренировки. Сибирският женшен принадлежи към различно семейство от азиатския женшен, въпреки че дълго време азиатският женшен се е използвал като по-евтин заместител на сибирския женшен. Висококачествен екстракт , подобрява жизнеността, 0.2% елеутерозид В плюс 0.5% елеутерозид Е. хранителна добавка.
    27,50 (BGN)
    Снимка на ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    LIVE VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
    18,40 (BGN) 16,56 (BGN)
    Снимка на ЗЕЛЕНО МЛЯКО С МОРИНГА И МАТЧА НА ПРАХ 120 гр

    ЗЕЛЕНО МЛЯКО С МОРИНГА И МАТЧА НА ПРАХ 120 гр

    Поддържа тялото и ума.Grenn Milk mit Matcha und Moringa Pulver на немската компания Bärbel Drexel е висококачествена здравословна смес от суперхрани за пълноценни грижи за здравето.Билковият продукт може да се използва като топла или студена напитка. Помага при детоксикиращи режими, тъй като улеснява справянето с глада и в същото време се грижи за благосъстоянието на организма. Будистките монаси използват Matcha от векове, за да са по-концентрирани по време на медитация.
    50,40 (BGN)
    Снимка на Златно мляко с куркума и джинджифил Пудра,120 гр

    Златно мляко с куркума и джинджифил Пудра,120 гр

    Golden Milk mit Kurkuma und Ingwer Pulver на немската компания Bärbel Drexel оказва оптимална подкрепа на имунната система.Билковият продукт може да се използва като топла или студена напитка, без добавена захар. Не замества балансираната и разнообразна диета, но подпомага здравословния начин на живот. Вдъхновен от аюрведическото учение, Golden Milk mit Kurkuma und Ingwer Pulver: ободрява, зарежда с енергия, релаксира, поддържа дълготрайно тонуса. Перфектен продукт за всеки сезон.
    49,40 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Подпомага имунната система. Спомага за намаляване на алергичните симптоми. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Потиска възпалителните процеси.Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.Предотвратява недостига на витамин С.
    44,99 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве. Подпомага намаляването на оксидативния стрес и поддържа здравeто на целия организъм. Осигурява по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.
    47,30 (BGN)
    Снимка на КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30  таблетки

    КАЛИЕВ ЙОДИД 32.5 мг HAYA LABS 30 таблетки

    Калиев Йодид Haya Labs- мощна подкрепа за щитовидната жлеза. Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa. B пoдĸpeпa нa cъpцeтo. Дaвa eнepгия и издpъжливocт. Зa пo-дoбъp фoĸyc и ĸoнцeнтpaция. Cтимyлиpa миcлoвнaтa дeйнocт. Πoддъpжa здpaвeтo нa ĸoжaта.
    27,00 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Кверцетинът е извлечен от семената на растението диморфандра молис и е важен флавоноид, който помага при алергии и астма. Кверцетин комплекс на Natural Factors е изключително мощна антиоксидантна формула, която е специално разработена за поддържане на оптималното здраве, справяне с болестите и забавяне на стареенето. Това е прекрасен източник на витамин С, който е идеален избор за хората с респираторни проблеми. Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия, лесни за поглъщане капсули, подсилва организма с витамин С, има антиоксидантно действие, подходящ за вегани и вегетарианци.
    76,67 (BGN)
    По една супена лъжица от течните мултивитамини всеки ден, осигурява 100% от  нуждата от витамини при малчуганите. Те допринасят за нормалното състояние на костите и зъбите, за поддържане на нормално зрение, за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за защита на клетките от оксидативен стрес. Стимулират здравословния растеж и апетита на децата.

    КИНДЕР ФИТ Сироп за деца за имунна система*150 мл + Изненада за момичета Абофарма

    По една супена лъжица от течните мултивитамини всеки ден, осигурява 100% от нуждата от витамини при малчуганите. Те допринасят за нормалното състояние на костите и зъбите, за поддържане на нормално зрение, за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за защита на клетките от оксидативен стрес. Стимулират здравословния растеж и апетита на децата.
    11,25 (BGN)
    Естествен продукт, подкрепящ здравето на сърцето, сърдечно-съдовата система, подходящ при прекаран инфаркт! Приемът му е препоръчителен при висок холестерол и прием на статини, при високо кръвно налягане, след прекаран инфаркт, сърдечна недостатъчност и др.

    КОЕНЗИМ Q10 100 мг капсули*30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Естествен продукт, подкрепящ здравето на сърцето, сърдечно-съдовата система, подходящ при прекаран инфаркт! Приемът му е препоръчителен при висок холестерол и прием на статини, при високо кръвно налягане, след прекаран инфаркт, сърдечна недостатъчност и др.
    21,60 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185