Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЪРЦЕ И ХОЛЕСТЕРОЛ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините  в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.

    ХРОМ 200 мкг таблетки*100 Джеймисън

    Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.
    17,40 (BGN)
    Снимка на ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Хром пиколинатът на Natural Factors увеличава действието на инсулина, метаболизира глюкозата и помага за поддържане на балансирани нива на кръвната захар. Много голяма част от хората в Западния свят страдат от дефицит на хром, а приемът на добавки с лесно абсорбируем хром пиколинат осигурява адекватни нива на хром, поддържа баланса на кръвната захар и намалява поривите за храна. Дефицитът на хром може да доведе до повишени нива на кръвна захар и инсулин и увеличен риск от диабет. Неадекватният прием на хром е свързан с увеличени нива на лошия холестерол и триглицеридите и намалени нива на добрия холестерол, фактори, които увеличават риска от сърдечно-съдова болест. Предимства: подобрява контрола на кръвна захар помага на тялото да метаболизира въглехидратите и мазнините помага за предотвратяване на дефицита на хром помага за намаляване на поривите за въглехидрати може да намали нивата на холестерол и триглицериди
    9,99 (BGN)
    Люспи от семена на бял живовляк.Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата.

    ХУСК ПСИЛИУМ ФИБРИ 100 гр

    Люспи от семена на бял живовляк.Хранителна добавка. Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата. Действа слабително при запек. Повлиява положително холестерола. Подобрява контрола върху кръвната захар.Подпомага регулирането на теглото.Подходящ за хора на кето режим.
    7,25 (BGN)
    Снимка на ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ + ХЕСПЕРИДИН капсули 650 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Благоприятства за нормалното функциониране на кръвообращението. Препоръчва се при разширени вени и хемороиди. Подсилва капилярите и регулира пропускливостта им, редуцира риска от натрупване на течности в междуклетъчните пространства и появата на отоци в проблемните области. Действа облекчаващо при симптоми на разширени вени и подпомага за намаляване на риска от усложнения, в това число и при т.нар. варикозни язви, които се образуват в долната част на краката. Действа срещу застоя на венозната кръв и насърчава заздравяването на раните. Стимулира функциите на имунната система. Насърчава усвояването на витамин C от храната. Противодейства на окисляването на витамин C в организма. Спомага за забавяне процесите на стареене в организма.
    30,50 (BGN)
    Снимка на ЧЕРВЕН ОРИЗ  /ДРОЖДИ/ 600 мг , 60 капсули

    ЧЕРВЕН ОРИЗ /ДРОЖДИ/ 600 мг , 60 капсули

    Червеният ориз (дрожди) на Nature’s Way спомага за редуциране нивата на холестерола по естествен начин. Понижава нивата на общия и лош (LDL) холестерол, същевременно повишава тези на добрия (HDL). Червеният ориз е широко застъпнен като лечебно средство в традиционната китайска медицина. Активните съставки в дрождите от червен ориз са инхибитори на HMG Co-A редуктазата, същите вещества, които се използват в лекарствата за понижаване на холестерола. HMG Co-A редуктаза е ензим, който блокира синтеза на холестерол в черния дроб. Така червеният ориз инхибира образуването на вреден LDL холестерол, намалява общия холестерол и повишава добрия- HDL холестерол. Това действие е особено ценно за редуциране риска от развитие на сърдечни заболявания и сърдечен удар. Други ключови компоненти в дрождите от червен ориз са незаменими мастни киселини, аминокиселини, изофлавони и микроелементи – те дoпълнително допълват полезните качества на дрождите от червен ориз за поддържане на добро сърдечно-съдово здраве.
    31,55 (BGN)
    Снимка на Червено цвекло (корен) 500мг *100 капсули

    Червено цвекло (корен) 500мг *100 капсули

    Червеното цвекло (Beta vulgaris) съдържа захари и скорбяла, които го правят прекрасен източник на енергия. Цвеклото на Nature's Way е внимателно тествано и произведено според най-високите стандарти за качество.
    21,90 (BGN)
    Снимка на Шизандра (плод) 580 мг *100 капсули

    Шизандра (плод) 580 мг *100 капсули

    Шизандра на Nature's Way използва диворастяща шизандра в Северен Китай и се произвежда според най-високите стандарти за качество. Шизандрата е една от билките в състава на формулата Шенмай Сан, която от векове се използва за лечение на коронарна болест на сърцето в Китай. Днес билката се използва за лечението на различни болести като безсъние, раздразнение, сърцебиене и задух. Шизандрата се използва и като общо тонизиращо средство за лечение на кожни проблеми, както и като успокоително средство. Висококачествена билкова добавка, сертифицирана до 580 мг, тонизиращо средство,
    26,50 (BGN)
    Снимка на Шийтаке и Mайтаке, 250 мг *60 капсули

    Шийтаке и Mайтаке, 250 мг *60 капсули

    Екстрактът от шийтаке и майтаке съдържа бета-глюкан - ключов полизахарид с доказани полезни качества. Шийтаке и майтаке на Nature’s Way е приготвен на основата на овес на прах. Нашият екстракт от шийтаке и майтаке е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Допринася за поддържане на нормалното ниво на кръвно налягане, както и за нормалното функциониране на сърдечната и имунната системи. Висококачествен екстракт, тоник за добро здраве , 10% полизахариди от шийтаке, 30% полизахариди от майтаке.
    45,25 (BGN)
    Ябълковият пектин подпомага функциите на черния дроб и стомашно-чревния тракт. Подобрява обмяната на мазнините и увеличава еластичността на стените на кръвоносните съдове. Допринася за поддържане нa нормална концентрация на холестерол в кръвта. Действа благоприятно за намаляване на теглото.

    ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН таблетки*60

    Ябълковият пектин подпомага функциите на черния дроб и стомашно-чревния тракт. Подобрява обмяната на мазнините и увеличава еластичността на стените на кръвоносните съдове. Допринася за поддържане нa нормална концентрация на холестерол в кръвта. Действа благоприятно за намаляване на теглото.
    5,80 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185