Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЪРЦЕ И ХОЛЕСТЕРОЛ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин).

    МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма таблетки*100

    Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
    61,40 (BGN)
    Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.

    МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма таблетки*20

    Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
    12,30 (BGN)
    Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки се използва при лечение и профилактика на клинични състояния, дължащи се на дефицит на витамин B1  (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета.

    МИЛГАММА Протект 300 мг таблетки*30

    Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки e лекарствен продукт, съдържащ витамин. Бенфотиамин е мастно-разтворима форма на витамин B1 (тиамин). Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки се използва при лечение и профилактика на клинични състояния, дължащи се на дефицит на витамин B1 (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета. Лечение на диабетна и алкохолна полиневропатия.Клинично диагностициран дефицит на витамин B1 може да възникне в случаи на: неправилна или неадекватна диета и хранене,продължително парентерално хранене (венозно хранене) ,постене ,хемодиализа,малабсорбция – нарушение, при което съставките на храната не се абсорбират правилно в тънките черва,хроничен алкохолизъм ,повишени нужди от витамин B1 (напр. при бременност и кърмене).Милгамма Протект 300 mg филмирани таблетки се използва и за лечение на невропатии и сърдечно-съдови нарушения, които са резултат от дефицит на витамин B1.
    35,30 (BGN)
    Здрави, подвижни, гъвкави, свежи и красиви. Революционно откритие – Мултиколаген с 5 сфери на действие. Наука, иновация и доказан ефект само в 1 капсула дневно. Само една капсула Multicollagen 5 от 500 милиграма дневно носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на ставите, костите , сухожилията, кожата косата, ноктите, очите, сърцето и чревното здраве.

    МултиКолаген 5 за здрави стави капсули*30

    Здрави, подвижни, гъвкави, свежи и красиви. Революционно откритие – Мултиколаген с 5 сфери на действие. Наука, иновация и доказан ефект само в 1 капсула дневно. Само една капсула Multicollagen 5 от 500 милиграма дневно носи научно доказани и безценни ползи за красотата и здравето на ставите, костите , сухожилията, кожата, косата, ноктите, очите, сърцето и чревното здраве.
    34,70 (BGN)
    Масло от черен дроб на треска с висока чистота в капсула, което е богат източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини (EPA/DHA*), заедно с витамини A и D 3.

    МУРИНОЛ Масло от черен дроб на треска капсули*60

    Масло от черен дроб на треска с висока чистота в капсула, което е богат източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини (EPA/DHA*), заедно с витамини A и D 3.
    15,99 (BGN)
    Снимка на НАР Pomegranate 350 мг,60 капсули

    НАР Pomegranate 350 мг,60 капсули

    Екстрактът от нар на Nature's Way е стандартизиран до 40% елагиева киселина от чист източник от цял плод за увеличаване на антиоксидантните му свойства. Нарът се използва от векове в различни краища на света. Кората на стъблото и корена съдържат няколко алкалоида включително изопелетиерин, който е активен срещу тении. Нарът съдържа танини и затова екстракт от кората, листата, неузрелите плодове или обелката на плода се използва при диария, дизентерия и кръвоизливи. Изсушените, пулверизирани цветни пъпки се използват при бронхит. В Мексико отварата от цветове на нар се прилага като гаргара за облекчаване възпалението на гърлото.
    58,20 (BGN)
    NatAspin H капсули са предназначени при случаи на циркулаторни нарушения или повишен риск от тромбоза. Продуктът съдържа ензима nattokinase, който влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб. Nattokinase е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози.

    НатАспин H капсули*30

    NatAspin H капсули са предназначени при случаи на циркулаторни нарушения или повишен риск от тромбоза. Продуктът съдържа ензима nattokinase, който влияе положително върху кръвообращението и кръвосъсирването и помага да се намали вероятността от образуване на тромб. Nattokinase е естествена алтернатива на аспирина и неговите аналози.
    21,45 (BGN)
    NatAspin Control Pro за добро кръвообращение и нормален холестерол е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща здравето и функцията на кръвоносните съдове и кръвоносната система.

    НатАспин Контрол Про капсули*30

    NatAspin Control Pro за добро кръвообращение и нормален холестерол е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща здравето и функцията на кръвоносните съдове и кръвоносната система.
    26,70 (BGN)
    НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ е биотехнологичен продукт получен при ферментацията на дрождата Мonascus purpureus върху влажен ориз. Основните биологично-активни вещества в НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ са монаколините. Те потискат образуването на холестерол в черния дроб.

    НЕОЛИПИДРА Форте 240 мг таблетки*30

    НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ е биотехнологичен продукт получен при ферментацията на дрождата Мonascus purpureus върху влажен ориз. Основните биологично-активни вещества в НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ са монаколините. Те потискат образуването на холестерол в черния дроб. Понижаването на холестерола се дължи отчасти и на действието на останалите биологично активни вещества.
    15,99 (BGN)
    Neoralit SR  е хранителна добавка, която се препоръчва за хора с недостиг на калий в урината, при бъбречни камъни, които се образуват при кисело Ph, при подагра, уролитиаза и бъбречна тубулна ацидоза.

    НЕОРАЛИТ SR 540 мг таблетки*60

    Neoralit SR е хранителна добавка, която се препоръчва за хора с недостиг на калий в урината, при бъбречни камъни, които се образуват при кисело Ph, при подагра, уролитиаза и бъбречна тубулна ацидоза. Поддържа алкално-киселинното равновесие в организма. Подпомага правилното функциониране на сърцето и бъбреците. Алкализира урината. Повишава разтворимостта на бъбречните камъни. В комплект с индикатори хартийки за урина - 50 бр
    17,60 (BGN)
    НОЛИПИД Форте е иновативна комбинация от пектин, поликозанол и витамин К2 за поддържане нормални нива на холестерола.

    НОЛИПИД ФОРТЕ капсули*30

    Допринася за поддържането на нормални нива на холестерола.Подкрепя нормалната проходимост на артериалните съдове. НОЛИПИД Форте е иновативна комбинация от пектин, поликозанол и витамин К2 за поддържане нормални нива на холестерола.
    22,45 (BGN)
    Снимка на НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

    НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

    NotroClot е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа дейността на сърдечно-съдовата система. Този продукт съдържа натокиназа - специален ензим, който е извлечен от нато - традиционнна японска храна, получена чрез ферментация на негенно модифицирани соеви зърна. Нотроклот подпомага нормалната циркулация на кръвта в кръвоносните съдове и съдейства за поддържане в нормално състояние течливостта на кръвта. Допринася за нормалната дейност на костите и ставните връзки и е подходящ за жени след менопауза.
    15,90 (BGN)
    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините  дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.

    ОлиХолин за чисти и здрави съдове обвити таблетки*30

    ОлиХолин е предназначен за поддържане на баланса на липидите в кръвта и по - специално за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите, които са причина за атеросклероза и запушване на кръвоносните съдове. Чрез оптималната си формула от съставки ОлиХолин оптимизира метаболизма на мазнините дори при хора,които не спазват здравословен хранителен режим.
    25,99 (BGN) 23,39 (BGN)
    RxOmega-3 Maximum Triple Strength ултра пречистено, молекулярно дестилирано,рибено масло със защитено фармацевтично ниво! Осигурява максимум концентрация на омега-3 мастни киселини! Тройна сила на EPA и DHA във всяка софтгел капсула! Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA-1425 mg.

    ОМЕГА 3 Максимум тройна концентрация капсули*150 NATURAL FACTORS

    RxOmega-3 Maximum Triple Strength ултра пречистено, молекулярно дестилирано,рибено масло със защитено фармацевтично ниво! Осигурява максимум концентрация на омега-3 мастни киселини! Тройна сила на EPA и DHA във всяка софтгел капсула! Тройна концентрация 900 mg EPA/DHA-1425 mg.
    81,10 (BGN)
    Омега-3 фактор представлява чисто рибено масло, което осигурява едни от най-високите количества на ЕПА и ДХА.Допринася за нормалното функциониране на мозъчната, сърдечно-съдовата системи и ставите,поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите.

    ОМЕГА 3 ФАКТОР супер концентрат капсули*60 NATURAL FACTORS

    Омега-3 фактор представлява чисто рибено масло, което осигурява едни от най-високите количества на ЕПА и ДХА. То е молекулярно дестилирано и с гарантирана чистота от замърсители на околната среда като полихлорирани бифенили и живак или други опасни вещества и отговаря на най-строгите международни стандарти за качество. Една софтгел капсула осигурява 400 мг ЕПА и 200 мг ДХА омега-3 мастни киселини.
    39,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185