Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЪРЦЕ И ХОЛЕСТЕРОЛ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЕЧЕМИК (млади стръкове)  500 мг , 100 капсули

    ЕЧЕМИК (млади стръкове) 500 мг , 100 капсули

    Ечемичната трева (Hordeum vulgare) е суперхрана, която съдържа хранителни кофактори, какъвто е хлорофилът. Младата трева, която е набрана преди да се образуват класове е изсушена на ниска температура, за да се запазят хранителните й съставки. Подпомага поддържането на нормалните нива на холестерол в кръвта и регулирането на кръвната захар. Висококачествена билкова добавка, източник на хранителни вещества, сертифицирана до 500 мг, хранителна добавка.
    36,35 (BGN)
    Снимка на ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    ЖИВИ ВИТАМИНИ 680 мг капсули*30

    LIVE VITAMINS е комплекс от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, който съдейства за укрепване на здравето и подсилване дейността на имунната система. Съдейства за поддържането на нормалните функции на щитовидната жлеза и мозъка. Подкрепя зрението и поддържането на нормални нива на кръвна захар и хемоглобин. Допринася за намаляването на мускулната умора и отпадналост. Активно подпомага метаболизма на хранителните вещества в организма, като осигурява нормалния растеж при децата. Подпомага здравето на косата, кожата и ноктите, както и на костите и зъбите. Оказва благоприятно въздействие върху половото здраве, особено при мъжете. Проявява антиоксидантно действие.
    18,40 (BGN) 16,56 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Подпомага имунната система. Спомага за намаляване на алергичните симптоми. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Потиска възпалителните процеси.Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.Предотвратява недостига на витамин С.
    44,99 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве. Подпомага намаляването на оксидативния стрес и поддържа здравeто на целия организъм. Осигурява по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.
    47,30 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Подпомага имунната система. Допринася за намаляване на алергичните симптоми и облекчаване на алергията. Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Подтиска възпалителните процеси. Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали. Насърчава образуването на колаген за поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци. Предотвратява недостига на витамин С.
    38,20 (BGN)
    Снимка на КАЛИЙ таблетки 99 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛИЙ таблетки 99 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Калият е есенциален минерал, който е жизнено необходим на тялото. Той е важен електролит, регулира нервната сигнализация от мозъка и гръбначния стълб към мускулите, като по този начин подсигурява правилното функциониране на нервите и мускулите. Калият е под формата на цитрат, приема се много добре от организма и лесно се абсорбира. Предназначение: Насърчава нормалното функциониране на надбъбречните жлези и бъбреците. Помага на бъбреците да филтрират урината. Намалява риска от натрупване на пикочна киселина в организма и развитие на подагра, образуване на калциеви камъни. Алкализира урината и увеличаване разтворимостта на бъбречните камъни. Намаляване риска от кристализиране на солите в урината и образуване на камъни и пясък в пикочния мехур и бъбреците. Има леко изразен диуретичен ефект. Допринася за поддържане на водния баланс на организма. Подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система. Благоприятно действа върху сърдечносъдовата система и съдейства за поддържане на нормалното артериално налягане и сърдечния ритъм.
    11,38 (BGN)
    Калций  и магнезий с цинк хранителна добавка на канадската фирма Jamieson полезни за здрав емайл, за костите и мускулите, за функцията на сърцето. Цинк полезен за имунитета и здравето на простата.

    КАЛЦИЙ+МАГНЕЗИЙ+ЦИНК таблетки*100+100 подарък Джеймисън

    КАЛЦИЙ+МАГНЕЗИЙ + Цинк / Calcium Magnesium Zinc на Jamieson се препоръчва за подсилване растежа и здравето на костите и зъбния емайл, за подпомагане функционирането на нервите и мускулите и регулиране на сърдечния ритъм.Подпомага здравето на дебелото черво и простатата и подсилват имунната система.Понижава високо кръвно налягане и играе роля за облекчаване симптомите на предменструалния синдром. Добавката цинк глюконат подсилва имунната система, бори инфекциите и поддържа здравето на простатата.
    35,85 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия подпомага нормалното кръвно налягане и доброто здраве на сърцето има антиоксидантно действие биоактивна форма с висока биодостъпност всяка капсула осигурява 50 мг кверцетин и 50 мг витамин С подходящ за вегани и вегетарианци
    51,60 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Кверцетинът е извлечен от семената на растението диморфандра молис и е важен флавоноид, който помага при алергии и астма. Кверцетин комплекс на Natural Factors е изключително мощна антиоксидантна формула, която е специално разработена за поддържане на оптималното здраве, справяне с болестите и забавяне на стареенето. Това е прекрасен източник на витамин С, който е идеален избор за хората с респираторни проблеми. Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия, лесни за поглъщане капсули, подсилва организма с витамин С, има антиоксидантно действие, подходящ за вегани и вегетарианци.
    76,67 (BGN)
    Снимка на КЕЛП (кафяви водорасли)  600 мг,100 капсули

    КЕЛП (кафяви водорасли) 600 мг,100 капсули

    Здраве и дълголетие чрез лечебната сила на природата – това означава да се довериш на билките. Келпът (Ascophyllum nodosum) е хранително морско водорасло. Този вид расте в крайбрежните райони на дълбочина от нула до 300 метра. Nature's Way използва изцяло изсушено растение, което гарантирано съдържа 0.06% йод. Спомага за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и увеличаване нивата на енергия в организма. Благоприятства функционирането на когнитивните способности и цялостно регенерира нервната система. Стимулира за елиминирането на „лошия” холестерол от тялото и за регулиране на теглото. Повлиява благоприятно чревната микрофлора. Притежава силно противовъзпалително и противомикробно действие. Има силно антиоксидативно действие и стимулира възстановителните процеси в целия организъм. Висококачествен билков продукт, отличен източник на йод, сертифицирано 600 мг, хранителна добавка.
    19,85 (BGN)
    Подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза.Допринася за нормалните когнитивни функции.Спомага за поддържане здравето на кожата.Келпът е вид кафяво водорасло, което расте като „гора“ в по-студените океански води и е богат източник на йод.

    КЕЛП таблетки*30

    Подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза.Допринася за нормалните когнитивни функции.Спомага за поддържане здравето на кожата.Келпът е вид кафяво водорасло, което расте като „гора“ в по-студените океански води и е богат източник на йод.
    8,70 (BGN)
    Снимка на КЛАМПСИЛИН за здравето на майката и плода сашета*30

    КЛАМПСИЛИН за здравето на майката и плода сашета*30

    Клампсилин е комбинирана синергична формула, която допринася здравето на сърдечно-съдовата система и доброто кръвообращение на майката и плода. Тя също така съдейства за нормалното кръвосъсирване и за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и липидите.
    29,85 (BGN)
    КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 е качествена и високо ефективна формула на канадската марка Jamieson съдържаща 120 мг Коензим Q10 (известен още като убихинон) във всяка капсула, създадена по специална технология, която не позволява разпадане на хранителните съставки.

    Коензим Q10 меки капсули*30+30 подарък Джеймисън

    КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 е качествена и високо ефективна формула на канадската марка Jamieson съдържаща 120 мг Коензим Q10 (известен още като убихинон) във всяка капсула, създадена по специална технология, която не позволява разпадане на хранителните съставки.
    59,75 (BGN)
    Препоръчва се при прием на статини.Участва активно в биохимичните процеси в организма.С масло от соя за оптимално усвояване.

    КОЕНЗИМ Q10 Форте 60 мг капсули*30

    Препоръчва се при прием на статини.Участва активно в биохимичните процеси в организма.С масло от соя за оптимално усвояване.
    25,30 (BGN)
    Колтензив е  хранителна добавка от ново поколение за сърдечно-съдово здраве, което се характеризира с висока ефективност и отличен профил на безопасност, съвместим с медикаментозно лечение. Спомага за поддържането на нормално кръвно налягане и нормални нива на холестерола.

    КОЛТЕНЗИВ 30 капсули

    Колтензив е хранителна добавка от ново поколение за сърдечно-съдово здраве, което се характеризира с висока ефективност и отличен профил на безопасност, съвместим с медикаментозно лечение. Спомага за поддържането на нормално кръвно налягане и нормални нива на холестерола.
    25,70 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185