Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТОНУС И ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Vitamix за имунитет е хранителна добавка, което допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Намалява чувството на отпадналост и умора.

    ВИТАМИКС ЗА ИМУНИТЕТ капсули*30

    Витамикс за имунитет допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система.Защитава клетките от оксидативен стрес.Намалява чувството на отпадналост и умора.
    5,90 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН A  10000 IU,100 капсули

    ВИТАМИН A 10000 IU,100 капсули

    Витамин А е важен мастноразтворим витамин, мощен антиоксидант, необходим за поддържане на общото здравословно състояние на човека. Той играе важна роля не само за на здравето на кожата, но е и ключов фактор за предотвратяване на заболявания, служи за повишаване на имунитета и насърчава здравината на костите. Недостигът на витамин А води до сериозни последствия за здравето като нощна слепота, лющеща се кожа, забавен растеж. Действие на витамин А: Защитава очите. Насърчава имунитета. Подпомага организма при възпалителни процеси. Благоприятства за поддържане добрия вид на кожата. Помага за здравината на костите. Притежава холестеролопонижаващо действие. Допринася за редуциране образуването на камъни в бъбрец.
    22,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B КОМПЛЕКС HI POTENCY капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B КОМПЛЕКС HI POTENCY капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Добавката Hi Potency В-комплекс на Natural Factors съдържа оптимално балансирани нива на витамини от група В като естествен източник за енергизиране на тялото. Тези витамини превръщат въглехидратите, мазнините и протеините в енергия и помагат за образуването на тъкани и червени кръвни клетки. Освен това участват в синтезирането на химикали в мозъка, които допринасят за доброто състояние на нервите и балансираните настроения. С добавени кофактори като холин и инозитол. Особено полезна добавка за хората, които пушат, приемат алкохол или имат лоши хранителни навици. Витамините от група В са водноразтворими, не се задържат в организма и трябва да бъдат ежедневно набавяни.
    19,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 180  НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Освен че регулира образуването на червени кръвни клетки и е важен за сърдечно-съдовата система, витамин В12 има огромно влияние върху неврологичното здраве и функционирането на мозъчните клетки. Дефицитът му причинява неврологични и психологични проблеми, много от които - изключително сериозни. В12 съдейства за поддържане на обвивките, които покриват и защитават нервите на централната и периферна нервна системи, и осигурява правилното и бързо предаване на нервните импулси.
    48,80 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 сублингвални таблетки 1000 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Метилкобаламинът (витамин В12) е активен веднага след абсорбцията за разлика от други форми като например цианокобаламина, които трябва да бъдат превърнати в метилкобаламин в двустепенен процес. Метилкобаламинът демонстрира изключителна активност на места, където други форми не са активни. Приемът на В12 се препоръчва за вегетарианци и хора, страдащи от дефицит на витамин В12.
    24,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН B12 таблетки 250 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Много хора в напреднала възраст са диагностицирани с дефицит на витамин В12, ключово хранително вещество за енергийния обмен и имунната система. Той се използва за лечение на анемия и умора, а за пълноценното му използване в организма са необходими калций, витамин В6 и желязо. Витамин В12 е най-сложният витамин и е единственото естествено органично вещество, което съдържа кобалт.
    11,77 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C + БИОФЛАВОНОИДИ TR таблетки 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C с удължено освобождаване, 1000 мг хранителна добавка подходящ за вегетарианци/ вегани гарантирана чистота и биологична активност Витамин С с удължено освобождаване с цитрусови биофлавоноиди е създаден за постепенно освобождаване на хранителните вещества за период от 8 часа. Биофлавоноидите увеличават абсорбцията и действат синергично с витамин С за осигуряване на антиоксидантна защита, поддържане на здрав колаген и увеличаване на капилярната сила. Витамин С е мощен антиоксидант, който подпомага костите, хрущялите, зъбите и венците. Той помага за защита на клетките срещу вредното въздействие на свободните радикали и дефицита на витамин С в ежедневната диета и подпомагане на здравословния растеж на клетките.
    23,50 (BGN)
    Витамин Ц допринася за нормалното функциониране на имунната система и защита на клетките от оксидативен стрес.  Известно е също, че подпомага нормалното функциониране на нервната система, психиката, намаляване на умората и неразположението. Спомага за нормалното образуване на колаген. За нормалната функция на костите, зъбите и мускулите.

    ВИТАМИН C 500 мг ликуид сашета за директен прием*20

    Витамин Ц допринася за нормалното функциониране на имунната система и защита на клетките от оксидативен стрес. Известно е също, че подпомага нормалното функциониране на нервната система, психиката, намаляване на умората и неразположението. Спомага за нормалното образуване на колаген. За нормалната функция на костите, зъбите и мускулите.
    10,99 (BGN)
    Снимка на Витамин C 500 мг,300 дъвчащи таблетки WEBBER NATURALS

    Витамин C 500 мг,300 дъвчащи таблетки WEBBER NATURALS

    Витамин С на канадската компания Webber Naturals е първокласен, естествен продукт допринасящ за поддържане на имунното здраве, костите, хрущялите, зъбите и венците.Подпомага поддържането на здрави кости, хрущяли, зъби и венци.Спомага за укрепване на имунната система. Съдейства за подобряване на жизнеността и енергията. Притежава мощен антиоксидантен ефект.Допринася за поддържане на съединителната тъкан.
    86,99 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C КРИСТАЛИ 1000 мг пудра * 125 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин C аскорбинова киселина, която е под формата на пудра. Много подходящ при неудобство за прием под формата на капсули и таблетки. Осигурява осезаемо действие, благодарение на бързото си разтваряне във всяка напитка и максимална абсорбция от организма. В 1/8 ч.л. се съдържа 500 мг. Витамин C. Действие: Спомага за укрепването на имунната система, устойчивостта срещу грип и настинка; Благоприятства за противодействие на процесите на стареене, защото е силен антиоксидант; Насърчава образуването на колаген, който е така важен за възстановяването на кожата при наранявания; В помощ за здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите; Подпомага за нормалната циркулация на кръвта и така редуцира риска от разширени вени.
    37,10 (BGN)
    Vitamin C Naturcomplex е 100% натурален продукт, който осигурява препоръчаната дневна доза от витамин C, заедно с другите вещества, естествено присъстващи в екстракта на ацерола, които допринасят за идеална бионаличност на витамин C и допълват антиоксидантните му свойства.

    ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета*20

    Витамин C Натуркомплекс е първият 100% натурален витамин С - уникална формула на пазара, доминиран от синтетични продукти. Молекулният комплекс, съдържащ се във Витамин C Натуркомплекс, защитава витамин С от окисляване. Vitamin C Naturcomplex е 100% натурален продукт, който осигурява препоръчаната дневна доза от витамин C, заедно с другите вещества, естествено присъстващи в екстракта на ацерола, които допринасят за идеална бионаличност на витамин C и допълват антиоксидантните му свойства.
    30,90 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН C С ГОРСКИ ПЛОД дъвчащи таблетки 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Вкусният витамин С в дъвчаща форма е с естествен плодов аромат. Витамин С е важен антиоксидант, който помага за предпазване на тялото от замърсителите на средата и компенсира недостатъчния му прием в ежедневното меню.
    31,25 (BGN)
    Витамин D3 спомага за поддържане нормалното състояние на зъбите и костите. Благоприятства нормалната функция на имунната система и мускулите.

    ВИТАМИН D3 400IU желатинови капсули*60

    Витамин D3 спомага за поддържане нормалното състояние на зъбите и костите. Благоприятства нормалната функция на имунната система и мускулите.
    8,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА течен 400 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Течният витамин Д3 Big Friends е внимателно смесен с органичен екстра върджин зехтин и масло от ленено семе като осигурява 400 IU витамин Д3 само в една малка капка. Витамин Д3 е жизнено необходим за силни кости и зъби, тъй като увеличава абсорбцията в тялото на калций от храната. Неговата роля при регулиране нивата на калций също помага за доброто функциониране на имунната система и поддържането на здрави нерви и мускули.
    23,94 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН 1000UI таблетки*100

    ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН 1000UI таблетки*100

    Подпомага нормалното функциониране на имунната система и костите.Витамин D е мастно разтворим нутриент, важно е да приемате добавката след храна или заедно с мазни храни, за предпочитане по време на основно хранене. По този начин се гарантира оптимално отделяне на жлъчен сок и панкреатични ензими, необходими за усвояването на Витамин D.Витамин D не трябва да се приемат на едно хранене заедно със статини, антиконвулсанти, кортикостероиди и добавки, богати на фибри.
    16,60 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185