Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТОНУС И ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН 1000UI таблетки*100

    ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН 1000UI таблетки*100

    Подпомага нормалното функциониране на имунната система и костите.Витамин D е мастно разтворим нутриент, важно е да приемате добавката след храна или заедно с мазни храни, за предпочитане по време на основно хранене. По този начин се гарантира оптимално отделяне на жлъчен сок и панкреатични ензими, необходими за усвояването на Витамин D.Витамин D не трябва да се приемат на едно хранене заедно със статини, антиконвулсанти, кортикостероиди и добавки, богати на фибри.
    16,60 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 таблетки 1000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 таблетки 1000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин D се синтезира естествено в кожата при излагане на слънце. Обичайният контакт на кожата със слънцето обаче е крайно недостатъчен за набавяне на нужните количества, затова е препоръчително той да бъде набавен допълнително.Витамин D3 1000 IU от Natural Factors, Canada доставя висококачествен витамин D. Той спомага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби и насърчава тялото да абсорбира по-добре калций и фосфор. Също така подпомага мускулната, нервната и имунна системи да функционират правилно.
    11,70 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН D3 течен 1000 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН D3 течен 1000 IU 15 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин Д3 е жизненоважен за силни кости и зъби, тъй като увеличава абсорбцията на калций от храната. Неговата роля за регулиране нивата на калций помага и за регулиране на имунната система и за поддържане на здрави нерви и мускули. Витамин Д3 е мощна течна добавка, която е внимателно смесена с органичен зехтин и масло от ленено семе, само в една капка витамин Д3 се съдържат 1000 IU.
    23,25 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН E 268 мг*100 капсули

    ВИТАМИН E 268 мг*100 капсули

    Витамин Е (Mixed Tocopherols) на американската компания Nature’s Way е висококачествен продукт с естествен произход, осигуряващ много по-висока бионаличност в сравнение със синтетичната му форма. В своята натурална разновидност витамин Е (Mixed Tocopherols) е мощен антиоксидант, който намалява вредата от свободните радикали и забавя процесите на клетъчното стареене. Влияе благоприятно върху кожата и зрението. Поради тази причина е наричан и витаминът на младостта.
    66,60 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН K2, D3, А (КАПКИ),30 мл

    ВИТАМИН K2, D3, А (КАПКИ),30 мл

    Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калций и фосфор. Витамин D3 спомага за намаляването на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.
    24,30 (BGN)
    Витамин А е мастноразтворим витамин, който е изключително важен за човешкия организъм. Набавянето на достатъчни количества стимулира имунната система и усилва съпротивителните сили на организма срещу вируси и бактерии.

    ВИТАМИН А 3330 IU капсули*60

    Витамин А е мастноразтворим витамин, който е изключително важен за човешкия организъм. Набавянето на достатъчни количества стимулира имунната система и усилва съпротивителните сили на организма срещу вируси и бактерии. Той е много важен за физически активните хора, защото помага по-бързо да се преодолее натрупаната умора. Допринася за правилно развитие на костите, зъбите и венците. Благоприятно действа на зрението и помага за по-лесна адаптация при преминаване от тъмно към по-светло и обратно
    6,60 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН А капсули 10000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН А капсули 10000 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Витамин А на Natural Factors се извлича от масло от черен дроб на треска, произведено чрез молекулярна дестилация, за да се гарантира, че няма химическо или тежко метално замърсяване. Витамин А спомага за поддържането на зрението, кожата, здравето на лигавиците и имунната функция. Също така е полезно за развитието и поддържане на нощното виждане, костите и зъбите.
    11,60 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН Е капсули 200 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН Е капсули 200 IU * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Всяка лесна за дъвчене таблетка съдържа 200 IU чист витамин Е под формата на d-алфа токоферил ацетат, извлечен от 100% естествени източници. Това е най-чистата форма на витамин Е, която не съдържа примеси или остатъчни продукти. Понася се добре от хора с чувствителност към соеви продукти. Витамин Е е мастноразтворим витамин и антиоксидант, който предпазва клетъчните мембрани и неутрализира вредно въздействие на свободните радикали, подпомага сърдечно-съдовата система и общото здраве. Способността на витамин Е да предпазва клетъчните мембрани е важно за хора, които живеят в замърсена среда и за тези с активен начин на живот. Специалистите препоръчват ежедневния прием на витамин Е, тъй като е трудно да се набави достатъчно от него чрез храната.
    27,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С + БИОФЛАВОНОИДИ И ШИПКИ таблетки 500мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН С + БИОФЛАВОНОИДИ И ШИПКИ таблетки 500мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с витамин С на Natural Factors съдържат смес от витамин С и цитрусови биофлавоноиди, хесперидин, шипки и рутин за оптимално използване на витамин С в тялото. Биофлавоноидите увеличават абсорбцията на витамин С и имат синергично действие с витамин С за осигуряване на антиоксидантна защита, поддържане на здрав колаген и увеличаване на капилярната сила.
    15,40 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С 200 мг/2 мл 10 АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ

    ВИТАМИН С 200 мг/2 мл 10 АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ

    Витамин C ампули за пиене допринася за нормалната функция на имунната система. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Благоприятства облекчаването на чувството на отпадналост и умора. Има антиоксидантно и общоукрепващо действие, стимулира имунната система и защитава организма от вирусни и бактериални инфекции, укрепва съдовете и спомага за намаляване риска от възникване на сърдечно-съдови инциденти.
    9,35 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С 500 мг/5 мл 10 АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ

    ВИТАМИН С 500 мг/5 мл 10 АМПУЛИ ЗА ПИЕНЕ

    Витамин C ампули за пиене допринася за нормалната функция на имунната система. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Благоприятства облекчаването на чувството на отпадналост и умора. Има антиоксидантно и общоукрепващо действие, стимулира имунната система и защитава организма от вирусни и бактериални инфекции, укрепва съдовете и спомага за намаляване риска от възникване на сърдечно-съдови инциденти.
    13,80 (BGN)
    Допринася за нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага нервната система и психичната функция. Увеличава усвояването на желязото. Подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, венците и зъбите.

    ВИТАМИН С 500 течни сашета*12

    Допринася за нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага нервната система и психичната функция. Увеличава усвояването на желязото. Подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, венците и зъбите.
    8,05 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Допринася за функцията на имунната система и възстановяването при настинка и грип. Гарантира антиоксидантна защита. Насърчава укрепването на капилярите. Има благоприятно въздействие върху здравето на сърцето. Подпомага здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите. Много подходящ избор за хора с чувствителен стомах, които не понасят добре аскорниновата киселина.
    32,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    Витамин С стимулира имунната система и защитава срещу вирусни и бактериални инфекции. Притежава антиоксидантно и общоукрепващо действие. Укрепва съдовете и намалява риска от възникване на сърдечносъдови инциденти.Благоприятно повлиява зрението, кожата, ноктите, мускулите, ставите и костите.Спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, физическо и психическо натоварване.
    10,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 5 мл  ЗА ПИЕНЕ

    ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 5 мл ЗА ПИЕНЕ

    Витамин С стимулира имунната система и защитава срещу вирусни и бактериални инфекции. Притежава антиоксидантно и общоукрепващо действие. Укрепва съдовете и намалява риска от възникване на сърдечносъдови инциденти. Благоприятно повлиява зрението, кожата, ноктите, мускулите, ставите и костите. Спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, физическо и психическо натоварване.
    15,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185