Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЦИСТИТ И УРОИНФЕКЦИИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Bucconox на WEDO съдейства при лечението на цистит и други възпаления на пикочните пътища като облекчава уринирането и допринася за изчистването на пикочните пътища.

    БУКОНОКС за здравето на уринарния тракт*10 капсули

    Bucconox на WEDO съдейства при лечението на цистит и други възпаления на пикочните пътища като облекчава уринирането и допринася за изчистването на пикочните пътища. Богатата формула на Bucconox пречиства пикочните канали от бактерии и стимулира бъбречните функции за поддържане на здравословен уринарен тракт. Оказва бързо действие за облекчение. Комплексната формула на Bucconox действа бързо и облекчаващо като пречиства уринарния тракт от бактерии и действа стимулиращо върху функционирането на бъбреците.
    17,90 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ - БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, 100 филтъра, 150гр

    Елексирът на дълголетието. Оригиналната рецепта, произведена под контрола на Агенция на храните и РИОКОЗ.Противовъзпалително, пречистващо кръвта, пикочно-половата ситема. Има оздравително и благоприятно действие върху целия организъм. Успокоява и балансира нервната система, действа хипотензивно, като засилва сърдечните съкращения. Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и мозъка. Има антихолестеролен ефект, диуретичен, болкоуспокояващ, противовъзпалителен/антисептичен/, реминерализиращ ефект. Отхрачващо, дезинфекциращо и жлъчегонно действие.
    14,20 (BGN)
    Снимка на ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    ДЕМИР БОЗАН ОРИГИНАЛЪТ насипен билков чай*100 гр

    Демир Бозан Билков чай по оригинална рецепта. 6 лековити билки се комбинират в един удивителен продукт, за да дарят своето неповторимо действие на всеки отпил глътка от този "вълшебен еликсир". Демир Бозан е познат като "еликсир на дълголетието" - повлиява благоприятно върху редица системи и органи в нашето тяло, дарявайки здраве и благосъстояние.
    11,30 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

    Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

    Допелхерц® актив За уринарен тракт е комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която благоприятства нормалното състояние на уринарния тракт. Спомага за нормалната функция на пикочния мехур и простатата и притежава антиоксидантно действие. Подходящ за мъже и жени.
    10,20 (BGN)
    Снимка на Дренаж формула при задържане на течности*250 мл

    Дренаж формула при задържане на течности*250 мл

    Формула при задържане на течности, 650 мл, е хранителна добавка от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Формулата на продукта съдържа комбинация от растителни екстракти, които подпомагат баланса на течности в организма. Подобрява кръвообращението и стимулира клетъчния метаболизъм. Хранителната добавка притежава диуретични, дренажни, антиоксидантни, имуномодулиращи и енергизиращи свойства.
    30,10 (BGN)
    Дренаж формула се препоръчва при задържане на течности и поява на отоци в крайниците. Метаболитни нарушения. Натрупване на токсични отпадъчни продукти в организма. Хронични бъбречни заболявания и камъни в бъбреците. Инфекции на отделителната система – цистити. Артериална хипертония. Повишени нива на холестерол и триглицериди в кръвта.

    Дренаж формула при задържане на течности*650 мл

    Формула при задържане на течности, 650 мл, е хранителна добавка от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Формулата на продукта съдържа комбинация от растителни екстракти, които подпомагат баланса на течности в организма. Подобрява кръвообращението и стимулира клетъчния метаболизъм. Хранителната добавка притежава диуретични, дренажни, антиоксидантни, имуномодулиращи и енергизиращи свойства.
    62,60 (BGN)
    Дро Спаз таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при заболявания като спазми на гладката мускулатура, свързани със заболявания на жлъчката -  камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур).Спазми на гладката мускулатура при заболявания на пикочните пътища-  камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазми на пикочния мехур.

    ДРО СПАЗ 40 мг таблетки*20

    Дро Спаз таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при заболявания като спазми на гладката мускулатура, свързани със заболявания на жлъчката - камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур).Спазми на гладката мускулатура при заболявания на пикочните пътища- камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазми на пикочния мехур.
    5,30 (BGN)
    Канефрон е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва като поддържащо лечение и в допълнение към специфични мерки, прилагани в случаи на леки оплаквания при възпалителни процеси на пикочните пътища и за предпазване от отлагане на пясък в бъбрецитe при възрастни и лица над 12 години.

    КАНЕФРОН таблетки*60

    Канефрон е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва като поддържащо лечение и в допълнение към специфични мерки, прилагани в случаи на леки оплаквания при възпалителни процеси на пикочните пътища и за предпазване от отлагане на пясък в бъбрецитe при възрастни и лица над 12 години. Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
    21,50 (BGN)
    Канефрон форте е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва за поддържащо лечение и като добавка към специфични мерки в случаи на леки оплаквания (като често уриниране, парене при уриниране и повишени позиви за уриниране), причинени от възпалителни заболявания на еферентния уринарен тракт,за да се постигне промиване на уринарния тракт с цел намаляване отлагането на камъни в бъбреците.

    КАНЕФРОН Форте таблетки*30

    Канефрон форте е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва за поддържащо лечение и като добавка към специфични мерки в случаи на леки оплаквания (като често уриниране, парене при уриниране и повишени позиви за уриниране), причинени от възпалителни заболявания на еферентния уринарен тракт,за да се постигне промиване на уринарния тракт с цел намаляване отлагането на камъни в бъбреците.
    26,20 (BGN)
    Снимка на Контрол върху пикочния мехур x 60 капсули Ultimate® Bladder Control НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Контрол върху пикочния мехур x 60 капсули Ultimate® Bladder Control НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Съдържа екстракт от тиквено семе, което действа облекчаващо при уринарни проблеми и при двата пола. Спомага за облекчаването на състояния при свръхактивен пикочен мехур. Действа ефективно срещу неконтролираното изпускане на урина (уринарна инконтиненция), в това число и при емоционално напрежение, смях, кашляне, кихане и др. Подпомагащо въздействие за доброто състояние на простатата.
    35,10 (BGN)
    Снимка на КОПРИВА (лист) 435мг *100 капсули

    КОПРИВА (лист) 435мг *100 капсули

    Копривата (Urtica dioica) е богата на хлорофил и важни микроелементи. Добавката от листа на коприва на Nature's Way е внимателно преработена за поддържане на оптимални нива на активни компоненти за максимален терапевтичен ефект. Копривата е отлично пречистващо средство за бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища и може да се използва в рамките на програми за прочистване или в борбата с инфекциите като естествена алтернатива на фармацевтичните диуретици. Превъзходна билкова добавка , източник на хлорофил, сертифицирана до 435 мг, хранителна добавка.
    20,85 (BGN)
    Снимка на КРАН Rx - ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА  500 мг *30капсули

    КРАН Rx - ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА 500 мг *30капсули

    Една капсула КранRx се равнява на 283 гр. коктейл от червена боровинка (биологична ефективност). Това е мощен концентрат 50:1 като всяка капсула е извлечена от 25 000 мг свежи червени боровинки. Съдържа плодове от червена боровинка в същата концентрация като в изследването. Формулата КранRx има висока биологична активност и съдържа стандартизирани проантоцианидини, ключовите биологично активни вещества в червените боровинки. Добавката включва сорта Ранна черна боровинка, която има високи естествени нива на проантоцианидини. Един от най-мощните и най-ефикасни естествени продукти, срещу упорити инфекции на пикочните пътища! Здраве на пикочните пътища,изследван концентрат от плод на червена боровинка.
    40,99 (BGN)
    Снимка на КРАН Rx® за Жени 306 мг ,  60 -V капсули

    КРАН Rx® за Жени 306 мг , 60 -V капсули

    Само две капсули CranRx дневно ще доставят необходимата за организма концентрация на червена боровинка, както и достатъчно активни пробиотични култури, които са специално подбрани за женското здраве. За подпомагане доброто здраве на пикочно-половите пътища е добре да се приема по една капсула дневно.
    93,99 (BGN)
    Снимка на ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30  сашета

    ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30 сашета

    ТРОЙНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ Lactoflor Urobiotic съдържа мощна формула за контрол и превенция на инфекции на уринарния тракт. Трите съставки в продукта допринасят за нормалното функциониране на уринарния тракт, подкрепят отделителната дейност на организма и подпомагат дейността на имунната система.
    25,10 (BGN)
    Снимка на МЕЧО ГРОЗДЕ (лист) 480 мг *100капсули

    МЕЧО ГРОЗДЕ (лист) 480 мг *100капсули

    Мечото грозде произхожда от Северна Америка и Азия и от векове се използва за лечение на инфекции на пикочния мехур и пикочните пътища. Листата от мечо грозде на Nature's Way са внимателно подбрани за получаване на максимален ефект. Те съдържат глюкозида арбутин, който има противомикробни свойства и играе ролята на слаб диуретик. Използва се при цистит и уролитиаза (камъни в бъбреците). Може да се прилага и външно под формата на лапи приготвени при накисването на листата на мечото грозде в етанол и след това разреждането им с вода. Висококачествена билкова добавка, сертифицирана до 480 мг, при инфекции на отделителната система, хранителна добавка.
    18,65 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 5,00 (BGN) Макс: 94,00 (BGN)
    5 94