Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ВИТАМИН С BIOCGEL капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Действие: Допринася за функцията на имунната система и възстановяването при настинка и грип. Гарантира антиоксидантна защита. Насърчава укрепването на капилярите. Има благоприятно въздействие върху здравето на сърцето. Подпомага здравето на костите, хрущялите, венците и зъбите. Много подходящ избор за хора с чувствителен стомах, които не понасят добре аскорниновата киселина.
    32,30 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 2 мл за пиене

    Витамин С стимулира имунната система и защитава срещу вирусни и бактериални инфекции. Притежава антиоксидантно и общоукрепващо действие. Укрепва съдовете и намалява риска от възникване на сърдечносъдови инциденти.Благоприятно повлиява зрението, кожата, ноктите, мускулите, ставите и костите.Спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, физическо и психическо натоварване.
    10,50 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 5 мл  ЗА ПИЕНЕ

    ВИТАМИН С ампули 100 мг / мл 5 мл ЗА ПИЕНЕ

    Витамин С стимулира имунната система и защитава срещу вирусни и бактериални инфекции. Притежава антиоксидантно и общоукрепващо действие. Укрепва съдовете и намалява риска от възникване на сърдечносъдови инциденти. Благоприятно повлиява зрението, кожата, ноктите, мускулите, ставите и костите. Спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, физическо и психическо натоварване.
    15,90 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С БУФЕРИРАН /МИНЕРАЛЕН ПРОИЗХОД/ 500 мг , 100 капсули

    ВИТАМИН С БУФЕРИРАН /МИНЕРАЛЕН ПРОИЗХОД/ 500 мг , 100 капсули

    Здраве и дълголетие чрез лечебната сила на природата – това означава да се довериш на билките. Буферираният витамин С произхожда от 100% естествени минерални аскорбати, които са с по-ниска киселинност и имат отлична абсорбция. Нашият буфериран витамин С е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Притежава укрепващо действие и допринася за повишаване на съпротивителните сили и жизнеността на организма. Подпомага синтеза на колаген и по този начин поддържа нормалното състояние на зъбите, венците, кожата, хрущялите, костите и кръвоносните съдове.
    30,70 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С СИРОП 150 мл

    ВИТАМИН С СИРОП 150 мл

    "Витамин С" сироп представлява бързо усвояема течна форма на Аскорбиновата киселина. Допринася за: нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалното функциониране на нервната система,нормалната функция на имунната система,за защита на клетките от оксидативен стрес,намаляване чувството на отпадналост и умора . Естествен антиоксидант.
    5,70 (BGN)
    Снимка на ВИТАМИН С ТЕЧЕН 300 мг/5 мл,120 мл

    ВИТАМИН С ТЕЧЕН 300 мг/5 мл,120 мл

    Течен витамин С с натурални биофлавоноиди и шипка и натурален цитрусов аромат, допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечносъдовата системи.Витамин С изпълнява множество функции в човешкия организъм. Той подкрепя дейността на имунната система. Необходим е на белите кръвни телца. Витамин С е силен антиоксидант и освен това има свойството да усилва действието на други антиоксиданти като витамините А и Е, а също така взима участие в усвояването на желязото. Течната формула на продукта благоприятства по-доброто усвояване и абсорбция на така ценния витамин. Тъй като не се синтезира в тялото, витамин С трябва да бъде доставян чрез храната или специални суплементи.Бързо действие. Лесен за прием. Страхотен вкус. Максимална абсорбция.
    9,55 (BGN)
    АБОФАРМА ВИТАМИНИ A - Z ефервесцентни таблетки е уникална комбинация от 28 витамина, минерали и микроелементи. Повишава жизненият тонус. Укрепва имунната система.

    Витамини от А до Я ефервесцентни таблетки*20 Абофарма

    АБОФАРМА ВИТАМИНИ A - Z ефервесцентни таблетки е уникална комбинация от 28 витамина, минерали и микроелементи. Повишава жизненият тонус. Укрепва имунната система.
    5,20 (BGN)
    Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.

    Д-Абовит Витамин Д3 Спрей*25 мл Абофарма

    Хормоналната активност на витамин D е многостранна и се състои в поддържане нормалното състояние на костите и зъбите.Д-Абовит Витамин Д3 допринася за нормалното функциониране на имунната система и мускулите. Допринася още за поддържане на нормална концентрация на калций в кръвта, нормалното усвояване/използване на калций и фосфор/ и участва и в процеса на делене на клетките.
    14,70 (BGN)
    Снимка на ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    ДЖИНДЖИФИЛ (корен) 550 мг *100капсули

    Коренът от джинджифил (Zingiber officinale) има гарантирано съдържание от 1.3% есенциални масла за успокояване на стомашния дискомфорт свързан с пътуването и стимулира храносмилането за осигуряване на стомашно-чревен комфорт. Нашият корен от джинджифил е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Висококачествен билков продукт. Успокоява храносмилането. Сертифицирани 550 мг. Хранителна добавка.
    20,80 (BGN)
    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.

    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО таблетки*30

    Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Допелхерц® актив Имуноактив + Ехинацея съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.
    11,60 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

    Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

    Допелхерц® aктив Имуно за деца съдържа масло от черен кимион, витамини и цинк, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи за подкрепа на имунната система, за здравето на костите и мускулите и за подобряване на зрението.
    9,80 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Витамин С + Цинк *15 Еф.таблетки

    Допелхерц® актив Витамин С + Цинк *15 Еф.таблетки

    Витамин С и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система и за предпазване на клетките от оксидативен стрес. Витамин С спомага за намаляване чувството на отпадналост и умора. Разтворима форма за по-бързо усвояване с вкус на червен портокал и нар.
    8,50 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Имуноактив *30 ДЕПО Tаблетки

    Допелхерц® актив Имуноактив *30 ДЕПО Tаблетки

    Допелхерц® актив Имуноактив ДЕПО осигурява жизненоважните хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на имунната система и антиоксидантна клетъчна защита, в продължение на много часове, през целия ден. Подходящи при умора и отпадналост (по време и след боледуване), при интензивен спорт и физическо натоварване.
    10,80 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

    Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

    Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО спомага е мощен антиоксидант и допринася за правилната функция на щитовидната жлеза и на имунната система, за нормалната сперматогенеза и за поддържането на добро състояние на косата и ноктите.
    12,20 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С*30таблетки

    Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С*30таблетки

    Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С подсилва имунната система и подпомага нейното пълноценно възстановяване. Мощна комбинация от 15 mg Цинк + 300 mg витамин С в подкрепа на имунната система и 100 mg L-хистидин за оптималното усвояване на цинка. Подходящ за пълноценно възстановяване на организма след боледуване.
    8,60 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98