Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 100 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селенът на Natural Factors е минерална добавка, която помага за поддържане на доброто здраве на клетките. Селенът е важен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окислението на мазнините. Той защитава имунната система като пречи на свободните радикали да увредят тялото. Селенът действа като антиоксидант, който помага за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано унищожават свободните радикали и помагат за предпазване на клетъчните структури в човешкото тяло. Запазването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал, помага за защита от свободните радикали, подпомага плодовитостта, помага за детоксикация, подпомага имунната система.
    16,10 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 200 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 200 мкг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Селен, 200 микрограма хранителна добавка антиоксидант, който подпомага имунната система, не съдържа ГМО широкоспектърно лабораторно тестван, гарантирана чистота и биологична активност. Селенът на Natural Factors представлява биодостъпна форма на органично свързани селенови дрожди. Селенът е антиоксидант, който стимулира и предпазва имунната система като подпомага производството на антитела и предотвратява увреждането от свободни радикали. Този важен минерал поддържа още здравето на сърцето, черния дроб и клетките.
    12,20 (BGN)
    Снимка на СЕЛЕН таблетки 50 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    СЕЛЕН таблетки 50 мкг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Това е антиоксидантният минерал, който действа съвместно с витамин Е в борбата със свободните радикали. Този микроелемент помага за нормалния растеж, плодовитостта и детоксикацията, както и за забавяне на остаряването. Ниските нива на селен са свързани с увеличен риск от рак на дебелото черво, сърдечно-съдова болест, възпаление и други заболявания, които имат връзка с увеличените нива на свободни радикали като преждевременното остаряване и катарактата. Селенът действа като антиоксидант, който предотвратява увреждането от свободните радикали. Антиоксидантите клинично доказано могат да унищожат свободните радикали и да предотвратят увреждането на клетъчните структури в човешкото тяло. Съхраняването на клетъчното здраве се изследва активно поради връзката му с подобрената продължителност на живота, здравето и благосъстоянието. Предимства: мощен антиоксидантен минерал помага за защита от свободните радикали подпомага общото здраве
    13,15 (BGN)
    Снимка на СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

    СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

    Хранителна добавка с подсладители под формата на ефервесцентни таблетки, която се използва за укрепване на имунната система и за забавяне процесите на стареене като допринасят за възстановяването на клетките. Съдържа най-ефикасните антиоксиданти, които неутрализират вредните свободни радикали в организма. Подходящ за хора, болни от диабет.
    5,40 (BGN)
    Supradyn Imuno ефервесцентни таблетки е с тройно действие за подсилване на имунната система. Съдържа комбинация от подсилващи имунитета микронутриенти, които подпомагат естествените защитни сили на организма. Съдържа Витамин C, D и Цинк, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес.

    СУПРАДИН ИМУНО ефервесцентни таблетки*10

    Supradyn Imuno ефервесцентни таблетки е с тройно действие за подсилване на имунната система. Съдържа комбинация от подсилващи имунитета микронутриенти, които подпомагат естествените защитни сили на организма. Съдържа Витамин C, D и Цинк, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес.
    11,10 (BGN)
    Био течна коластра Bestvital® на немската компания Medsportiv® висококачествен продукт, богат на естествени имунни фактори (антитела IgM, IgA, IgG) в подкрепа на имунитета.

    Течна БИО Коластра Best Vital 125 мл

    Био течна коластра Bestvital® на немската компания Medsportiv® висококачествен продукт, богат на естествени имунни фактори (антитела IgM, IgA, IgG) в подкрепа на имунитета.Спомага за подсилване на имунната система. Допринася за защита срещу вируси и настинки. Оказва положително влияние за намаляване на умствената и физическата умора.Подпомага жизнеността и оптималните нива на енергия.
    60,90 (BGN)
    Благодарение на своя богат състав, включващ експертно подбрани природни вещества с широк спектър на действие, Tibanol оказва благотворен ефект върху здравето в четири различни направления: стимулира имунитета , поддържа емоционалната стабилност , повишава тонуса , спомага нормалното „хранене“ на организма.

    ТИБАНОЛ ИМУНОСТИМУЛАТОР капсули*10

    Благодарение на своя богат състав, включващ експертно подбрани природни вещества с широк спектър на действие, Tibanol оказва благотворен ефект върху здравето в четири различни направления: стимулира имунитета , поддържа емоционалната стабилност , повишава тонуса , спомага нормалното „хранене“ на организма.
    25,50 (BGN) 22,95 (BGN)
    Фиброзим е протеолитично-ензимен продукт, който доказано подпомага нормалните възстановителни сили на организма

    ФИБРОЗИМ Капсули 320мг*30

    Фиброзим е протеолитично-ензимен продукт, който доказано подпомага нормалните възстановителни сили на организма.Благоприятства нормалното състояние на опорно-двигателния апарат.Допринася за нормалното функциониране на ставите, мускулите и сухожилията. Подпомага нормалното протичане на процесите на регенерация в меките тъкани, мускули, сухожилия и кръвоносни съдове.Подпомага нормалното функциониране на кръвоносната система.Оказва благоприятно влияние на горните и долни дихателни пътища.Съдейства за нормалните регенеративни процеси в тялото след физическо натоварване
    20,60 (BGN)
    Снимка на Фибролекс , 30 Капусли

    Фибролекс , 30 Капусли

    Революционна комбинация от ензими, биофлавоноиди, витамини и минерали за здрава респираторна система, сърце, кръвоносни съдове, стави и мускули!Комбинирана фибринолитична терапия при:възпалителни заболявания на белия дроб (пневмонии, вирусни и бактериални респираторни инфекции),травми и хирургични операции, възпалителни и дегенеративни ставни заболявания,трудно зарастващи рани,повишена склонност към образуване на тромби.Повишено физическо натоварване.
    23,80 (BGN)
    ФЛУДРЕКС ИМУНО БУСТЕР представлява силен имуномодулатор, който има силни антиоксидантни свойства, подпомага дихателната и имунната система и действа общоукрепващо и тонизиращо на организма.

    ФЛУДРЕКС Имуно Бустер капсули*20

    ФЛУДРЕКС ИМУНО БУСТЕР представлява силен имуномодулатор, който има силни антиоксидантни свойства, подпомага дихателната и имунната система и действа общоукрепващо и тонизиращо на организма.
    21,40 (BGN)
    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.

    ЦЕТЕБЕ АКТИВ ВИТАМИН C+ЦИНК таблетки за смучене*20

    За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.
    11,90 (BGN)
    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.

    ЦЕТЕБЕ ТРОЙНА ЗАЩИТА капсули*60

    Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система.Избирайки Cetebe Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма.Вашият организъм не е способен самостоятелно да произвежда витамин С и цинк, затова трябва да бъде осигурен прием на достатъчно количество от двете вещества. За разлика от тях, витамин D се произвежда от кожата, при излагане на слънчева светлина. Той играе важна роля в организма и често е наричан „витаминът на слънчевата светлина".През есенно-зимните сезони и в случай, че рядко се излагате на слънчева светлина, Вие трябва да приемате достатъчно количество витамин D.
    23,70 (BGN)
    Снимка на ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ЦИНК таблетки 15 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Таблетките с цинков цитрат на Natural Factors съдържат 15 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествената защита на организма и е жизненоважен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и подпомага здравето на репродуктивната система, по тази причина намира широко приложение за нормалното функциониране на простатата. Цинкът е необходим за сетивата ни за мирис, вкус и зрение. Цинковият цитрат е отлична форма на цинк, тъй като цитратите се абсорбират много добре и се усвояват от тялото.
    13,10 (BGN)
    Цитровит Витамин С таблетки се препоръчва  в случаи на  профилактика или лечение на състояния свързани с недостиг на Витамин С, при вирусни и бактериални инфекции, срив в имунната система, интезивно умствено натоварване и при хора подложени на стрес.

    ЦитроВит Витамин С 500 мг таблетки*20

    Цитровит Витамин С таблетки се препоръчва в случаи на профилактика или лечение на състояния свързани с недостиг на Витамин С, при вирусни и бактериални инфекции, срив в имунната система, интезивно умствено натоварване и при хора подложени на стрес.
    4,40 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98