Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС АКТИВ 30 капсули

    ИМУНОБОР КИДС АКТИВ 30 капсули

    При първи симптоми на настинка и грип у деца в училищна възраст.Имунобор Кидс Актив Капсули съдържа тройна комбинация от природни съставки. Подпомага имунната система на децата в училищна възраст. Освен Бета глюкан и ехинацея, продуктът съдържа и активна форма на витамин C (като L аскорбинова киселина), което повишава многократно неговата ефективност. Допринася зацялостна защита на детския организъм от вируси, бактерии и гъбички.
    16,99 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРОП 100 мл

    ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРОП 100 мл

    Imunobor Kids Activ сироп подпомага функцията на имунната система при остри вирусни, бактериални и гъбични инфекции, заедно с антибиотично лечение, по време на боледуване, при алергии и за зарастване на рани. Имунобор Кидс Актив Сироп тонизира организма, доставя енергия и жизненост и подобрява общото здравословно състояние на децата.
    18,55 (BGN)
    Имунобор Кидс капсули е уникална комбинация от естествени стимулатори на имунитета - бета глюкан и ехинацея. Специално създаден за да подпомогне нормалното функциониране на имунната система на деца  в училищна възраст.

    ИМУНОБОР Кидс капсули*30

    Мощен имуностимулатор специално за деца. Имунобор Кидс капсули е уникална комбинация от естествени стимулатори на имунитета - бета глюкан и ехинацея. Специално създаден за да подпомогне нормалното функциониране на имунната система на деца в училищна възраст. Допринася за подобряване на общото състояние на организма. Оказва положително въздействие при често боледуване. Може да се прилага заедно с антибиотична терапия.
    15,99 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР КИДС СИРОП 100 мл

    ИМУНОБОР КИДС СИРОП 100 мл

    Imunobor Kids сироп е предназначен за повишаване на имунтиета на децата през грипните периоди и при вирусни, бактериални и други инфекции. Имунобор Кидс Сироп намалява продължителността и интензитета при боледуване (грип, настинка и т.н.), облекчава съпътстващите симптоми и предотвратява усложнението на инфекцията. Имунобор Кидс Сироп се препоръчва преди, след и по време на боледуване, както и като съпътстващо средство при антибиотична терапия. Имунобор Кидс Сироп тонизира организма, доставя енергия и жизненост и подобрява общото здравословно състояние на децата.
    17,20 (BGN)
    Снимка на ИМУФЛАМ 30 капсули

    ИМУФЛАМ 30 капсули

    Имуфлам е научно разработена комбинация от природни съставки с благоприятен ефект върху имунната система и съпротивителните сили на организма. Помага на организма да се пребори с имунния дисбаланс, възпалението, болковия синдром и алергичната реакция.
    17,30 (BGN)
    Inoviron е оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Подпомага нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет.

    ИНОВИРОН 425 мг капсули*20

    Inoviron е оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Подпомага нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет. Благоприятства дейността на Т-клетките и естествените имунни функции. Съдейства за нормално протичане на физиологичните самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища. Подпомага обмяната на веществата и нормалното клетъчно дишане. Благодарение на своя антиоксидантен ефект, Иновирон допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Продуктът съдейства за поддържането на физиологичната устойчивост на организма към различни фактори на околната среда.
    17,45 (BGN)
    Снимка на КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЙ, ВИТАМИН D + КАЛИЙ И Zn таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЙ, ВИТАМИН D + КАЛИЙ И Zn таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Помага за развитието и поддържането на костите и зъбите. Приемът на калций в комбинация с достатъчно витамин Д, здравословна диета и редовни физически упражнения води до изграждането на здрави кости.
    26,30 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН БИОАКТИВЕН EMIQ капсули 50 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия подпомага нормалното кръвно налягане и доброто здраве на сърцето има антиоксидантно действие биоактивна форма с висока биодостъпност всяка капсула осигурява 50 мг кверцетин и 50 мг витамин С подходящ за вегани и вегетарианци
    51,60 (BGN)
    Снимка на КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС С АНТИОКСИДАНТНИ БИОФЛАВОНОИДИ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Кверцетинът е извлечен от семената на растението диморфандра молис и е важен флавоноид, който помага при алергии и астма. Кверцетин комплекс на Natural Factors е изключително мощна антиоксидантна формула, която е специално разработена за поддържане на оптималното здраве, справяне с болестите и забавяне на стареенето. Това е прекрасен източник на витамин С, който е идеален избор за хората с респираторни проблеми. Предимства: помага за контролиране симптомите на алергия, лесни за поглъщане капсули, подсилва организма с витамин С, има антиоксидантно действие, подходящ за вегани и вегетарианци.
    76,67 (BGN)
    Снимка на КУРКУМА КОНЦЕНТРАТ 100 мл

    КУРКУМА КОНЦЕНТРАТ 100 мл

    KURKUMA KONZENTRAT (КУРКУМА С ДЖИНДЖИФИЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР И ВИТАМИН С , спомага за поддържане на имунната система. Обогатен с концентрат от портокалов, ябълков и сок от ацерола, този естествен продукт има висока степен на абсорбция и бърз ефект, подобрявайки усвояването на активните съставки.Помага за поддържане здравето на белите дробове и горните дихателни пътища.Има антиоксидантни свойства, благодарение на бионаличен концентрат от куркума.Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система.Съдейства за потискане на възпалителните процеси в организма.Намалява риска от свръхимунна реакция и цикотинова буря.
    29,63 (BGN)
    Снимка на ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

    ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

    Естествен имуностимулатор с чист бета глюкан , арабиногалактан, селен и цинк. Подкрепя активността на имунните клетки и способността им да поддържат здравословна , чревна микрофлора.Подсилва естествените защитни механизми на човешкото тяло с натурални антиоксидантни свойства.Целогодишна подкрепа на имунната система.
    23,80 (BGN)
    Леатон Мултитоник  е комплексен мултивитаминен сироп и мощен антиоксидант, който може да се приема при загуба на апетит, умора, при повишено умствено и физическо натоварване и небалансирано хранене. Леатон подобрява имунната защита на организма и паметта

    ЛЕАТОН МУЛТИТОНИК 500 мл

    Леатон Мултитоник е комплексен мултивитаминен сироп и мощен антиоксидант, който може да се приема при загуба на апетит, умора, при повишено умствено и физическо натоварване и небалансирано хранене. Леатон подобрява имунната защита на организма и паметта. Съдържа 10 жизненоважни витамина, Гинко Билоба, Жен-шен, Лецитин, Лутеин и Ликопен. Осигурява прилив на енергия и жизненост. Насърчава доброто общо здравословно състояние и подпомага естествените защитни сили на организма.
    27,20 (BGN)
    Екстрактът от билката Левзея допринася за нормалното поддържане на организма при умора, физическо и умствено напрежение, стрес. Притежава имуномодулиращи свойства и е подходящ за хора с отслабена имунна система.

    ЛЕВЗЕЯ таблетки*30

    Екстрактът от билката Левзея допринася за нормалното поддържане на организма при умора, физическо и умствено напрежение, стрес. Притежава имуномодулиращи свойства и е подходящ за хора с отслабена имунна система. Екстрактът от Левзея подпомага усвояването на белтъчините и е подходящ за хора, занимаващи се активно със спорт като увеличава издръжливостта и физическата работоспособност и стимулира ръста и развитието на костно-мускулните тъкани
    12,30 (BGN)
    Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система.За защитата на клетките от оксидативен стрес (антиоксидантно действие).За поддържането на нормалното състояние на костите, зъбите и за нормалната функция на мускулите

    МОЛЕКИН КОМПЛЕКС Ефервесцентни таблетки*20

    Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система.За защитата на клетките от оксидативен стрес (антиоксидантно действие).За поддържането на нормалното състояние на костите, зъбите и за нормалната функция на мускулите.Витамин С увеличава усвояването на желязото, допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора и за регенерирането на витамин Е в неговата редуцирана форма.
    7,85 (BGN)
    Шоколадовите блокчета Мулти Шоко подпомагат здравословния растеж и развитие на детето. Благодарение на тъмния шоколад носят специфични ползи за здравето. Възстановяват чревната микробиота и укрепват имунитета.

    МУЛТИ ШОКО БИМБИ 20 Блокчета

    Multi Choco Bimbi е хранителна добавка, пробиотичен мултивитаминен шоколад с витамини, минерали и пробиотици. Мулти Шоко Бимби съдържа 12 витамина, 2 млрд пробиотици, 3 минерала, както и минимум 42% какаово твърдо вещество. Съдържащият се калций е важен за здравето на костите. Витамин D допринася за нормалното функциониране на имунната система. Желязото влияе благоприятно върху когнитивното развитие на децата. Йодът подпомага оптималния растеж. Шоколадовите блокчета Мулти Шоко подпомагат здравословния растеж и развитие на детето. Благодарение на тъмния шоколад носят специфични ползи за здравето. Възстановяват чревната микробиота и укрепват имунитета.
    24,70 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98