Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Допелхерц® систем Имун + Арония *10 флакона

    Допелхерц® систем Имун + Арония *10 флакона

    Aдекватното снабдяване с хранителни вещества е важно, за да бъде имунната ни система здрава и силна. Благодарение на специално разработения индивидуален флакон, Допелхерц® систем Имун + Арония комбинира високата доза от 500 mg витамин С с концентрат на сок от арония, като допринася за запазване на нормалната функция на имунната система.
    19,80 (BGN)
    ЕДЛикуид ФОР КИДС съдържа екстракти от растения , които традиционно се използват за подкрепа на имунната система.Обогатен е с витамини , минерали и други нутриенти в лесно усвоима колоидна форма.

    ЕДЛикуид ФОР КИДС*250 мл

    Колоидна формула за имунната система на детето.ЕДЛикуид ФОР КИДС съдържа екстракти от растения , които традиционно се използват за подкрепа на имунната система.Обогатен е с витамини , минерали и други нутриенти в лесно усвоима колоидна форма.Допринася за здравето на нормалните функции на имунната система на детето.Оказва общоукрепващ ефект върху детския организъм.
    55,40 (BGN)
    Снимка на ЕХИНАМИД® ЕХИНАЦЕЯ® 1000 мг, 50мл

    ЕХИНАМИД® ЕХИНАЦЕЯ® 1000 мг, 50мл

    Билкова тинктура с натурален плодов аромат.Формулата на Natural Factors съдържа ECHINAMIDE и не съдържа алкохол. Тази тинктура е с клинично доказано действие и съдържа органична ехинацея. Помага при лечение на инфекциите и облекчаване на симптомите свързани с горните дихателни пътища. Идеални за хора, които искат ефективно да подпомогнат имунната система чрез добавки без алкохолно съдържание.
    26,10 (BGN)
    Снимка на Ехинацея & Витамин C х 100 капсули

    Ехинацея & Витамин C х 100 капсули

    Формулата Ехинацея и Витамин С на Nature’s Way е мощна комбинация от природни средства за имунната система. Тази синергична комбинация може да намали уязвимостта към обикновена настинка и да облекчи симптомите свързани с настинка и грип. Екстрактът от ехинацея повишава съпротивителните сили на организма, подобрява функциите на дихателните пътища и чувствително съкращава времето за възстановяване при простудни и вирусни заболявания. Витамин C e имуностимулатор с изразено антиоксидантно действие, който насърчава производството на бели кръвни клетки и предпазва клетките от оксидативния стрес и стареене. Синергична подкрепа на имунната система. С облекчаващо действие при настинка и грип.
    33,50 (BGN)
    Снимка на Ехинацея (билка) 400 mg х 100 капсули

    Ехинацея (билка) 400 mg х 100 капсули

    Билката ехинацея (Echinacea purpurea) се използва традиционно за подпомагане здравето на имунната система. Тя е особено полезна през сезоните на настинките и грипа. Екстрактът от ехинацея на Nature’s Way е стандартизиран до 4% ехинакозиди, които подсилват имунната система. Повишава силата на имунната система по естествен начин. Спомага за облекчаване на симптомите при инфекции на горните дихателни пътища. Чувствително съкращава продължителността и тежестта на вирусните инфекции. Ограничава растежа на вируси, бактерии и гъбички.
    26,50 (BGN)
    Снимка на ЕХИНАЦЕЯ 250 мг HAYA LABS 60 капсули

    ЕХИНАЦЕЯ 250 мг HAYA LABS 60 капсули

    Поддържа здрава имунна система.Помага за ускоряване заздравяването на рани.Насърчава добър противовъзпалителен ефект.Полезна за прочистване на кръвта.Подпомага за добри нива на ферментация.
    16,50 (BGN)
    Ехинацея на канадската фирма JAMIESON,подпомага естествените защитни сили на организма. Силно антивирусно действие.

    ЕХИНАЦЕЯ капсули*60 Джеймисън

    Подпомага естествените защитни сили на организма. Силно антивирусно действие.
    35,70 (BGN)
    Снимка на ЖЕНСКО БИЛЕ /СЛАДНИК  450 мг , 100 капсули

    ЖЕНСКО БИЛЕ /СЛАДНИК 450 мг , 100 капсули

    Женското биле (Glycyrrhiza glabra) се използва от хилядолетия за различни терапевтични цели и е идеална добавка за хора под стрес или за тези, които имат проблеми с надбъбречните жлези. Освен това женското биле успокоява храносмилателния тракт. Женско биле или сладник корен съдържа активни съставки, които подпомагат надбъбречните жлези, което оптимизира отговора на тялото при стрес. Съдържа минимум 6.5% активни вещества. Успокоява храносмилателния тракт при киселини и киселинен рефлукс. Подобрява състоянието при симптомите на язва и синдром на пропускливите черва – благодарение на своето противовъзпалително и успокояващо действие. Регулира нивата на стресовия хормон кортизол и така предпазва надбъбречните глези от претоварване . Подходящо средство при възпалено гърло и кашлица – притежава естествено отхрачващо действие, спомага за отпускане и изхвърляне на слузта. Притежава успокояващо действие срещу симптомите на ПМС и менопауза.
    19,95 (BGN)
    Снимка на ЗЕЛЕНЧУКОВ  АНТИОКСИДАНТ  450 мг *60 капсули

    ЗЕЛЕНЧУКОВ АНТИОКСИДАНТ 450 мг *60 капсули

    Жизненост и енергичност. Всяка капсула със зеленчуков антиоксидант съдържа пълен спектър фитонутриенти, извлечени от 12 вида зеленчуци. Това голямо разнообразие от хранителни вещества е жизненоважно за здравето, жизнеността и енергичността. Зеленчуковият антиоксидант помага за осигуряване на някои от предимствата при храненето със зеленчуци. Уникална технология за извличане на хранителните вещества flash-glancing. Зеленчуковият антиоксидант е приготвен на ниска температура и съдържа хранителни вещества и ензими, които не се срещат в други продукти. Незабавна абсорбция.Зеленчуковият антиоксидант не съдържа слепващи вещества и пълнители, затова хранителните вещества в него се абсорбират бързо в кръвния поток. За жизненост и енергичност, супер антиоксидантна активност, 12 вида зеленчуци, хранителна добавка.
    39,50 (BGN)
    Снимка на ЗинСеД за имунната система 60 таблетки

    ЗинСеД за имунната система 60 таблетки

    ZinSeD е висококачествена лесноусвоима хранителна добавка. Действието й е свързано с подкрепата на защитната функция на имунната система. Продуктът допринася за естественото производство на енергия на организма. Системната употреба намалява чувството на системна умора и отпадналост.ЗинСеД е комбинация от важните за имунната система цинк, селен, витамин D и витамин C. Тази комбинация значително повишава съпротивителните сили на организми срещу вируси, бактерии и други патогенни. Съставките са специално подбрани да повишават устойчивостта на организма срещу вирусни инфекции. Витамините и минералите в ЗинСеД допринасят за нормалната функция на организма.
    18,00 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ ВИТАМИН С + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 500 mg * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Подпомага имунната система. Спомага за намаляване на алергичните симптоми. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Потиска възпалителните процеси.Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.Предотвратява недостига на витамин С.
    44,99 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ КВЕРЦЕТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве. Подпомага намаляването на оксидативния стрес и поддържа здравeто на целия организъм. Осигурява по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.
    47,30 (BGN)
    Снимка на ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ИМУН СЪПОРТ С ЕКСТРА + КВЕРЦЕТИН капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Основни ползи: Подпомага имунната система. Допринася за намаляване на алергичните симптоми и облекчаване на алергията. Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове. Подтиска възпалителните процеси. Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали. Насърчава образуването на колаген за поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци. Предотвратява недостига на витамин С.
    38,20 (BGN)
    Снимка на ИМУНИТИ ФОРМУЛА HAYA LABS 60 капсули

    ИМУНИТИ ФОРМУЛА HAYA LABS 60 капсули

    Продуктът HAYA Labs Immunity Formula 60 Caps. комбинира ключови витамини, минерали и билки, поддържащи имунната система на организма, за насърчаване на общо здраве и добро състояние.Подппомага имунната система. С добавени растителни екстракти.Антиоксидантно действие.Предпазва от инфекции.Противовъзпалително действие.
    29,50 (BGN)
    Снимка на ИМУНОБОР 30 Капсули

    ИМУНОБОР 30 Капсули

    Имунобор е мощен имуностимулатор за възрастни. Укрепва имунната система и повишава естествената защита на организма. Съдържа изцяло природни екстракти - кора на Котешки нокът, корен на Мака, листа на Йерба Мате и По Деарко. Подпомага интензивно организма при често боледуване. Съдейства за ускоряване процеса на зарастването на рани. Подобрява общото състояние на организма.
    17,30 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98