Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АЛГА САН МОБИЛ ГЕЛ при спортни и битови травми х100 мл

    Производител: NATUR PRODUKT
    Allga San Mobil Gel е масажен гел с охлаждащо и обезболяващо действие, съдържащ мощен комплекс от прецизно подрбани съставки и екстракти, който се прилага при при възпаления в сухожилията, мускулите и ставите. Алга Сан Мобил Гел подобрява периферната циркулация, действа противовъзпалително, възвръща нарушения венозен тонус и допринася за бързото възстановяване на наранения участък. Алга Сан Мобил Гел успокоява засегнатото място и мигновено облекчава болката, отока и възпалението. Продуктът е идеален за масаж на врата, гърба и краката.
    Складова единица: 40579
    13,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Подходящ за масажи.Маслото от алпийски клек прониква дълбоко. Има двустепенно действие – първоначално оказва бърз охлаждащ и локален успокояващ ефект, след което се усеща приятно затопляне.Охлаждащият и релаксиращ ефект се усеща веднага особено при приложение по врата, гърба и краката.Прониква в дълбочина.Хипоалергенен сертификат.

    Алпийският клек, и по-специално маслото от алпийски клек допринася за повлияване на основните признаци на възпалението – нарушения тонус на съдовете, отока, зачервяването, затоплянето, болката, и подпомага по-бързото възстановяване.

    Прилага се няколко пъти дневно.

    Предупреждения: Само за външна употреба. Да се избягва контакт с лигавиците и очите. Да се прилага върху здрава кожа. Да не се прилага при кърмачета и малки деца. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на тъмно и хладно, далеч от пряка слънчева светлина.

    СЪСТАВ: масло от алпийски клек, екстракт от арника, витамин Е, ментол и камфор.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *