Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Healthy Life

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  AMIKO ACTIVE е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане!

  АМИКО АКТИВ за нормално кръвно налягане капсули*60

  AMIKO ACTIVE е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане. Хранителната добавка оказва специална грижа за здравето на сърцето и кръвоносната система. Уникалната формула на хранителната добавка е предназначена да поддържа кръвното налягане в нормални граници.
  22,80 (BGN)
  Благоприятства нормалното функциониране на имунната система.Подпомага възстановяването на чревния баланс като нормализира чревната флора.Благоприятства за редовността на червата.Благоприятен ефект по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес.

  БИ-ПРОТЕКТ за имунитет и чревно здраве*20 капсули

  Благоприятства нормалното функциониране на имунната система. Подпомага възстановяването на чревния баланс като нормализира чревната флора. Благоприятства за редовността на червата. Благоприятен ефект по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес.
  24,20 (BGN)
  Снимка на БУКОНОКС за здравето на уринарния тракт*10 капсули

  БУКОНОКС за здравето на уринарния тракт*10 капсули

  Bucconox при симптоми на цистит и инфекции на отделителната система. Действа от първия ден, като предотвратява рецидивите и подкрепя естествените защитни сили на организма. Атакува възпалението и блокира бактериите. Успокоява болката и паренето. Продуктът съдържа мечо грозде, бяла бреза, червена боровинка (с висока концентрация), които влияят благоприятно на дейността на бъбреците и уринарния тракт, в комбинация с растението Бучу, което има антибактериалнен ефект срещу редица бактерии, включително Ешерихия коли (Escherichia coli).
  17,90 (BGN)
  Снимка на НЕОВИСТА за добро зрение *60 таблетки

  НЕОВИСТА за добро зрение *60 таблетки

  Редовната употреба на Neovista подпомага поддържането на оптимално зрение през деня.Съдържащият се в Neovista® витамин C допринася за намаляване на умората в очите. Спомага за поддържането на нормално и ясно зрение.За кристално ясно зрение.
  35,99 (BGN)
  Снимка на НЕОВИСТА НЕКСТ грижа за очите *30 таблетки

  НЕОВИСТА НЕКСТ грижа за очите *30 таблетки

  Neovista Next допринася за облекчение на текущия дискомфорт – умора, замъглено зрение, сухота. Спомага за забавяне на прогресията на хронични очни заболявания.Подпомага за намаляване на оксидативния стрес в очните структури.Спомага за поддържането на ясно зрение.
  25,20 (BGN)
  Снимка на РЕНОВАКС РАПИД ЗА ЗДРАВИ СТАВИ 120 таблетки

  РЕНОВАКС РАПИД ЗА ЗДРАВИ СТАВИ 120 таблетки

  Подпомага ставната здравина и подвижност.Осигурява активна грижа при ставен дискомфорт.Стимулира синтеза на колаген.Подпомага функционирането на ставния хрущял.Renovax Rapid е продукт, разработен за активна грижа за стави, кости и мускули. Съдържа съставки с доказана висока ефективност при изменения на ставния хрущял, настъпващи с възрастта, както и подпомага цялата опорно-двигателна система при интензивно физическо натоварване – спорт, тежък физически труд и др.
  51,80 (BGN)
  Selenogin подпомага паметта и концентрацията. Изключително ефективна при шум в ушите. Също така има положително действие върху правилната функция на щитовидната жлеза. Този продукт съдържа високи дози селен и екстракт от гинко билоба.

  СЕЛЕНОГИН за памет и шум в ушите таблетки*60

  Редовният прием на Selenogin има благоприятен ефект върху паметта и концентрацията,клинично доказан ефект при шум в ушите,има положителни ефекти върху нормалната функция на щитовидната жлеза.
  31,30 (BGN)
  Селеногин супер подпомага мозъчната дейност. Комбинация от Гинко билоба и цитиколин.

  СЕЛЕНОГИН СУПЕР капсули*28

  Selenogin Super е специално разработен продукт с мощна комбинация от Гинко билоба и цитиколин за стимулиране на мозъчната дейност и поддържане здравината на нервните клетки. В комбинация с останалите съставки, Selenogin Super има по-мощен и по-бърз ефект.
  33,80 (BGN)
  Снимка на СТАДИКСИН при умствена умора и студени крайници*60 Таблетки

  СТАДИКСИН при умствена умора и студени крайници*60 Таблетки

  Stadyxin® допринася за стимулиране на кръвообращението към крайниците,спомага за нормалното мозъчно кръвоснабдяване,благоприятства терморегулацията на крайниците.
  31,60 (BGN)
  Снимка на СТАМАТИН за силен имунитет*30 капсули

  СТАМАТИН за силен имунитет*30 капсули

  Приема на Stamatin® благоприятства както вродения, така и придобития имунитет и нормалното им функциониране Подпомага организма по време на стресови ситуации през есенно-зимния сезон, когато естествените защитни сили на имунната система са подложени на атака от външни фактори.Допринася за защита от оксидативен стрес и за възстановяването от различни стресови ситуации.
  20,20 (BGN)
  Снимка на СТАМАТИН® КИДС сироп с вкус на череша *100 мл

  СТАМАТИН® КИДС сироп с вкус на череша *100 мл

  СТАМАТИН® КИДС е хранителна добавка за подкрепа на имунната система на деца над една година с внимателно подбрани натурални съставки - гъба кладница и билка Ракитник.Приемът на СТАМАТИН® КИДС подпомага имунната система на деца над една година.Допринася за поддържане на защитните сили на детския организъм . Допринася за намаляване на умората.Благоприятства функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната система.
  23,40 (BGN)
  Снимка на СТАМАТИН® КИДС сироп с вкус на ябълка*100 мл

  СТАМАТИН® КИДС сироп с вкус на ябълка*100 мл

  СТАМАТИН® КИДС е хранителна добавка за подкрепа на имунната система на деца над една година с внимателно подбрани натурални съставки - гъба кладница и билка Ракитник. Приемът на СТАМАТИН® КИДС подпомага имунната система на деца над една година.Допринася за поддържане на защитните сили на детския организъм. Допринася за намаляване на умората .Благоприятства функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната система.
  23,35 (BGN)
  Приема на Favio подпомага поддържането на нормални нива на кръвната захар .Допринася за нормалното зрение и здравето на очите.Има благоприятен ефект за поддържане на защитните сили на имунна система.Благоприятства пациенти с периферна невропатия.

  Фавио Мултивитамини за диабетици капсули*60

  Приема на Favio подпомага поддържането на нормални нива на кръвната захар .Допринася за нормалното зрение и здравето на очите.Има благоприятен ефект за поддържане на защитните сили на имунна система.Благоприятства пациенти с периферна невропатия.
  18,90 (BGN)
  Favio Forte за нормални нива на глюкоза в кръвта, подсилен с Гимнема!

  Фавио Форте Мултивитамини за диабетици таблетки*60

  Favio Forte за нормални нива на глюкоза в кръвта, подсилен с Гимнема.Спомага за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта.Благоприятства пациенти с периферна невропатия.Допринася за нормалното зрение. Подпомага функцията на имунната система, допринася за намаляване на умората и подобрява концентрацията.
  26,60 (BGN)
  Fenaxon спомага за намаляване на острия и хроничен дискомфорт при възпален нерв.Подпомага по-добрата проводимост на нервните клетки.

  ФЕНАКСОН таблетки*30

  Fenaxon спомага за намаляване на острия и хроничен дискомфорт при възпален нерв. Подпомага по-добрата проводимост на нервните клетки.Спомага за намаляване на симптоми като изтръпване и скованост. Допринася за възстановяването на миелиновата обвивка.
  29,80 (BGN)
  Снимка на ФОЛАЦИД *100 Таблетки

  ФОЛАЦИД *100 Таблетки

  Folacid Допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма.Има благоприятен ефект за намаляване на нивата на хомоцистеин. Допринася за нормалната психическа функция.Подпомага растежа на тъканите на плода по време на бременност.
  7,40 (BGN)
  Снимка на ФОЛАЦИД META *90 Таблетки

  ФОЛАЦИД META *90 Таблетки

  Folacid® META спомага за повишаване на нивата на фолат в майчиния организъм.Допринася за нормалното развитие на тъканите на плода по време на бременност.Спомага за правилния синтез на кръвни клетки.Подпомага за намаляване на нивата на хомоцистеин.
  15,95 (BGN)
  Фолацид за бъдещи майки.

  ФОЛАЦИД за бъдещи майки таблетки*120

  Приемът на Folacid 120 подпомага правилния растежа на тъканите на плода по време на бременност.Допринася за нормално oбразуване на кръвни клетки.Спомага за намаляване на чувството за умора и отпадналост. Допринася за нормална психическа функция.
  8,50 (BGN)