Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  DoppelHerz

  Куайсер (Queisser) е създадена през далечната 1897г в Хамбург, Германия от Алфред Куайсер. В началото това е една малка компания, която произвежда течни сапуни, кремове, пасти за зъби и други продукти за здравето. През 1919г започва съвместна дейност с Джоузеф Хенес- фармацевт от град Есен, съзадател на Допелхерц (Doppelherz). Двете компании започват съвместна дейност и през 1976г се обединяват в Куайсер Фарма (Queisser pharma).

  Днес продуктите с марка Допелхерц са известни и се продават в над 50 страни по света в Европа, Азия, Африка.

  В Германия компанията предлага над 140 продукта и е лидер с 30% пазарен дял сред производителите на хранителни добавки (по данни от 2017г). Причините за успеха на компанията са в амбицията на основателите, комбинирани с немска прецизност и безкомпромисност по отношение на качеството.

  Куайсер Фарма работи само със сертифицирани доставчици и всички суровини подлежат на строг контрол. Компанията разполага с високотехнологична лаборатория във Фленсбург (Flensburg), където се извършва контрол както на суровините преди производство, така и на готовите партиди.

  Всички суровини и продукти се сертифицират по GMP (добра производствена практика), което гарантира качеството на продуктите.

  Куайсер Фарма гарантира ефективност, безопасност и максимално високо качество на своите продукти с марка Допелхерц.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Висока доза витамин D3 в 1 таблетка. За нормалната функция на имунната система. За поддържане нормалното състояние на кости и зъби.

  Допелхерц актив Витамин D3 1000 I.U.екстра таблетки*45

  Витамин D е познат е още като "слънчев витамин", който се грижи за нормалната функция на имунната система. Синтезира се в тялото ни под действието на слънчевата светлина. Висока доза витамин D3 в 1 таблетка. За нормалната функция на имунната система. За поддържане нормалното състояние на кости и зъби. За нормалното усвояване на калций и фосфор. За поддържане на нормалната функция на мускулите. Участва в процеса на делене на клетките.
  8,10 (BGN)
  Допелхерц Витамини А-Я с Омега 3 съдържат всички важни витамини, минерали и микроелементи. Добавен е лутеин и ОМЕГА-3 ненаситени мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.

  Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 капсули*30

  Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 е специална формула, създадена в подкрепа на сърцето, мозъка и зрението. Съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи, с добавен ЛУТЕИН и ОМЕГА-3 мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.
  15,80 (BGN)
  Допелхерц Витамини А-Я ДЕПО таблетки са комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента за подпомагане на съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. Под формата на ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.

  Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО таблетки*30

  Допелхерц Витамини А-Я ДЕПО таблетки са комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента за подпомагане на съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. Под формата на ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.
  12,50 (BGN)
  Сиропът Допелхерц актив Витамини А-Я за Деца е с приятен плодов вкус от пълноценна комбинация от витамини и минерали, създадена за деца в периода на растеж и в подкрепа на имунитета. Подпомага здравословния растеж и развитие при децата.

  Допелхерц актив Витамини А-Я за деца*150 мл

  Сиропът Допелхерц актив Витамини А-Я за Деца е с приятен плодов вкус от пълноценна комбинация от витамини и минерали, създадена за деца в периода на растеж и в подкрепа на имунитета. Подпомага здравословния растеж и развитие при децата.
  11,30 (BGN)
  Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.

  Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО таблетки*30

  Допелхерц актив Имуноактив + Ехинацея ДЕПО е специално разработена комбинация за силен имунитет. Допелхерц® актив Имуноактив + Ехинацея съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. ДЕПО таблетка с удължено освобождаване на съставките.
  11,60 (BGN)
  Снимка на Допелхерц актив Колаген 3000 ликуид сашета*14

  Допелхерц актив Колаген 3000 ликуид сашета*14

  Допелхерц® актив Колаген 3000 Liquid предлага комбинация от витамини, минерали, микроелементи и колаген за по-здрави и красиви кожа, коса и нокти. Кожата, косата и ноктите са важна част от външния ни вид и са признак на добро здраве, жизненост и привлекателност.
  18,55 (BGN)
  Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик спомага за регулиране и поддържане на чревната флора. Съдържа 4 милиарда млечнокисели бактерии и бифидобактерии (5 щама) от видовете Lactobacillus и Bifidobacterium, Витамин В2 - за поддържане на нормално състояние на епитела вкл. и на лигавицата на червата и Витамин В6 - за нормална функция на имунната система.

  Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик капсули*20

  Допелхерц актив Лакто-Про Пробиотик спомага за регулиране и поддържане на чревната флора. Съдържа 4 милиарда млечнокисели бактерии и бифидобактерии (5 щама) от видовете Lactobacillus и Bifidobacterium, Витамин В2 - за поддържане на нормално състояние на епитела вкл. и на лигавицата на червата и Витамин В6 - за нормална функция на имунната система. Стомашно-устойчиви капсули, подходящи за вегетарианци.
  12,50 (BGN) 11,25 (BGN)
  Допелхерц® актив Морска вода Спрей за нос Подходящ при ринит е продукт, съдържащ изотоничен разтвор на морска сол и етерични масла от мента и евкалипт за нежно, естествено почистване и овлажняване на носната лигавица.

  Допелхерц актив Морска вода спрей за нос Подходящ при ринит*20 мл

  Допелхерц® актив Морска вода Спрей за нос Подходящ при ринит е продукт, съдържащ изотоничен разтвор на морска сол и етерични масла от мента и евкалипт за нежно, естествено почистване и овлажняване на носната лигавица. Финият аерозол на спрея за нос Допелхерц® актив Морска вода представлява нежно помощно средство, което може да се използва и като съпътстващ продукт при лечение на горните дихателни пътища – за ноздрите, носните синуси и чувствителната носна лигавица.
  7,40 (BGN)
  Допелхерц актив спрей за гърло

  Допелхерц актив Спрей за гърло с облепиха*30 мл

  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха - предпазва гърлото и облекчава болката. Ефективен MUCOTANNIL® комплекс с облепиха с успокояващ ефект. При възпалено гърло, причинено от вируси, бактерии, настинки. При дискомфорт при преглъщане, парене и сухота в гърлото. Удобно и прецизно дозиране.
  9,80 (BGN)
  Допелхерц систем Авиралекс е специално разработен комплекс от съставки с естествен произход за подкрепа на функцията на имунната ни система.В

  Допелхерц систем Авиралекс капсули*20

  Допелхерц систем Авиралекс е специално разработен комплекс от съставки с естествен произход за подкрепа на функцията на имунната ни система. В периоди на повишен стрес, физическо натоварване и през есенно-зимния сезон необходимостта от хранителни вещества, които поддържат имунната ни система е повишена. Сигурен щит за имунната система.
  17,20 (BGN)
  Висока доза течен колаген. Биологично активни пептиди - висока усвояемост и ефективност. С хондроитин, витамини С и D, микроелементи мед и селен, които повишават ефективността му.

  Допелхерц систем Колаген 11.000 *30 флакона

  Висока доза течен колаген. Биологично активни пептиди - висока усвояемост и ефективност. Съдържа хондроитин, витамини С и D, микроелементи мед и селен, които повишават ефективността му. Високи стандарти за чистота. Немско качество. Директен и удобен прием
  60,95 (BGN)
  Висока доза хидролизиран течен колаген - 11 000 mg с добавени хондроитин, селен, витамини С и D. За нормалната функция на ставния хрущял и костите; за самостоятелното образуване на колаген от организма. Директен прием навсякъде и по всяко време без вода .

  Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума + Джинджифил *30 флакона

  Висока доза хидролизиран течен колаген - 11 000 mg с добавени хондроитин, селен, витамини С и D. За нормалната функция на ставния хрущял и костите; за самостоятелното образуване на колаген от организма. Директен прием навсякъде и по всяко време без вода .Отличен с приз "Хранителна добавка на годината" от Български Фармацевтичен Съюз**.
  66,40 (BGN)
  Фертил Баланс за Жени - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Жени - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.

  Допелхерц систем Фертил баланс за жени сашета*30

  Фертил Баланс за Жени - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Жени - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.
  41,90 (BGN)
  Фертил Баланс за Мъже - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Мъже - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.

  Допелхерц систем Фертил баланс за мъже сашета*30

  Фертил Баланс за Мъже - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Мъже - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.
  49,80 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

  Допелхерц® aктив Актив Мама *30 капсули

  Допелхерц® aктив Актив Мама покрива повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи на бъдещите майки, бременните и кърмещите жени. Продукът е с високо съдържание на омега-3 киселини, важни за сърцето, мозъка и зрението на плода и кърмачето, също така не съдържа лактоза и глутен. С купуването на този продукт вие подпомагате деца в нужда!
  12,70 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

  Допелхерц® aктив Имуно за деца *30 капсули

  Допелхерц® aктив Имуно за деца съдържа масло от черен кимион, витамини и цинк, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи за подкрепа на имунната система, за здравето на костите и мускулите и за подобряване на зрението.
  10,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО *30таблетки

  Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО *30таблетки

  Допелхерц® актив B-Комплекс ДЕПО съдържа всички важни В витамини, които подпомагат нормалната функция на нервната система. Допринася за производството на енергия в клетките, за това е подходящ при умора и отпадналост.
  6,85 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

  Допелхерц® актив Актив Мено + Хиалуронова киселина*30 таблетки

  Допелхерц® Актив Мено + Хиалуронова киселина - специално подбрана комбинация от съставки за дамите в менопауза. Това е продукт на база на растителни екстракти и не съдържа хормони. Съставен е от природни фитоестрогени, калций и витамини и хиалуронова киселина за по-добра хидратация и еластичност на кожата. Укрепва нервната и сърдечно-съдовата система, както и облекчава съпътстващите симтоми на менопаузата.
  15,10 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамин D 400 I.U. * 45 таблетки

  Допелхерц® актив Витамин D 400 I.U. * 45 таблетки

  Допелхерц® актив Витамин D 400 I.U - многообразна подкрепа за вашето здраве Витамин D допринася за нормалната дейност на имунната система, поддържането състоянието на костите, зъбите и мускулите, усвояване на калций и фосфор, поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта, както и участва в процеса на делене на клетките.
  5,70 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамин С + Цинк *15 Еф.таблетки

  Допелхерц® актив Витамин С + Цинк *15 Еф.таблетки

  Витамин С и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система и за предпазване на клетките от оксидативен стрес. Витамин С спомага за намаляване чувството на отпадналост и умора. Разтворима форма за по-бързо усвояване с вкус на червен портокал и нар.
  8,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница * 30 таблетки

  Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница * 30 таблетки

  Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница е оптимална комбинация от 15 витамина и минерала плюс екстракт от листа от бяла черница – разработена специално за диабетици, както и за хора, които са в режим на отслабване за допълване на тяхната диета. Намалява риска от късните усложнения на диабета, подобрява глюкозния обмен, подпомага нормалната функция на нервната система, осигурява клетъчна защита и намалява чувството на отпадналост и умора.
  9,90 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамини за очи + боровинка , 30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини за очи + боровинка , 30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини за очи + Боровинка е пълноценна комбинация от естествени екстракти, витамини и цинк за добро зрение и здрави очи. Съдържат повишена доза лутеин и зеаксантин, обогатени с черна боровинка. Подходящи при продължителна работа на компютър. Подпомага нормална устойчивост на ретината срещу различни увреждащи фактори.
  14,99 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамини за очи + Омега-3 * 30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини за очи + Омега-3 * 30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини за очи + ОМЕГА 3 представляват обогатена формула с омега-3 мастни киселини, витамини и минерали с благотворен ефект, предпазващ окото. Подходящи при продължителна работа на компютър.
  15,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и рефлукс *20 сашета

  Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и рефлукс *20 сашета

  Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и при рефлукс бързо облекчава стомашни киселини и рефлукс. Създава защитен слой, който пречи на стомашната киселина да причини дразнене и дискомфорт в стомаха и хранопровода. Компактна и удобна за транспортиране опаковка, която позволява директен прием по всяко време и навсякъде без вода.
  12,30 (BGN) 11,07 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3*60 капсули

  Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3*60 капсули

  Капсулите Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3 подпомагат концентрацията и добрата памет, стимулират кръвообращението на мозъка. Подходящи са при стрес, умствено напрежение и интелектуално усилие. Съдържат масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота.
  16,60 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Глюкозамин за стави + Витамин С*60 капсули

  Допелхерц® актив Глюкозамин за стави + Витамин С*60 капсули

  Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С е специално разработена комбинация от естествени, незаменими хранителни вещества - глюкозамин и хондроитин. Те са едни от най-важните „строителни материали“ за всяка хрущялна тъкан и допринасят за здравината и подвижността на ставите. Съчетаването им с витамин C и микроелемента мед прави продукта още по-подходящ за грижа и профилактика на ставите.
  19,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Детокс Комплекс * 40 капсули

  Допелхерц® актив Детокс Комплекс * 40 капсули

  Допелхерц® актив Детокс Комплекс е специално разработена комбинация в подкрепа на нормалния метаболизъм и цялостната детоксикация. Подпомага организма в борбата с разнообразни увреждащи фактори и токсини, приети чрез небалансирано хранене, алкохол, стрес и други.
  11,10 (BGN) 9,99 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив За коса и нокти * 30 капсули

  Допелхерц® актив За коса и нокти * 30 капсули

  Допелхерц® актив за коса и нокти е продукт, който съдържа естествени съставки за подхранване, заздравяване и пълноценен растеж на косата и ноктите. Балансирана формула, създадена за нуждите на съвременната жена.
  14,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

  Допелхерц® актив За уринарен тракт *30 капсули

  Допелхерц® актив За уринарен тракт е комбинация от естествени екстракти от червена боровинка и тиквено семе, която благоприятства нормалното състояние на уринарния тракт. Спомага за нормалната функция на пикочния мехур и простатата и притежава антиоксидантно действие. Подходящ за мъже и жени.
  10,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Имуноактив *30 ДЕПО Tаблетки

  Допелхерц® актив Имуноактив *30 ДЕПО Tаблетки

  Допелхерц® актив Имуноактив ДЕПО осигурява жизненоважните хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на имунната система и антиоксидантна клетъчна защита, в продължение на много часове, през целия ден. Подходящи при умора и отпадналост (по време и след боледуване), при интензивен спорт и физическо натоварване.
  10,80 (BGN)
  Допелхерц® актив Иритаколин При раздразнени черва за поддържащо лечение при синдром на раздразненото черво.При симптоми като газове, запек, диария, болки в корема.Абсорбира чревните газове и образува защитен филм върху чревната лигавица.Естествени съставки: зеолит, алое вера, лечебна ружа, лайка. Етерични масла от ким и див копър.Топлинно инактивирани (тиндализирани) бактерии.

  Допелхерц® актив Иритаколин * 30 таблетки

  Допелхерц® актив Иритаколин При раздразнени черва за поддържащо лечение при синдром на раздразненото черво.При симптоми като газове, запек, диария, болки в корема.Абсорбира чревните газове и образува защитен филм върху чревната лигавица.Естествени съставки: зеолит, алое вера, лечебна ружа, лайка. Етерични масла от ким и див копър.Топлинно инактивирани (тиндализирани) бактерии.
  17,05 (BGN) 15,35 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K *30 таблетки

  Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K *30 таблетки

  Допелхерц® актив Калций 700 + Витамини D + K е специално разработена комбинация, която осигурява комплексна грижа за костите. Витамин К подпомага за доброто състояние на костите и нормалното кръвосъсирване, а калцият за нормалното състояние на кости, зъби, мускули. Витамин D осигурява по-доброто усвояване на калций и нормалната функция на имунната система.
  9,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% , 10 мл

  Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% , 10 мл

  Допелхерц® актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% са стерилни капки за очи с успокояващ ефект. Те съдържат две основни съставки: хиалуронова киселина и хипромелоза, които създават овлажняващ предпазен филм върху очната повърхност. Подходящи и при употреба на контактни лещи.
  14,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Коензим Q 10 + В витамини *30 капсули

  Допелхерц® актив Коензим Q 10 + В витамини *30 капсули

  Допелхерц® актив Коензим Q 10 + В витамини са подпомагат за по-доброто състояние на кожа, коса и нокти. Предават тонус и енергия и подпомага функцията на нервната система. Подходящи за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита.
  12,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Коензим Q10 90 мг + Магнезий EXTRA *30 капсули

  Допелхерц® актив Коензим Q10 90 мг + Магнезий EXTRA *30 капсули

  Допелхерц® Коензим Q10 90 mg + Магнезий Eкстра съдържа комбинация от 90 mg коензим Q10, три специално подбрани В-витамина и магнезий, която допълва балансирания хранителен режим и подпомага организма за задоволяване на повишените нужди.
  13,60 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Колаген за стави * 30 капсули

  Допелхерц® актив Колаген за стави * 30 капсули

  Допелхерц® актив Колаген за стави съдържа висока доза хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина и подпомага нормалната функция на ставния хрущял.Допелхерц - марка №1 в грижата за ставите!
  14,40 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини съдържа висока доза магнезий с добавени витамини B1, B6 и B12 и фолиева киселина в разтворима форма за по-бързо усвояване с приятен вкус на лимон и грейпфрут. Подходящ е за употреба при мускулни схващания, активно спортуване, тежка физическа работа, стрес и напрежение, както и при преумора и недоспиване.
  6,99 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий е продукт, който съдържа калий и магнезий - важни минерали за здравето на нервната система, мускулите и сърцето. Намалява чувството на отпадналост и умора и подпомага за поддържането на добър електролитен баланс. Подходящ за За диабетици, за вегани и вегетарианци и за активни хора и хора, занимаващи се със спорт.
  10,50 (BGN)
  Снимка на ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

  ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

  Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул, както и за метаболитните процеси и производството на енергия. Поддържане на електролитния баланс и намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), стрес и умора.
  9,80 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е *30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е *30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е допринася за нормалната функция на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата система, както и подпомага енергийния метаболизъм. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), при стрес, при лесна уморяемост и раздразнителност.
  9,40 (BGN)
  Допелхерц® актив Магнезий Спорт ДИРЕКТ e продук, подходящ за активно спортуващи. Нова форма: микропелети – директен прием, без вода, по всяко време с добавени микроелементи и В-витамин. Предпазва от мускулни схващания. С вкус на портокал и манго.

  Допелхерц® актив Магнезий Спорт ДИРЕКТ*20 сашета

  Допелхерц® актив Магнезий Спорт ДИРЕКТ e продук, подходящ за активно спортуващи. Нова форма: микропелети – директен прием, без вода, по всяко време с добавени микроелементи и В-витамин. Предпазва от мускулни схващания. С вкус на портокал и манго.
  11,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий+Калций+Витамин Д3+Мед+Манган*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий+Калций+Витамин Д3+Мед+Манган*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий+Калций двуфазни ДЕПО таблетки съдържат специална комбинация от магнезий и калций, както и манган, мед и витамин D3, която е създадена с цел да подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции.
  10,30 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки*15

  Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки*15

  Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки са пълноценна комбинация от витамини и минерали, укрепващи имунната система. Разтворими таблетки за по-бързо усвояване, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. С аромат на портокал и маракуя.
  8,99 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Омега-3+Витамин Е*60 капсули

  Допелхерц® актив Омега-3+Витамин Е*60 капсули

  DHA допринася за нормалното функциониране на мозъка и поддържане на зрението, а заедно с ЕРА подпомагат сърдечната функция. Продуктът е с масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота.
  15,60 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Омега-3+Фолиева киселина + В6 + В12*60 капсули

  Допелхерц® актив Омега-3+Фолиева киселина + В6 + В12*60 капсули

  Допелхерц® актив Омега-3+Фолиева киселина + В6 + В12 подпомага сърдечно-съдовата система, както и нормалната функция на мозъка и зрението. Балансира нивата на триглицериди и хомоцистеин. Капсулите Допелхерц актив са без вкус и мирис с масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота.
  15,99 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Пробиотик желирани мечета за деца*60

  Допелхерц® актив Пробиотик желирани мечета за деца*60

  Допелхерц® актив Пробиотик Желирани мечета за деца съдържа 2 млрд. млечнокисели и бифидобактерии с витамини В3, В5 и В6. Подходящи за деца желирани мечета с вкус на ягода.
  21,20 (BGN) 19,08 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

  Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО * 45 таблетки

  Допелхерц® актив СЕЛЕН 100 ДЕПО спомага е мощен антиоксидант и допринася за правилната функция на щитовидната жлеза и на имунната система, за нормалната сперматогенеза и за поддържането на добро състояние на косата и ноктите.
  12,20 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Спокоен Ден * 20 капсули

  Допелхерц® актив Спокоен Ден * 20 капсули

  Допелхерц® актив Спокоен Ден съдържа естествени екстракти златен корен и L-триптофан. Подходящ при стрес и нервно напрежение и при повишено умствено натоварване. Без дневна сънливост.
  7,80 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Спокоен сън Плюс *20 таблетки

  Допелхерц® актив Спокоен сън Плюс *20 таблетки

  Допелхерц® актив Спокоен сън Плюс е комбинация от подбрани растителни екстракти, магнезий, В витамини и мелатонин за улесняване на заспиването и за пълноценен сън. Подходящо за хора, подложени на стрес и системно недоспиване.
  9,95 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Хепабаланс * 30 капсули

  Допелхерц® актив Хепабаланс * 30 капсули

  Допелхерц® актив Хепабаланс е комбинация от естествени съставки за благоприятстване на чернодробната функция и правилното храносмилане. Антиоксидантно действие.
  8,99 (BGN) 8,09 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С*30таблетки

  Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С*30таблетки

  Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С подсилва имунната система и подпомага нейното пълноценно възстановяване. Мощна комбинация от 15 mg Цинк + 300 mg витамин С в подкрепа на имунната система и 100 mg L-хистидин за оптималното усвояване на цинка. Подходящ за пълноценно възстановяване на организма след боледуване.
  8,60 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® Витал Тоник 750 мл

  Допелхерц® Витал Тоник 750 мл

  Допелхерц® Витал Тоник е специално подбрана комбинация от минерали - магнезий и желязо, витамини, концентрат от червено вино, екстракт от грозде, екстракти от листа на маточина и листа на розмарин. Подходящ за пълноценно възстановяване на организма след боледуване, при повишено умствено натоварване, при стрес и нервно напрежение. Не съдържа алкохол, лактоза и глутен.
  13,40 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® систем Антарктически крил *60 капсули

  Допелхерц® систем Антарктически крил *60 капсули

  Допелхерц® систем Антарктически крил с високо съдържание на омега-3 мастни киселини спомага за нормалната функция на сърце, мозък и зрение. Съдържа масло от 100% екологично чист антарктически крил с добавени калций, витамини D3 и B1.
  47,50 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® систем Имун + Арония *10 флакона

  Допелхерц® систем Имун + Арония *10 флакона

  Aдекватното снабдяване с хранителни вещества е важно, за да бъде имунната ни система здрава и силна. Благодарение на специално разработения индивидуален флакон, Допелхерц® систем Имун + Арония комбинира високата доза от 500 mg витамин С с концентрат на сок от арония, като допринася за запазване на нормалната функция на имунната система.
  19,80 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® систем Колаген Beauty * 30 флакона

  Допелхерц® систем Колаген Beauty * 30 флакона

  Допелхерц® систем Колаген Beauty е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от асай бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа. Доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата.
  64,40 (BGN)
  Течен магнезий за директен прием. 250 mg магнезий под формата на магнезиев цитрат 6 mg витамин В6. За нормалното функциониране на мускулите и нервната система. Директен прием и добра бионаличност. Вкус на портокал и лимон.

  Допелхерц® систем Магнезий ликуид 250 мг флакони*10

  Течен магнезий за директен прием. 250 mg магнезий под формата на магнезиев цитрат 6 mg витамин В6. За нормалното функциониране на мускулите и нервната система. Директен прием и добра бионаличност. Вкус на портокал и лимон.
  12,65 (BGN)