Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АПАРАТИ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 100 А

    Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 100 А

    Aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : индикатор за сърдечна аритмия , конусувиден маншет 22-32 см, адаптер включен в комплект .
    92,50 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 200 A

    Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 200 A

    Aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : индикатор за сърдечна аритмия,запаметяване на 30 стойности за двама потребители,изчислява средната стойност на 3 последни измервания, уголемен конусувиден маншет 22-42 см, адаптер включен в комплект .
    83,90 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане  А20

    Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане А20

    Механичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : маншет 22-36 см, стетоскоп включен в комплекта , фиксиращ пръстен.
    26,90 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане  А40

    Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане А40

    Механичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : маншет 22-36 см, вграден в маншета стетоскоп , фиксиращ пръстен.
    28,90 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Control

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Control

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : детектор за сърдечна аритмия .
    75,85 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане PLUS

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане PLUS

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : голям дисплей , детектор за сърдечна аритмия , запаметяване по 90 стойности ,адаптер.
    90,50 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка Active

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка Active

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка . Супер голям дисплей , детектор за сърдечна аритмия , запаметяване на 90 стойности .
    63,50 (BGN)
    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени -  и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.

    Microlife BP B3 AFIB автоматичен апарат за кръвно налягане

    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени - и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.
    185,00 (BGN) 148,00 (BGN)
    Снимка на Sendo Advance 2 дигитален апарат за кръвно налягане

    Sendo Advance 2 дигитален апарат за кръвно налягане

    SENDO ADVANCE 2 е дигитален апарат за кръвно налягане, предназначен за използване в домашни условия. С него се работи лесно – само с натискането на един бутон. Измерва систолично и диастолично кръвно налягане и пулс, класифицирани спрямо стандартната цветна скала на СЗО. SENDO ADVANCE 2 е одобрен от ESH (Европейското дружество по хипертония).
    132,99 (BGN)
    Сендо Адванс 3 сега с подарък кухненска везна.

    Sendo Advance 3 + Подарък Кухненска везна

    Сендо Адванс 3 - aпарат за измерване на кръвно налягане е иновативен апарат, предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай. Апаратът има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. Гаранция - 5 години. СЕГА с подарък Дигитална кухненска везна.
    158,90 (BGN)
    Снимка на Sendo Advance 3  Апарат за измерване на кръвно  налягане

    Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане

    Сендо Адванс 3 - aпарат за измерване на кръвно налягане е иновативен апарат, предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай. Апаратът има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. Гаранция - 5 години.
    158,90 (BGN)
    Снимка на Sendo Primo Апарат за кръвно налягане механичен 22-32 см

    Sendo Primo Апарат за кръвно налягане механичен 22-32 см

    Сендо Примо е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител Сендо. Той е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка.
    41,65 (BGN)
    Снимка на SENDO Standart

    SENDO Standart

    SENDO Standart е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител SENDO. Подходящ е за любителите на класическото измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и стетоскоп.
    27,99 (BGN)
    Снимка на Zedd Easy

    Zedd Easy

    Zedd Easy е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за бицепс.
    63,99 (BGN)
    Снимка на Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic. PAD технологията позволява да се засича аритмия по време на измерване на кръвно. Ако след измерване се появи символ кардиограма, то е била отчетена аритмия. Колкото по-рано бъде обърнато внимание на наличието на аритмия, толкова по-малки биха били усложненията от нея. За по-голяма улеснение, функцията светофар ще ви покаже, дали кръвното ви налягане е в нормата, леко извън нея, повишено или опасно извън нея.
    125,00 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 16,00 (BGN) Макс: 200,00 (BGN)
    16 200