Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    АПАРАТИ ЗА ТЕСТОВЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 100 А

    Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 100 А

    Aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : индикатор за сърдечна аритмия , конусувиден маншет 22-32 см, адаптер включен в комплект .
    92,50 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 200 A

    Dr.Frei Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане M - 200 A

    Aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : индикатор за сърдечна аритмия,запаметяване на 30 стойности за двама потребители,изчислява средната стойност на 3 последни измервания, уголемен конусувиден маншет 22-42 см, адаптер включен в комплект .
    83,90 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Дигитален термометър Т -10

    Dr.Frei Дигитален термометър Т -10

    Дигитален термометър : измерва телесната температура за 60 секунди , запаметяване на последното измерване .
    6,70 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане  А20

    Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане А20

    Механичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : маншет 22-36 см, стетоскоп включен в комплекта , фиксиращ пръстен.
    26,90 (BGN)
    Снимка на Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане  А40

    Dr.Frei Механичен апарат за измерване на кръвно налягане А40

    Механичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : маншет 22-36 см, вграден в маншета стетоскоп , фиксиращ пръстен.
    28,90 (BGN)
    Пулсовият оксиметър на Dr. Frei е медицинско изделие за измерване на сатурция (насищане на кръвта с кислород) и пулс. Измерването се извършва за 3 секунди. Показанията се актуализират на 12 сек. Прецизен и надежден апарат.

    Dr.Frei Пулсоксиметър AS - 304 - SL

    Време за измерване - 3 секунди. Измерване на сатурация и пулс . Неинвазивно измерване. Актуализаци на показанията на всеки 12 секунди. Автоматично изключване.
    68,00 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Control

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Control

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : детектор за сърдечна аритмия .
    75,85 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане PLUS

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане PLUS

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката : голям дисплей , детектор за сърдечна аритмия , запаметяване по 90 стойности ,адаптер.
    90,50 (BGN)
    Снимка на GAMMA  Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка Active

    GAMMA Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка Active

    Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за китка . Супер голям дисплей , детектор за сърдечна аритмия , запаметяване на 90 стойности .
    63,50 (BGN)
    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени -  и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.

    Microlife BP B3 AFIB автоматичен апарат за кръвно налягане

    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени - и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.
    185,00 (BGN) 148,00 (BGN)
    Снимка на PIC AIR CUBE ИНХАЛАТОР

    PIC AIR CUBE ИНХАЛАТОР

    Компресорен инхалатор, подходящ за цялото семейство. Компактен и лесен за употреба. Снабден с всички необходими аксесоари за извършване на аерозолна терапия.
    114,80 (BGN)
    Снимка на PIC AIR FAMILY ИНХАЛАТОР

    PIC AIR FAMILY ИНХАЛАТОР

    Новият инхалатор AirFamily e създаден в унисон с най-новите технологии, съчетаващ всички функции на съвременния компактен, ефективен и практичен инхалатор за цялото семейство. Следвайки новата DLS философия на PIC ние създадохме нов ултрамодерен инхалатор с ексклузивната небулизаторна чашка Act Fast Pro – диспергира лекарственото вещество с 20 % по-бързо с цел осъществяване на по-ефективна и бърза аерозолна терапия.
    138,55 (BGN)
    Снимка на PIC AIR STYLO ИНХАЛАТОР

    PIC AIR STYLO ИНХАЛАТОР

    Лек, компактен, лесно преносим, по-безшумен: минимален размер – максимален резултат. Снабден със силиконова вендуза за закрепване и по-голяма стабилност, и с поставка за небулизаторната чашка. Най-малкият инхалатор на PiC. Гарантирани резултати.Ексклузивната микрокомпресорна технология на PIC AirStylo гарантира оптимален резултат за по-ефективна аерозолна терапия.
    135,20 (BGN)
    Снимка на PIC AIRPROJET PLUS УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

    PIC AIRPROJET PLUS УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР

    Новия Еър Проджет Плюс на Pic Solution, който е проектиран и произведен в съответствие с най-новите технологии. Еър Проджет Плюс, резултат на най-новата разработка в ултразвуковата технология, трансформира медикамента в изключително фина пара, която се разпространява в белите дробове бързо и ефективно. Еър Проджет Плюс е надежден и лесен за употреба благодарение на готовия за употреба запечатан резервоар, който не изисква добавяне на вода през целия експлоатационен живот на устройството.Преди употреба Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че сте разбрали правилно как работи апаратът. За Ваше удобство, консултирайте се с Кратката листовка за потребителя, която е вътре в опаковката.
    237,90 (BGN)
    Снимка на PIC MISS BIBI ИНХАЛАТОР

    PIC MISS BIBI ИНХАЛАТОР

    Miss Bibi - новият детски инхалатор на PiC, специално проектиран, за да превърне терапията в забавление. Компресорната технология гарантира по-ефективна и бърза аерозолна терапия.
    156,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 6,00 (BGN) Макс: 238,00 (BGN)
    6 238