Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 3 мл

    Производител: NATURPHARMA
    Bitener ефективно помага да се спре навика да се гризат ноктите само с едно нанасяне на ден. Bitener е лесна за употреба писалка с четка, безцветна, без гланц, локална формула за грижа за ноктите. Bitener спира гризането на ноктите чрез най-горчивата субстанция в света- Bitrex.
    21,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВ: в 1 писалка от 3ml Bitener: ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA, ETHYL LACTATE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, DENATONIUM BENZOATE.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: При използване за първи път: За да активирате писалката (само когато използвате за първи път) я разклатете обръщайки я нагоре-надолу поне 15 пъти. Уверете се, че четката е напоена преди да я използвате. Нанесете Bitener върху ръба на нокътя, отстрани или върху кожичките, ако е необходимо. Съветваме да използвате Bitener поне 21 последователни дни. Препоръката се основава на правилото за “промяна на навика”, според което всеки навик може да бъде преодолян за 21 дни. Bitener изсъхва за секунди. Горчивият вкус намалява бавно в рамките на 24 часа. Bitener може да се отмие чрез измиване на ръцете с обикновен сапун за ръце. Bitener може да се използва от възрастни и деца на 3 и повече години. Употребата при деца, по-малки от 12 години, трябва да бъде контролирана.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *