Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА ЗА КРАКА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на 911 ВЕНОЛГОН ГЕЛ*100 мл

    911 ВЕНОЛГОН ГЕЛ*100 мл

    Гелът за крака 911 Венолгон с уникалния си състав от екстракти от конски кестен,червени лозови листа и бодлив залист се препоръчва при тежест и умора в краката. Предназначен е за освежаваща грижа и нежен масаж на краката.Редовната му употреба води до трайно усещане за релакс и комфорт.
    8,30 (BGN)
    Снимка на Scholl  Крем за напукани пети Activ Repair K+, 60 мл

    Scholl Крем за напукани пети Activ Repair K+, 60 мл

    Scholl Activ Repair K+ Крем срещу напукани пети регенерира грубата, суха и напукана кожа на вашите пети. Обогатен е с урея и кератин за отличен резултат. Действието започва и се наблюдава още след първия ден на употреба, като стъпалата ни са здрави и възстановени.
    18,50 (BGN)
    Снимка на Scholl Гел-стелки за жени за ежедневна употреба*2 бр/1чифт/

    Scholl Гел-стелки за жени за ежедневна употреба*2 бр/1чифт/

    Scholl Гел-стелки за жени за ежедневна употреба ще чувствате комфорт през целия ден. Стелките предоставят отлично омекотяване и амортизация в сравнение с обувки без допълнителни стелки. Благодарение на специално вложения материал се осигурява и антиперспирантна защита за предотвратяване на неприятните миризми. Напрежението в краката и стъпалата ще изчезне, а наред с това краката ви ще се чувстват свежи и сухи през целия ден.
    28,80 (BGN)
    Снимка на Scholl Гел-стелки за мъже за ежедневна употреба*2 бр/1чифт/

    Scholl Гел-стелки за мъже за ежедневна употреба*2 бр/1чифт/

    Scholl Гел-стелки за мъже за ежедневна употреба ще чувствате комфорт през целия ден. Стелките предоставят отлично омекотяване и амортизация в сравнение с обувки без допълнителни стелки. Благодарение на специално вложения материал се осигурява и антиперспирантна защита за предотвратяване на неприятните миризми. Напрежението в краката и стъпалата ще изчезне, а наред с това краката ви ще се чувстват свежи и сухи през целия ден.
    28,80 (BGN)
    Снимка на Scholl Крем за отстраняване и поява на мазоли*75 мл

    Scholl Крем за отстраняване и поява на мазоли*75 мл

    Кожата на ходилото е уникална, защото е проектирана да издържа на натиска, упражняван всеки ден от тежестта на тялото, съчетан с триенето причинено от носенето на обувки, може да причини мазоли, както и локални кожни втвърдявания. За щастие, има решение в този случай, а именно -кремът за отстраняване и последваща поява на мазоли на SCHOLL , който нежно премахва излишните кожни клетки, без раздразнение, като осигурява нужната хидратация и подхранва кожата. А при редовна употреба и значително намалява образуването на мазоли.
    26,80 (BGN)
    Снимка на Scholl Маска за отстраняване на мазоли по краката*2 бр /1 чифт/

    Scholl Маска за отстраняване на мазоли по краката*2 бр /1 чифт/

    Маската за отстраняване на мазоли по петите на SCHOLL премахва ненужните мъртви кожни клетки в областта около петите само с едно нанасяне, без усилие, оставяйки ги видимо по-меки, гладки, освежени и подхранени за до 4 седмици.
    19,50 (BGN)
    Снимка на Scholl Пластири при мазолите по петите*5 бр

    Scholl Пластири при мазолите по петите*5 бр

    Големите пластири на SCHOLL са идеални при появили се мазоли ( мехури ) по петите.
    12,90 (BGN)
    Снимка на Scholl Подхранваща маска за крака ЕXPERTCARE с алое вера*2 бр/1 чифт/

    Scholl Подхранваща маска за крака ЕXPERTCARE с алое вера*2 бр/1 чифт/

    Подхранващата маска за крака с алое вера на SCHOLL е предназначена да подхрани и хидратира вашите крака, за да са копринено меки и гладки, при това само за 20 минути. КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ГРУБИТЕ И СУХИ КРАКА !
    15,60 (BGN)
    Scholl Fresh Step СПРЕЙ ЗА КРАКА против миризма с двойно действаща формула . Незабавно неутрализира миризмата. Осигурява 24- часова защита срещу миризма. Дерматологично тестван.

    Scholl СПРЕЙ ЗА КРАКА против миризма*150 мл

    Scholl Fresh Step СПРЕЙ ЗА КРАКА против миризма с двойно действаща формула . Незабавно неутрализира миризмата. Осигурява 24- часова защита срещу миризма. Дерматологично тестван.
    8,90 (BGN)
    Scholl Fresh Step Спрей за обувки против миризма с тройно действаща формула. Незабавно неутрализира миризмата. Осигурява 24- часова защита срещу миризма. Дерматологично тестван. С антибактериално и антимекотично действие за по- добър контрол срещу миризмата. Подходящ за употреба през летните месеци.

    Scholl СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ против миризма*150 мл

    Scholl Fresh Step Спрей за обувки против миризма с тройно действаща формула. Незабавно неутрализира миризмата. Осигурява 24- часова защита срещу миризма. Дерматологично тестван. С антибактериално и антимекотично действие за по- добър контрол срещу миризмата. Подходящ за употреба през летните месеци.
    8,90 (BGN)
    Снимка на STOP DOL Лепенки за уморени крака 4/6,3 см*20 бр

    STOP DOL Лепенки за уморени крака 4/6,3 см*20 бр

    Болкоуспокояващи пластири при уморени крака, които съдържат екстракти от бодлив залист (миши трън), лоза, гинко биолоба, дяволски нокът, центела и конски кестен. Комбинацията от всички тях ефективно премахват неприятното усещане за умора и тежест в краката.
    8,90 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ БАЛСАМ ПРОТИВ ВРОГОВЕНА И ЗАГРУБЯЛА КОЖА 250 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ БАЛСАМ ПРОТИВ ВРОГОВЕНА И ЗАГРУБЯЛА КОЖА 250 мл

    Специално предназначен за груби пети, мазоли по стъпалата, втвърдени кожни участъци по лактите и коленете. Редуцира вроговената кожа нежно и ефективно. Едновременно с това този лек, приятно ароматизиран балсам интензивно хидратира кожата, възвръща нейната мекота и еластичност.
    6,70 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

    Освежава, омекотява, възстановява комфорта. В основата на тази богата формула са екстракти от див кестен и червени лозови листа, които укрепват стените на кръвоносните съдове и неутрализират усещането за умора и тежест в краката и стъпалата. В допълнение масло от ший и алантоин подхранват кожата в дълбочина и я оставят по-мека, еластична и гладка. Лека текстура с нежен аромат. Попива бързо и не оставя следи. Без парабени!
    5,40 (BGN)
    Снимка на АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА С ДИВ КЕСТЕН и ЛОЗОВИ ЛИСТА 250 мл

    АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА С ДИВ КЕСТЕН и ЛОЗОВИ ЛИСТА 250 мл

    Освежаваща грижа за уморени, натежали, отекли или изтръпнали крака и ходила. Комбинира допълващи свойствата си билкови екстракти с изразено венозащитно действие и антиоксидантен ефект. Редовната употреба на крема съдейства за намаляване на отоците и премахване на чувството за умора и тежест в крайниците. Облекчава и разширените вени. Съдържа екстракти от див кестен и червени лозови листа.
    6,90 (BGN)
    Снимка на БИОТРЕЙД Keratolin Foot 25% Urea крем за напукани пети*50 мл

    БИОТРЕЙД Keratolin Foot 25% Urea крем за напукани пети*50 мл

    Keratolin Foot 25% Urea крем за напукани пети. При груба и напукана кожа на петите, стъпалата, коленете и лактите. При диабетно стъпало. Крем за излющване и омекотяване на грубата и напукана кожа на петите с видими резултати само за 7 дни.
    9,40 (BGN)