Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДЕЗОДОРАНТ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на БИОТРЕЙД ОДОРЕКС Спрей против изпотяване 40 мл

  БИОТРЕЙД ОДОРЕКС Спрей против изпотяване 40 мл

  Спрей против изпотяване и неприятна миризма на подмишници и длани, който осигурява до 10 дни защита само след едно нанасяне. Уникалният механизъм действа само върху свръхактивните потни жлези, без да влияе върху общата терморегулация. Използва се по схема, съобразена с ритъма на вашия организъм. Подходящ при прекомерно изпотяване и неприятна миризма, длани и подмишници.
  18,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин 48ч. Рол-он без алуминиеви соли 50 мл

  Еусерин 48ч. Рол-он без алуминиеви соли 50 мл

  Нежна, но ефективна формула.Без алуминий и алкохол.До 48 часа защита от неприятна миризма. Нежен, но ефективен рол-он, който е без алуминий и клинично доказано предпазва от неприятна миризма. С лек аромат, той е подходящ за чувствителна кожа.
  17,30 (BGN)
  Снимка на Еусерин 48ч. Рол-он против силно изпотяване , 50 мл

  Еусерин 48ч. Рол-он против силно изпотяване , 50 мл

  Дезодорант против изпотяване.До 48ч. защита от неприятна миризма и изпотяване.С алуминиев хлорохидрат. С лек аромат, формулата без алкохол клинично доказано осигурява 48-часова защита срещу изпотяване. Подходящ при силно изпотяване.
  17,30 (BGN)
  Снимка на Еусерин 72ч против интензивно изпотявaнe , 30 мл

  Еусерин 72ч против интензивно изпотявaнe , 30 мл

  Дезодорант против изпотяване.72ч. защита от изпотяване и миризма.С алуминиев хлорохидрат + алуминиев хлорид. Леко ароматизиран антиперспирант с алуминий, който е клинично доказано, че намалява изпотяването и предпазва от миризма за 72 часа. Идеален при интензивно изпотяване.
  18,35 (BGN)
  Снимка на Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

  Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

  Eucerin Aquaphor Защитаващ спрей за тяло ,за много суха, раздразнена кожа. Спреят е охлаждащ и не съдържа вода, бързо облекчава суха и много суха кожа, загрубяла или раздразнена кожа по всяка зона на тялото. Иновативния спрей-мехлем е идеален за ръце, крака и други по-големи и труднодостижими зони като задържа вода, поддържа кожата хидратирана и забързва възстановяването на кожата. Да не се употребява по лицето.
  32,95 (BGN)