Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДИАБЕТ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на INSUMED 30 G, ИНСУЛИНОВА СПРИНЦОВКА /1 МЛ/ , 30 бр

  INSUMED 30 G, ИНСУЛИНОВА СПРИНЦОВКА /1 МЛ/ , 30 бр

  Спринцовки за подкожна инсулинова терапия. Стерилни, нетоксични, без пироген, за еднократна употреба, с игла, фиксирана директно към спринцовката.
  8,25 (BGN)
  Снимка на INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 5 мм , 100 бр

  INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 5 мм , 100 бр

  С цел задоволяване нуждите на потребителите, иглите от линията PIC Insupen са с по-малък външен диаметър и с най-различни дължини.
  28,50 (BGN)
  Снимка на INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 6 мм , 100 бр

  INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 6 мм , 100 бр

  С цел задоволяване нуждите на потребителите, иглите от линията PIC Insupen са с по-малък външен диаметър и с най-различни дължини.
  28,92 (BGN)
  Снимка на INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 8 мм , 100 бр

  INSUPEN 31G, ИГЛА ЗА ИНСУЛИНОВА ПИСАЛКА 8 мм , 100 бр

  С цел задоволяване нуждите на потребителите, иглите от линията PIC Insupen са с по-малък външен диаметър и с най-различни дължини.
  28,50 (BGN)
  Снимка на Wellion Calla Тест ленти за измерване на кръвна захар 50 бр

  Wellion Calla Тест ленти за измерване на кръвна захар 50 бр

  Тест лентите Wellion CALLA са предназначени за използване с апарати за кръвна захар Wellion CALLA с цел количествено определяне нивото на кръвна захар в капка прясна капилярна кръв.
  23,00 (BGN)
  Снимка на АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ *60 ТАБЛЕТКИ

  АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ *60 ТАБЛЕТКИ

  Специализирана формула създадена в подкрепа на нормалното функциониране на организма при хора с диабет и в преддиабетно състояние.
  51,59 (BGN)
  Алфа-липоевата киселина увеличава производството на друг мощен антиоксидант, глутатион, който е добре познат детоксикатор на черния дроб.

  АЛФА - ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА (R-форма) 100 мг капсули*60

  Алфа-липоевата киселина действа като мощен и уникален антиоксидант, който неутрализира вредните свободни радикали както във водно, така и в мастноразтворимите части на клетката и клетъчната мембрана и има способността да превръща витамин С, витамин Е и други антиоксиданти от тяхната окислена в тяхната редуцирана форма, което ги прави отново активни. Алфа-липоевата киселина увеличава производството на друг мощен антиоксидант, глутатион, който е добре познат детоксикатор на черния дроб. Алфа-липоевата киселина образува дихидролипоева киселина в тялото, която е още по-мощен антиоксидант от липоевата киселина.
  58,99 (BGN)
  Антиоксидант. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, както и за поддържането на нормалния глюкозен метаболизъм.

  АЛФА - ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 200 мг капсули*60

  Алфа-липоевата киселина е ценен антиоксидант, който помага за предпазване на тялото от вредните свободни радикали. За разлика от други антиоксиданти, алфа-липоевата киселина е едновременно водно и мастноразтворима, което й позволява да се свърже със свободните радикали в клетките и извън тях. Освен това алфа-липоевата киселина увеличава продължителността на живот на други антиоксиданти, тъй като им дава заряд, за да могат да продължат да защитават тялото.
  29,80 (BGN)
  Снимка на АЛФА БЕТИК АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 200 мг , 60 капсули

  АЛФА БЕТИК АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 200 мг , 60 капсули

  Алфа Липоева киселина, АлфаБетик, 200 мг, 60 капсули Алфа-липоевата киселина цели да подпомогне здравето на нервната система. Тя има мощно антиоксидантно действие, намалява вредното въздействие на свободните радикали и подпомага здравето в дългосрочен план. Освен това увеличава ефективността и предвижването в кръвопотока на витамин С и витамин Е. Човешкото тяло произвежда малки количества алфа-липоева киселина, но тя може да не е достатъчна за нуждите му. Хората страдащи от диабет са много чувствителни към вредния окислителен стрес, ето защо за тях е много полезен приема на алфа-липоева киселина. Тя е витаминоподобно вещество, което играе ролята на метаболитен кофактор в тялото и има мощно антиоксидантно действие. Предимства: специализирана формула за диабетици, подпомага енергийния баланс, регенерира други антиоксиданти като витамин С, Е и глутатион, предпазва от окислителен стрес, хранителна добавка.
  28,70 (BGN)
  Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, както и за поддържането на нормалния глюкозен метаболизъм.

  АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 400 мг капсули*60

  Алфа-липоевата киселина е мощно антиоксидантно средство, което е едновременно водно и мастноразтворимо. Добавката помага за поддържане на здравословни нива на глюкозата в тялото. Алфа-липоевата киселина подпомага детоксикация, изхвърлянето на тежки метали, прочистването на черния дроб, регулира нивата на кръвната захар. Тя е важна за производството на глутатион. Алфа-липоевата киселина е кофактор за поне 5 ензимни системи в тялото и е много важна за производството на енергия в митохондриите. Антиоксидатното й действие подпомага мускулите при интензивно натоварване и помага за правилното кръвообращение, което е особено важно при диабетици.
  54,99 (BGN)
  Alpha Lipomax капсули Ecopharm е хранителна добавка, която подпомага глюкозния обмен в организма. Допринася за нормалната функция на периферната нервна система. Алфа Липомакс капсули има изразен антиоксидантен ефект върху целия организъм. Съдържа 300mg алфалипоева киселина в една капсула, като основна активна съставка за подобряване на състоянието при диабетна полиневропатия (ДП).

  Алфа Липомакс капсули*60

  Alpha Lipomax капсули Ecopharm е хранителна добавка, която подпомага глюкозния обмен в организма. Допринася за нормалната функция на периферната нервна система. Алфа Липомакс капсули има изразен антиоксидантен ефект върху целия организъм. Съдържа 300mg алфалипоева киселина в една капсула, като основна активна съставка за подобряване на състоянието при диабетна полиневропатия (ДП).
  17,35 (BGN)
  Снимка на АлфаБетик® Мултивитамини х 30 таблетки

  АлфаБетик® Мултивитамини х 30 таблетки

  Мултивитамините АлфаБетик е специално създадена формула за хората с диабет и в преддиабетно състояние. Освен хром и ценни хранителни вещества, съобразени със специфичните нужди на хора с диабет, АлфаБетик съдържа и нещо уникално – естествен коензим, наречен алфа-липоева киселина. Зад тази формула стоят повече от 40 години изследвания, които показват, че алфа-липоевата киселина има уникалната способност да подпомага метаболизма на глюкозата, нормалното функциониране на нервната система и оптималната антиоксидантна защита.
  24,65 (BGN)
  Снимка на АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР Wellion Calla

  АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР Wellion Calla

  Wellion Calla Light е модерен и лесен за употреба глюкомер със съвременен дизайн за измерване на кръвната захар. Удобна и необичайна форма, перфектен за отчитане екран, противоплъзгаща основа и много допълнителни практични функции правят живота с диабет по-лесен. За първи път могат да се видят усреднени резултати за 1, 7, 14, 30, 60 и 90 дни. По такъв начин потребителят и здравните специалисти имат още по-добър поглед върху контрола на диабета. Могат да се настроят 3 алармени времена, подсещащи, че е време за измерване. Допълнително могат да се настроят граници за хипо- и хипергликемия. Резултати под и над тези граници ще бъдат маркирани на екрана. По такъв начин потребителят получава допълнителна информация, помагаща да се предприемат правилни действия за третиране на диабета. Паметта на апарата Wellion CALLA Light съдържа последните 500 резултата с дата и час на провеждане, като те могат да се разгледат лесно само с един бутон. Благодарение на силното задно осветяване и големите цифри, отчитането на резултата от екрана е повече от удобно и е помощ във всекидневието.
  20,00 (BGN)
  Снимка на Берберин комплекс с хром капсули*60 Натроцевтика

  Берберин комплекс с хром капсули*60 Натроцевтика

  Natroceutics Berberine Complex e хранителна добавка за подпомагане регулиране на здравословните нива на кръвната захар и глюкозен метаболизъм, кръвното налягане, холестерол.
  68,50 (BGN)
  Снимка на БИОЛЕКТРА Магнезий 243 мг форте ефервесцентни таблетки лимон*20

  БИОЛЕКТРА Магнезий 243 мг форте ефервесцентни таблетки лимон*20

  Biolectra Магнезий форте с лимон подпомага работата на мускулите и нервите. Приложим при мускулни крампи вследствие на магнезиев дефицит. Спомага за облекчаване на мускулните крампи и предотвратява повторната им проява. Регулира нервния и мускулен тонус. Подходящ за диабетици.
  12,20 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 3,00 (BGN) Макс: 69,00 (BGN)
  3 69