Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Магнезий+Калций+Витамин Д3+Мед+Манган*30 таблетки

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Магнезий+Калций двуфазни ДЕПО таблетки съдържат специална комбинация от магнезий и калций, както и манган, мед и витамин D3, която е създадена с цел да подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции.
    Складова единица: 39743
    10,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Действие на активнитв съставки:

    Калций, магнезий и витамин D3 допринасят за поддържане на нормалното състояние на кости и зъби, както и за функцията на мускулите. Калцият благоприятства предаването на нервните импулси и участва в процеса на кръвосъсирване.
    Микроелементът мед подпомага дейността на нервната система и поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан. Манган, мед, магнезий и калций допринасят за правилното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия.
    Манганът оказва положителен ефект върху състоянието на костите и образуването на съединителната тъкан, от каквато са изградени мускулните сухожилия.
    Витамин D3 участва в усвояването и използването на калций и фосфор, както и в поддържането на плазмените нива на калция в нормални граници - фактор, който има значение за мускулния тонус, строежа на кости и зъби, нервната възбудимост и др. Използваният Витамин D3 в нашите продукти е с естествен произход - ланолин, извлечен от вълна. В комбинация с мед оказват положително въздействие върху имунната система. Магнезият спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
    Мед и манган взимат участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес.

    Двуфазната система на Допелхерц е произведена чрез специална технология и се състои от два различни слоя.
    Двете фази следват принципа на "бързото освобождаване на съставките" и последващо "бавно освобождаване".

    Принципи на двуфазното действие: през първата фаза, в организма бързо се освобождават Калций и Витамин D3,
    през втората фаза таблетката постепенно освобождава Магнезий и микроелементите Манган и Мед, като осигурява на организма необходимите вещества през целия ден.

    Съхранение : Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    Внимание : Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

    Дозировка и начин на приложение : Приемайте 1 таблетка дневно, по време на хранене, с достатъчно течност.
    При необходимост, таблетката може да бъде разделена. Да не се сдъвква.

    Състав : в 1 таблетка: Магнезий 210mg; Калций 420mg; Витамин D3 5mcg; Мед 500mcg; Манган 1mg.

    Опаковка : 30 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *