Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Допелхерц® актив Магнезий+Калций+Витамин Д3+Мед+Манган*30 таблетки

  Производител: DoppelHerz
  Допелхерц® актив Магнезий+Калций двуфазни ДЕПО таблетки съдържат специална комбинация от магнезий и калций, както и манган, мед и витамин D3, която е създадена с цел да подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции.
  Складова единица: 39743
  10,30 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Действие на активнитв съставки:

  Калций, магнезий и витамин D3 допринасят за поддържане на нормалното състояние на кости и зъби, както и за функцията на мускулите. Калцият благоприятства предаването на нервните импулси и участва в процеса на кръвосъсирване.
  Микроелементът мед подпомага дейността на нервната система и поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан. Манган, мед, магнезий и калций допринасят за правилното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия.
  Манганът оказва положителен ефект върху състоянието на костите и образуването на съединителната тъкан, от каквато са изградени мускулните сухожилия.
  Витамин D3 участва в усвояването и използването на калций и фосфор, както и в поддържането на плазмените нива на калция в нормални граници - фактор, който има значение за мускулния тонус, строежа на кости и зъби, нервната възбудимост и др. Използваният Витамин D3 в нашите продукти е с естествен произход - ланолин, извлечен от вълна. В комбинация с мед оказват положително въздействие върху имунната система. Магнезият спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
  Мед и манган взимат участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес.

  Двуфазната система на Допелхерц е произведена чрез специална технология и се състои от два различни слоя.
  Двете фази следват принципа на "бързото освобождаване на съставките" и последващо "бавно освобождаване".

  Принципи на двуфазното действие: през първата фаза, в организма бързо се освобождават Калций и Витамин D3,
  през втората фаза таблетката постепенно освобождава Магнезий и микроелементите Манган и Мед, като осигурява на организма необходимите вещества през целия ден.

  Съхранение : Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

  Внимание : Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

  Дозировка и начин на приложение : Приемайте 1 таблетка дневно, по време на хранене, с достатъчно течност.
  При необходимост, таблетката може да бъде разделена. Да не се сдъвква.

  Състав : в 1 таблетка: Магнезий 210mg; Калций 420mg; Витамин D3 5mcg; Мед 500mcg; Манган 1mg.

  Опаковка : 30 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *