Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий е продукт, който съдържа калий и магнезий - важни минерали за здравето на нервната система, мускулите и сърцето. Намалява чувството на отпадналост и умора и подпомага за поддържането на добър електролитен баланс. Подходящ за За диабетици, за вегани и вегетарианци и за активни хора и хора, занимаващи се със спорт.
    Складова единица: 47679
    10,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий е комбиниран продукт с основна цел - поддържане на електролитния баланс в организма. При различни физиологични състояния (напр. засилено отделяне на течности от организма - увеличена диуреза или увеличено отделяне на пот през топлите месеци) нивата на магнезий и калий могат да се понижат, а това несъмнено ще окаже ефект върху поддържане на нормалния баланс в организма и биохимичните процеси. Освен отделните концентрации в кръвта, важно е да се поддържа и конкретно съотношение между магнезиевите и калиеви йони в организма, както и между тях и натрия - само така може да се гарантира нормалното предаване на нервния импулс към мускулите и правилното функциониране на възбудимите тъкани. В комбинацията присъстват още желязо - в подкрепа на червените кръвни клетки, хром - за поддържане на нормални нива на кръвната захар, както и витамини В6 и В12 - с разнообразни благотворни ефекти за нашето здраве.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка:
    Магнезий 400mg, Калий 400mg, Цинк 5mg, Хром 30mcg, Желязо 3,5mg, Витамин В6 4mg, Витамин В12 2mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1 таблетка цяла дневно по време на хранене с достатъчно течност.

    СЪХРАНЕНИЕ :Да се съхранява на недостъпно за деца място, при температура до 25° C.

    ОПАКОВКА :30 таблетки

    ПРОИЗВОДИТЕЛ:QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти.

    ДИАС БЮТИ КОЛАГЕН КОМПЛЕКС 60 таблетки

    ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти. Комплексният състав на ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс осигурява 3-степенно въздействие – доставя лесно усвоими колагенови пептиди тип I, II и III стимулира естественото производство на колаген в тялото чрез добавената хиалуронова киселина и подсилва усвояването им и общия имунитет на организма чрез комбинация от витамини и микроелементи с висока концентрация.
    45,90 (BGN) 32,13 (BGN)