Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на МУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ 20 Блокчета

    МУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ 20 Блокчета

    Multi Choco Adult блокчета за възрастни намалява усещането за отпадналост и умора. Помага за нормалната функция на имунната система (витамин D). Оптимизира енергийния метаболизъм (витамини от В-групата). Влияе благоприятно върху здравето и работата на сърцето (витамин B1). Допринася за нормалната психична функция (витамин B5). Възстановява чревната флора, снабдявайки я с бифидобактерии от патентования пробиотик HOWARU – един от най-стабилните и ефикасни проучени бактериални щамове.
    18,50 (BGN)
    20 разтворими таблетки с вкус на портокал.  Допринасят за нормалното функциониране на имунната система.Хранителна добавка с подсладители и захар. Комбинация от 10 витамина за по-добър имунитет и тонус.

    Мултивитамини ефервесцентни таблетки*20 Абофарма

    20 разтворими таблетки с вкус на портокал. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система.Хранителна добавка с подсладители и захар. Комбинация от 10 витамина за по-добър имунитет и тонус.
    5,60 (BGN)
    Снимка на ОКСИБОР Цинк , Селен и Витамин C 60 таблетки

    ОКСИБОР Цинк , Селен и Витамин C 60 таблетки

    Оксибор Цинк Селен Витамин С е тройна биоактивна антиоксидантна комбинация с благоприятен ефект върху имунната система, изключително подходящ в условия на повишена заболеваемост. Представлява научно разработена комбинация от витамин С, цинк и селен.
    8,80 (BGN)
    Снимка на Пиролоквинолин квинон 20 мг капсули*30

    Пиролоквинолин квинон 20 мг капсули*30

    Формулата BioPQQ на Natural Factors подпомага биогенезиса на митохондриите, тяхното оцеляване и производството на енергия. BioPQQ съдържа пиролоквинолин квинон – фолифенол, които има антиоксидантен ефект и действа подобно на витамин В.
    79,30 (BGN)
    Снимка на ПранаБебе Масажно масло Имунитет 10 мл

    ПранаБебе Масажно масло Имунитет 10 мл

    Разтвор 1ОО % натурален и био сертифициран.За борба с вирусните и бактериални инфекции.Стимулира имунната система.Етерични масла с насочено антивирусно, антибактериално и стимулиращо действие.
    17,70 (BGN)
    Снимка на ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

    ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

    ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА *30 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ+АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ , 30 таблетки.
    35,60 (BGN)
    Снимка на ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ

    ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ

    ПРОМО ПАКЕТ АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ *30ТАБЛЕТКИ+АЛАЙВ Мултивитамини за Мъже *30 ТАБЛЕТКИ.
    52,99 (BGN)
    Снимка на ПРОПОЛИС капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    ПРОПОЛИС капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Прополисът на Natural Factors притежава мощни противовирусни, антибактериални, антитоксични и болкоуспокояващи свойства. Бионаличните активни вещества засилват имунната защита, увеличават броя на червените кръвни клетки и оказват контрол над нивата на холестерола. Продуктът е изключително подходящ за профилактика и за облекчаване на симптомите на простудни състояние, както и при инфекции на горните дихателни пътища. Обогатяващи пчелни фактори. Гарантирана чистота и биологична активност.
    19,99 (BGN)
    Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло.

    РегулатПро Био Биоактивен ензимен концентрат*350 мл

    Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло. Регулатпро Био помага за по-бързото възстановяване и по-лесното протичане на остри, възпалителни и хронични заболявания. Може да се приема и превантивно като профилактично средство. Има изцяло натурален състав и благоприятно въздействие върху организма. Подходящ е за бебета, деца, бременни жени и възрастни без ограничение във възрастта.
    98,00 (BGN)
    РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС е уникален ензимен концентрат, направен от биологично отгледани плодове, ядки и зеленчуци.

    РегулатПро РЕГУЛАЦИУС КИДС*350 мл

    РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС е уникален ензимен концентрат, направен от биологично отгледани плодове, ядки и зеленчуци. Произвежда се чрез патентован (ЕР 1153549) каскаден ферментационен процес. Съдържа концентрираната енергия на REGULATESSENZ® (билкови концентрати с ензимни градивни елементи на молекулярно ниво, вторични растителни метаболити, важни компоненти от ферментационни култури и дясновъртяща L (+) - млечна киселина), която заедно с витамин С допринася за правилната работа на имунната система, нормалния енергиен метаболизъм и намаляване на умората. Киселият витамин помага още за защита на клетките от оксидативен стрес. Влияе благоприятно върху нервната система и психичната функция.
    91,90 (BGN)
    РЕЗИСТА ПРОТЕКТ® вече се предлага с нова подобрена формула и с нова опаковка. РЕЗИСТА ПРОТЕКТ® е комбинация от 5 клинично доказани съставки, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система.

    РЕЗИСТА ПРОТЕКТ за имунитет капсули*30

    РЕЗИСТА ПРОТЕКТ® вече се предлага с нова подобрена формула и с нова опаковка. РЕЗИСТА ПРОТЕКТ® е комбинация от 5 клинично доказани съставки, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система.
    22,60 (BGN)
    Респигард съдържа  коластра /млякото, което се произвежда в първите дни, непосредствено след раждането/. Коластрата е изключително богато на имунни фактори /най-важния, от които е lgG/, фактори на растежа и витамини. Функцията й е да достави антитела и хранителни вещества, които повлияват добре имунната система.Респигард повлиява добре на имунната система и устойчивостта на организма и дихателната система.

    РеспиГард капсули*10

    Респигард съдържа коластра /млякото, което се произвежда в първите дни, непосредствено след раждането/. Коластрата е изключително богато на имунни фактори /най-важния, от които е lgG/, фактори на растежа и витамини. Функцията й е да достави антитела и хранителни вещества, които повлияват добре имунната система.Респигард повлиява добре на имунната система и устойчивостта на организма и дихателната система.
    14,75 (BGN)
    Снимка на САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА СИРОП 120 мл

    САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА СИРОП 120 мл

    Самбукус Нигра + Ехинацея, Прополис и Коластра - за деца а е отлична формула, която укрепва имунната система на детето и го прави по-устойчив на вируси, бактерии и настинки. Доказано ефективен е при простудни заболявания, кашлица, пневмонии, бронхит, също така е в помощ на децата като превантивно средство срещу тях.
    14,55 (BGN)
    Изключително мощен антиоксидант,  който е в основата за нормалното  функциониране на щитовидната жлеза  и имунната ни система. Противовъзпалителните му свойства спомагат за  облекчаване на симптомите на артрит, лупус, псориазис,  както и за намаляването на риска от поява на катаракта  и макулна дегенерация. Селенът, също така, спомага за  намаляване на честотата и тежестта на херпес симплекс  и херпес зостер.

    СЕЛЕН 100 мкг таблетки*100 Джеймисън

    Изключително мощен антиоксидант, който е в основата за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и имунната ни система. Противовъзпалителните му свойства спомагат за облекчаване на симптомите на артрит, лупус, псориазис, както и за намаляването на риска от поява на катаракта и макулна дегенерация. Селенът, също така, спомага за намаляване на честотата и тежестта на херпес симплекс и херпес зостер.
    19,15 (BGN)
    Селенът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на щитовидната жлеза и имунната система. Той допринася и за нормалната сперматогенеза и поддържане нормалното състояние на коса и нокти.

    СЕЛЕН капсули*30 Абофарма

    Селенът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на щитовидната жлеза и имунната система. Той допринася и за нормалната сперматогенеза и поддържане нормалното състояние на коса и нокти.
    7,85 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98