Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КАПКИ ЗА ОЧИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на ВИЗИН капки за очи 15 мл

  ВИЗИН капки за очи 15 мл

  Капките за очи Визин е лекарствен продукт, който се използва за временно облекчение на симптоми като зачервяване на окото в следствие на малки дразнения и алергичен конюнктивит. Също така Визин капки за очи се прилага за облекчаване на парене, дразнене и сълзене на очите при работа с компютър, замърсяване, а също и при алергични реакции към полени и сенна хрема. Принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Активното вещество е тетрахидрозолинов хидрохлорид.
  12,30 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН БАЛАНС колир 10 мл

  СИСТЕЙН БАЛАНС колир 10 мл

  Систейн Баланс овлажняващи капки за очи са показани за временно облекчение на паренето и дразненето в очите, причинени от сухота в окото. Систейн Баланс овлажняват и осигуряват защита на очната повърхност. Допълват и стабилизират липидния слой на слъзния филм и намаляват прекомерното изпаряване на слъзния филм. Осигуряват комфорт и временно облекчение на паренето и дразненето в окото, причинени от сухота в окото.
  24,20 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН гел капки 10 мл

  СИСТЕЙН гел капки 10 мл

  Систейн Гел капки е стерилен разтвор за очи , предназначен за временно облекчение на симптомите при умерена и тежка степен на сухота в окото. Той е подходящ за употреба през деня и през нощта. Осигурява комфорт на сухите очи при събуждане, овлажнява и възстановява очната повърхност, предпазвайки от допълнително увреждане.
  24,20 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН колир 30 дози 0.7 мл

  СИСТЕЙН колир 30 дози 0.7 мл

  Систейн UD овлажняващи капки за очи облекчават паренето и дразненето, причинени от сухота в окото. Лесни за употреба еднодозови опаковки, без консервант.
  24,20 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН КЪМПЛИЙТ капки 10 мл

  СИСТЕЙН КЪМПЛИЙТ капки 10 мл

  Овлажняващите капки за очи Systane Complete представляват стерилна емулсия със усъвършенствана формула. Покрива с липидни капчици с нано размери цялото око, с което помага за неговото успокояване и възстановяване, осигурява дълготрайна хидратация и защита на всички слоеве на слъзния филм.
  28,10 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН УЛТРА капки за очи без консерванти 10 мл

  СИСТЕЙН УЛТРА капки за очи без консерванти 10 мл

  Продуктът е предназначен за временно облекчение на симптомите, свързани със сухота в окото. Овлажняващите капки за очи са предназначени и за потребители, които носят силикон-хидрогелни и меки (хидрофилни) контактни лещи, вкл. лещи за продължително носене, ежедневни лещи и лещи за еднократна употреба.
  23,39 (BGN)
  Снимка на СИСТЕЙН УЛТРА колир 10 мл

  СИСТЕЙН УЛТРА колир 10 мл

  Systane ULTRA Овлажняващи капки за очи е медицинско изделие, предназначено за терапия за сухо око. Осигурява временно облекчение на паренето и дразненето в очите, причинени от сухота в окото. Systane ULTRA Овлажняващи капки за очи също може да се използва и за ежедневно овлажняване на контактни лещи за еднократна и многократна употреба - силиконови хидрогелни и меки (хидрофилни) лещи. Systane ULTRA Овлажняващи капки за очи овлажнява Вашите контактни лещи, намалява дискомфорта от носенето на контактни лещи, и помага за отстраняването на частички, които биха могли да причинят дразнене и/или дискомфорт.
  22,50 (BGN)
  Снимка на ТИЪРС НАТУРАЛЕ II колир 15 мл

  ТИЪРС НАТУРАЛЕ II колир 15 мл

  Продуктът е предназначен за временно облекчение на симптомите, свързани със сухота в окото. Овлажняващите капки за очи са предназначени и за потребители, които носят силикон-хидрогелни и меки (хидрофилни) контактни лещи, вкл. лещи за продължително носене, ежедневни лещи и лещи за еднократна употреба.
  10,70 (BGN)