Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КОМБИНИРАНИ ПРЕПАРАТИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Арнигел при контузии, мускулна умора, 7%, 45 гр., Boiron

  Арнигел при контузии, мускулна умора, 7%, 45 гр., Boiron

  АРНИГЕЛ гел е хомеопатичен лекарствен продукт традиционно използван при възрастни и деца над 1 година за допълващо локално лечение при леки травми (контузии, мускулна умора и други), когато не е нарушена цялостта на кожата.
  7,75 (BGN)
  Снимка на ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания: стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастро-езофагеален рефлукс.
  6,10 (BGN)
  Снимка на КАМИЛИЯ 1мл* 10 Дози Boiron

  КАМИЛИЯ 1мл* 10 Дози Boiron

  КАМИЛИЯ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при смущения свързани с поникване на зъбите при кърмачета.
  10,80 (BGN)
  Снимка на Киетюд Сироп при нервност и леки нарушения на съня, 200мл, Boiron

  Киетюд Сироп при нервност и леки нарушения на съня, 200мл, Boiron

  КИЕТЮД, сироп, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при деца над 1 година при случаи на нервност и при леки нарушения на съня.
  9,15 (BGN)
  Снимка на Кокулин срещу прилошаване при пътуване, 30 таблетки, Boiron

  Кокулин срещу прилошаване при пътуване, 30 таблетки, Boiron

  КОКУЛИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на прилошаване при пътуване: морска болест, въздушна болест, прилошаване в кола.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Коризалия при хрема и настинка, 40 таблетки, Boiron

  Коризалия при хрема и настинка, 40 таблетки, Boiron

  КОРИЗАЛИЯ, обвити таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за лечение на ринит (хрема) и настинка.
  7,35 (BGN)
  Снимка на КОРИЗАЛИЯ, перорален разтвор в еднодозови опаковки 1мл*10 бр

  КОРИЗАЛИЯ, перорален разтвор в еднодозови опаковки 1мл*10 бр

  Ефикасна комбинация за симптоматично лечение на хрема(ринит) и настинка,запушен нос, кихавици ,секрет от носа,усещане за разкършеност,фебрилитет.За бебета и малки деца 0–4 г. Иновативна лекарствена форма –стерилен разтвор за пиене в еднодозови опаковки.Хомеопатичен лекарствен продукт. Без противопоказания и лекарствени взаимодействия–подходящ за деца, възрастни,бременни, кърмачки.Опаковка: Картонена кутия с 10 еднодозови опаковки.Поставени по 5 бр. в трислойно алуминиево саше.
  10,20 (BGN)
  Снимка на ОСТЕОЦИНЕЗИН* 60 Таблетки BOIRON

  ОСТЕОЦИНЕЗИН* 60 Таблетки BOIRON

  ОСТЕОЦИНЕЗИН таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при състояния на калциева недостатъчност - декалцификация,смущения в растежа при деца,заздравяване на фрактури,период на възстановяване.
  9,80 (BGN)
  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.

  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ*6 дози, Boiron

  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.
  9,95 (BGN)
  Снимка на Парагрип при грипни състояния, 60 таблетки, Boiron

  Парагрип при грипни състояния, 60 таблетки, Boiron

  ПАРАГРИП, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий: втрисания, мускулни болки, температура, главоболие.
  9,40 (BGN)
  Снимка на Риналержи при алергичен ринит и сенна хрема, 60 таблетки, Boiron

  Риналержи при алергичен ринит и сенна хрема, 60 таблетки, Boiron

  РИНАЛЕРЖИ, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на алергичен ринит (сенна хрема).
  8,10 (BGN)
  Снимка на Седатиф ПС при тревожна напрегнатост, раздразнителност, емоционална лабилност, безсъние, 40 таблетки, Boiron

  Седатиф ПС при тревожна напрегнатост, раздразнителност, емоционална лабилност, безсъние, 40 таблетки, Boiron

  СЕДАТИФ ПС, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за лечение на нервни състояния и емоционален дисбаланс: тревожна напрегнатост, емоционална лабилност, раздразнителност, нарушения на съня свързани с тези състояния, при лица, подложени на стрес, неспокойни деца и възрастни хора.
  7,80 (BGN)
  При симптоматично лечение на суха и влажна кашлица.Лекарствена форма – пилули, оставят се да се стопят под езика. Може да се използва по време на бременност и кърмене. Няма известни нежелани реакции.

  СТОДАЛ ПОКЕТ 2 туби *80 пилули

  При симптоматично лечение на суха и влажна кашлица.Лекарствена форма – пилули, оставят се да се стопят под езика. Може да се използва по време на бременност и кърмене. Няма известни нежелани реакции.
  13,40 (BGN)
  Стодал сироп без захар е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за лечение на кашлица от различен произход.

  Стодал Фемили Сироп без захар*200мл

  Стодал сироп без захар е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за лечение на кашлица от различен произход.
  12,10 (BGN)
  Хомеопатичен лекарствен продукт при умора на гласните струни, загуба на глас, пресипналост, ларингити.

  ХОМЕОВОКС *60 обвити таблетки BOIRON

  ХОМЕОВОКС, обвити таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при умора на гласните струни, загуба на глас, пресипналост, ларингити.
  7,40 (BGN)