Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    КОНОПЕНА ГРИВНА КОНОСАН

    Производител: АМИКУС БИО ЕООД
    Помага при артрози, артрити, остеохондроза, травми, заболявания на сухожилията и околоставните тъкани.
    Складова единица: 49794
    11,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Продуктите се поставят така, че да минават през болезнената област на тялото, без да се пристяга (за улеснение виж приложената листовка към всеки продукт). Носят се директно върху кожата, под дрехите, където е възможно, които осигуряват допълнителна фиксация на Коносана към тялото.

    За постигане на дълготраен ефект е препоръчително Коносан да не се сваля, освен по време на къпане. Намокрянето намалява обезболяващия му ефект, като същото се отнася и при смяна на собственика. С времето обезболяващият ефект постепенно отслабва и след 1-2 месеца е възможно напълно да се преустанови. Това може да се прецени и по изглаждането на фините власинки на въжето, което налага подмяната му с ново.

    Препоръчителни начини на прикрепяне към тялото са показани по кутийките. Такива са представени и в книжката с инструкциите за употреба на Коносан, която е приложена към всеки продукт. Те не изчерпват всички възможности. Това позволява на всеки да използва въображението си и да открива нови такива, но при осигурена безопасност за живота и здравето на потребителя.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *