Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КОНОПЕН КОЛАН КОНОСАН

  Производител: АМИКУС БИО ЕООД
  Помага при остеофити, спондилоза, лумбаго, спондилоартрити, радикулити, неврити, дископатия, ишиас.
  Складова единица: 49796
  19,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Продуктите се поставят така, че да минават през болезнената област на тялото, без да се пристяга (за улеснение виж приложената листовка към всеки продукт). Носят се директно върху кожата, под дрехите, където е възможно, които осигуряват допълнителна фиксация на Коносана към тялото.

  За постигане на дълготраен ефект е препоръчително Коносан да не се сваля, освен по време на къпане. Намокрянето намалява обезболяващия му ефект, като същото се отнася и при смяна на собственика. С времето обезболяващият ефект постепенно отслабва и след 1-2 месеца е възможно напълно да се преустанови. Това може да се прецени и по изглаждането на фините власинки на въжето, което налага подмяната му с ново.

  Препоръчителни начини на прикрепяне към тялото са показани по кутийките. Такива са представени и в книжката с инструкциите за употреба на Коносан, която е приложена към всеки продукт. Те не изчерпват всички възможности. Това позволява на всеки да използва въображението си и да открива нови такива, но при осигурена безопасност за живота и здравето на потребителя.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *