Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МагнеХарт Актив сашета*20 Абофарма

    Производител: Abopharma
    МАГНЕХАРТ Актив е хранителна минерална добавка с магнезий и калий. Калият и магнезият са важни вътреклетъчни минерални вещества, които допринасят за нормалното функциониране на клетките, като допринасят за намаляването физическата и психическа умора, за здрави мускули и нормално функциониране на стомашно-чревната система.
    Складова единица: 46299
    21,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Благоприятстват електролитния баланс, допринасят за нормалното състояние на  метаболизма и производството на енергия. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини, нормална психична функция и нормалното състояние на костите и зъбите. Участва в процеса на делене на клетките. Магнезиевия цитрат e най-познатата форма на магнезий. Притежава голяма разтворимост във вода. Наличието на калий, допринася за нормалното функциониране на нервната система и мускулната функция, както и за поддържане на нормално кръвно налягане.

    Магнехарт Актив съдържа Шафранка, която оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, както и L-аспарагинова к-на - аминокиселина, която подпомага производството на останалите аминокиселини и участва в синтеза на белтъците.

    Съставки

    Дневен прием 1 саше

    Калий

    330 mg (16% ПДП*)

    L-aспарагинова к-на

    330 mg

    Магнезий

    225 mg (60% ПДП*)

    Шафранка

    4,2 mg

    Съставки: малтодекстрин, калиев цитрат, калиев глюконат; регулатор на киселинността: натриев карбонат; L-аспарагинова киселина, магнезиев оксид, магнезиев цитрат; подкислители: лимонена киселина, винена киселина; аромат; антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза; шафранка (Carthamus tinctorius L. flowers) на прах.

    * ПДП - Препоръчителен дневен прием

    Препоръчителен прием: 1 саше на ден, разтворено в чаша вода.

    Важно: Да не се превишава препоръчителния дневен прием. Хранителната до-бавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене, и здравосло-вен начин на живот.

    Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, недостъпно за малки деца.

    Количество: 20 сашета х 7g

    Нетно количество: 140 g е

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Рефригеранс® Магнезиум гел ефективно повлиява крампите и мускулното напрежение, облекчава симптомите на изтръпване и мравучкане. Копринената структура на гела води до бързо проникване и осезаем ефект.Рефригеранс силата на природата.

    Рефригеранс Магнезиум гел*75 мл

    Рефригеранс® Магнезиум гел ефективно повлиява крампите и мускулното напрежение, облекчава симптомите на изтръпване и мравучкане. Копринената структура на гела води до бързо проникване и осезаем ефект.
    6,95 (BGN)
    Снимка на Магнезий Цитрат с висока абсорбция  150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий Цитрат с висока абсорбция 150 мг,300 капсули WEBBER NATURALS

    Магнезий цитрат е естествен продукт, източник на магнезий с максимална степен на усвояване на канадската компания Webber Naturals. Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
    61,60 (BGN)