Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Мултивитамол Актив Имун сироп*200 мл Dr. Theiss

    Производител: NATUR PRODUKT
    Multivitamol Актив Имун за деца сироп е хранителна добавка за имунната система за деца над 2 г. Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система и на защитните сили на организма. Балансираната комбинация от съставки в Актив имун за деца допринася за поддържане на имунитета. Екстрактите от плодове на бъз и ракитниик (облепиха) подпомагат имунната система и защитните сили на организма. Витамин С допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
    Складова единица: 44653
    15,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Хранителна добавка с Витамин С и екстракти от плодове на бъз и ракитник (облепиха). Съдържа подсладители.

    Предназначение: Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система и на защитните сили на тялото.
    Имунната система има голямо значение за адаптирането на организма, тъй като на практика всички сме постоянно подложени на въздействието на околната среда, най-вече през влажните и студени месеци. Ето защо е необходима една добре функционираща защитна и имунна система.
    Д-р Тайс Актив Имун за деца е балансирана комбинация от съставки, които допринасят за поддържане на имунитета. Екстрактите от плодове на бъз и ракитник подпомагат имунната система и защитните сили на организма. Витамин С допълнително допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора.

    СЪСТАВ: в 5 ml: Витамин С 40mg; Екстракт от плодове на бъз 31,1mg; Екстракт от плодове на ракитник 31,1mg.

    Забележка: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Предозирането може да доведе до разстройство. Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот!

    Съставки: стабилизатори: сорбитолов и малтитолов сироп; вода; екстракт от плодове на бъз 32:1 (0,5%) (Sambucus nigra малтодекстрин); екстракт от плодове на ракитник 10:1 (0,5%) (Hippophae rhamnoides малтодекстрин); L- аскорбинова киселина (Витамин С); консервант: калиев сорбат; плодов аромат; сгъстител: ксантанова гума.

    Съхранение: Да се съхранява при температура под 25°С, на място недостъпно за деца.

    Дозировка: Деца над 2 години: да приемат по 5 ml еднократно дневно. Юноши над 14 години: да приемат по 10 ml еднократно дневно.

    Опаковка: 200 мл разтвор.

    Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

    Дистрибутор: Натурпродукт ООД, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *