Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НОНИ БИО сок*330 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Комбинацията в Noni от изцяло натурални хранителни вещества, съдържаща витамини и 18 аминокиселини е с мощно антиоксидантно и детоксикиращо действие, което засилва имунната защита на организма. Продуктът притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства. Подпомага дейността на сърдечно-съдовата и храносмилателната система. Подобрява сексуалната функция. Предпазва клетките от преждевременно стареене. Има особено добър ефект при нормализиране на кръвното налягане и намаляване на сърдечната честота.
    Складова единица: 41159
    18,75 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Прекрасно допълнение  към нормалното хранене. Може да се приема от диабетици и онкоболни. Бременни жени могат да приемат сока след консултация с лекар. Нони се използва широко в Аюрведа.

    Повече от 2000г. сокът от Нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихият океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и островите на френска Полинезия. Традиционните полинезийски лечители /Кахуна/, използват всички части на дървото.

    Съставки: Био плодове от Нони(Morinda citrifolia).

    Съставки в:

    30 ml

    100 ml

    ПДП

    Нони /Моринда цитрифолиа/

    30 ml

    100 ml

    -

    Препоръчителен прием: Консумирайте Натуралният сок Нони два пъти дневно - сутрин и обед по 15ml  или  ако не можете  -  вечер  30ml. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене самостоятелно или смесен с вода или друг сок. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо. Не се наблюдава предозиране и може да се употребява в дълъг период от време.

    Важно: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

    Нетно количество: 330 ml е

    Съхранение: На сухо и хладно място,недостъпно  за малки  деца.  Да  не се съхранява при температура над 25°С.

    Този  продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *