Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на БЕЛ Бейби Клечки за уши с ограничител 56 бр

    БЕЛ Бейби Клечки за уши с ограничител 56 бр

    Еко клечки за уши с хартиена дръжка и ограничител . С Алое вера . С Провитамин В5. 100% памук. Подходящи за бебета и малки деца.Да не се поставя в ушния канал.
    2,10 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Антибактериални влажни кърпички 18 бр

    БОЧКО Антибактериални влажни кърпички 18 бр

    Антибактериалните кърпички Бочко предотвратяват разпространението на инфекции, като унищожават болестотворните бактерии по кожата.
    1,10 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Влажни кърпички Лайка  90 бр с капак

    БОЧКО Влажни кърпички Лайка 90 бр с капак

    Бебешките влажни кърпички Бочко почистват, успокояват и защитават кожата, без да я изсушават. Специалният лосион, вложен в кърпите, съдържа екстракт от лайка и комбинация от два важни за здравата кожа витамини – пантенол и витамин Е. Билката лайка е широко известна със своите антисептични свойства и се използва за възстановяване на кожата при възпаления и раздразнения. Добавеният пантенол помага за запазване влажността на кожата. Витамин Е има важна функция да подхранва и възстановява. Бебешките кърпички Бочко са създадени от мек текстил с добавен релеф, който помага за лесното и нежно почистване.
    3,50 (BGN)
    Снимка на БОЧКО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ 500 мл

    БОЧКО ПРЕПАРАТ ЗА БЕБЕШКИ СЪДОВЕ 500 мл

    Меката почистваща формула на препарата Бочко ефективно отстранява остатъците от мляко и храна от бебешките съдове и принадлежности (биберони, залъгалки, шишета, миещи се играчки). Съдържа биоразградими съставки, които са напълно разтворими във вода. Грижовен към ръцете по време на миене. Благодарение на вложения в препарата глицерин, задържа влагата в кожата и я оставя мека и гладка.
    3,25 (BGN)