Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    РЕВАЛИД Тоник против косопад флакони 4*30 мл

    Производител: Ewopharma International
    Revalid тоник за коса за външно приложени е енергизираща формула, съдържаща кофеин и естествени съставки като пантенол, пшеничен протеин и екстракт от овес, срещу процеса на стареене на фоликула. Предпазва от косопад и стимулира растежа на косата.
    Складова единица: 50600
    53,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Благодарение на енергийната формула на кофеина, Revalid® тоник за коса укрепва фоликулите на косъма, предотвратявайки косопада и благоприятствайки растежа на косата. Активната съставка кофеин също укрепва слабата коса и предпазва от по-нататъшни увреждания. Освен това нежният масаж на главата по време на приложение спомага за стимулиране на кръвообращението към скалпа, което е полезно за цялостното здраве на Вашата коса. Пантенол, пшеничен зародиш и екстракт от овес успокояват скалпа.

    Без парабени, сулфати и силикони.

    Действие на активните съставки :

    КОФЕИН - кофеинът стимулира кръвообращението към скалпа и корените на космите.

    ПАНТЕНОЛ - Установено е, че пантенолът стимулира пролиферацията на дермални фибробласти и ускорява обмяната на клетките. Той също така спомага косата да абсорбира и задържа влагата. Тази съставка може да спомогне за възстановяването на увредената коса и за намаляването на разделените краища, както и за уплътняване и заздравяване на косата.

    ПРИРОДНИ ЕКСТРАКТИ - екстрактът от пшеничен зародиш съдържа протеини и аминокиселини, които подхранват и заздравяват косата. Той също така спомага за възстановяване на загубената влага и предотвратяване на бъдещи увреждания. Екстрактът от овес Avena sativa сдпомага за успокояване на зачервяването и раздразването.

    Начин на употреба:

    Revalid® тоник за коса се предлага в удобни флакони за еднократна употреба. Отстранете капачката и след това прикрепете апликатора, завинтете добре, преди да махнете уплътнението. Нанесете равномерно на влажна или суха коса по цялата повърхност на главата, като внимателно масажирате с пръстите на ръката. В идеалния случай, Revalid® тоник за коса трябва да се прилага сутрин и вечер за период от най-малко два до три месеца, за да помогне на корените да се регенерират.

    Състав: Aqua, Alcohol Denat, Panthenol, Caffeine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Betaine, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Pantolactone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Avena Sativa Kernel Extract.

    Опаковка: 4 бр. х 30 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *