Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "МЕНТА И ЯГОДА" 120ГР BIOHERBA

    Производител: Bioherba
    Ментата ще освежи и стимулира кожата ви, а ягодовият аромат ще зарадва сетивата ви.
    Складова единица: 48399
    3,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВКИ:Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Coco Glucoside, Mentha Pipperitha Leaf Oil, Parfum, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Citric Acid, Aqua, Sapindus trifoliatus Fruit Extract (Soap nut). CI 19140, CI 42090, CI 16255.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "ПРОПОЛИС" 120ГР BIOHERBA

    САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "ПРОПОЛИС" 120ГР BIOHERBA

    Глицеринов сапун с мощно почистващо и антибактериално действие чрез съдържащия се прополис. Почистване на кожата в дълбочина чрез хималайска сол.
    3,40 (BGN)
    ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма.

    ЛАКТОФЛОР Био Плюс капсули*60

    ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чревната микрофлора. Те спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Минимизира риска от стомашно-чревни разстройства и унищожава вредните микроорганизми в червата. Подпомага защитните функции на организма.
    21,20 (BGN)
    Снимка на ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА  20 Филтър пакетчета  AHMAD TEA

    ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

    Плодов чай с листа от ройбос и канела.Ройбосът, наричан още червен чай не съдържа кофеин и е подходящ за пиене по всяко време на деня и особено вечер. Той е изключително богат на антиоксиданти и има отпускащ и релаксиращ ефект. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
    5,80 (BGN)
    Снимка на ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

    ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

    Lactoflor Helico protect обединява микроорганизми и клетъчни култури - патентован щамп Pylopass - за контролиране нивата на Helicobacter Pylori в стомаха. Подсилен с комбинация от цинк-L-карнозин, подпомагаща възстановяването на гастроинтестиналната флора. Хелико протект благоприятства здравата стомашна среда и естествените метаболитни процеси. Приемът на Лактофлор Хелико протект понижава нивата на бактерията Helicobacter pylori в стомаха и спомага за нормални нива на киселинност.
    21,20 (BGN)