Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН БАЛСАМ x100 мл Dr. Theiss

    Производител: NATUR PRODUKT
    Балсам при суха и чувствителна кожа. Подходящ за бебета и малки деца. Съпътстваща грижа при невродермит, псориазис, хронични екземи, чувствителна бебешка кожа.
    Складова единица: 14038
    18,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Специалната формула на Sensibel Нахткерцен балсам за грижа за суха и чувствителна кожа се базира на ценното масло от вечерна иглика. Натуралните есенциални мастни киселини – цислинолова и гама-линоленова – помагат на кожата да изпълни пълноценно важната си защитна функция срещу неблагоприятните фактори на околната среда, като същевеменно я предпазват от изсушаване.

    Sensibel Нахткерцен балсам е изключително лека и приятна емулсия масло-във-вода, обогатена с ценните урея, сквален, масло от жожоба и гуаязолен. Обогатява кожата с липиди, хидратира я и оставя приятен защитен филм. Облекчава чувството на сърбеж и напрегнатост. Емулсията е изключително подходяща за поддържане на чувствителната кожа на бебета и малки деца. Регулира съдържанието на влажност и отпуска напрегнатата кожа, намалява сърбежа, успокоява и подхранва кожата; възпрепятства възпаленията.

    Състав: Aqua, Olus Oil, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Urea, Glycerin, Oenothera Biennis Oil, Sodium Lactate, Pentylene Glycol, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Xanthan Gum, Guaiazulene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Heliotropine, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

    Без оцветители.
    Без парафиново масло.
    Без силиконово масло.
    Без парфюми.

    Начин на употреба:За многократно приложение дневно върху суха, чувствителна и лющеща се кожа.

    Съхранение:

    Да се съхранява при температура под 25° С.

    Опаковка: 100 ml.

    Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

    5.0 1
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    Теодора | 23.9.2022 г. 19:16
    Страхотен балсам
    Страхотен балсам! Много ми помогана за сухата кожа!
    Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Формулата на Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 не само третира гъбичките по ноктите, но също така оказва изсветляващ ефект върху инфектирания участък. Уникалната система на продукта позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят неблагоприятна за гъбичките. Съдържа изсветляваща съставка, която спомага за подобряване на външния вид на инфектирания нокът само след 7 дни.Предпазва новоизрасналия нокът от инфектиране.

    ЕКЗОДЕРИЛ Нейлнер лак 2 в 1*5 мл

    Формулата на Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 не само третира гъбичките по ноктите, но също така оказва изсветляващ ефект върху инфектирания участък. Уникалната система на продукта позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят неблагоприятна за гъбичките. Съдържа изсветляваща съставка, която спомага за подобряване на външния вид на инфектирания нокът само след 7 дни.Предпазва новоизрасналия нокът от инфектиране.
    29,20 (BGN)
    Dr.Theiss Нахткерцен крем за лице специал. Специална грижа за суха, чувствителна и проблемна кожа,невродермит.

    НАХТКЕРЦЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Специал х50 мл Dr. Theiss

    Dr.Theiss Нахткерцен крем за лице специал. Специална грижа за суха, чувствителна и проблемна кожа,невродермит.
    17,99 (BGN)
    Снимка на ПРЕЗЕРВАТИВИ DUREX INTENSE -  3 бр

    ПРЕЗЕРВАТИВИ DUREX INTENSE - 3 бр

    Презервативи за интензивен оргазъм на дамите. Те са релефни и имат точки със смазващ стимулиращ гел, който увеличава чувствителността на интимните зони и носи затопляне, охлаждане или усещане за изтръпване. Ребрата и точките са предназначени за допълнителна стимулация.
    6,50 (BGN)
    ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.

    ОСЦИЛОКОКЦИНУМ*6 дози, Boiron

    ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.
    9,70 (BGN) 8,73 (BGN)