Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СТИЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на СКУЛПТИРАЩА ПЯНА ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 200 мл

  СКУЛПТИРАЩА ПЯНА ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 200 мл

  Разработена с растителен екстракт от Жожоба, тази скулптираща пяна осигурява дълготраен обем с естествен финиш. С нежна и ефирна формула, пяната защитава косменото стъбло и разкрасява косата. Оформянето на прическата е лесно, ефектът от изсушаване със сешоар е съхранен за по-дълго, буклите са подредени, а косата е защитена от овлажняване.
  43,40 (BGN)
  Снимка на ФИКСИРАЩ ГЕЛ ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 150 мл

  ФИКСИРАЩ ГЕЛ ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 150 мл

  С растителен екстракт от жожоба ОФОРМЯНЕ И ФИКСАЦИЯ.Фиксиращият гел с растителен екстракт от жожоба и концентрат от стилизиращи съставки, позволява незабавно оформяне и дълготрайна фиксация на всички прически, без да оставя следи. Формулата е нежна, без лепкаво усещане, а косата е защитена и със съхранена еластичността и блясък.
  33,20 (BGN)
  Снимка на ФИКСИРАЩ ЛАК ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 300 мл

  ФИКСИРАЩ ЛАК ЗА КОСА RENE FURTERER STYLE 300 мл

  ФИКСАЦИЯ и БЛЯСЪК.Благодарение на микронизираното си разпръскване, лакът с растителен екстракт от жожоба предоставя мигновено дълготрайна, естествена фиксация, като същевременно защитава и заздравява косата с нежната си формула. Този завършващ фин спрей се отстранява лесно чрез разресване, защитава косата от влага и я оставя копринено мека и блестяща.
  43,40 (BGN)