Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЪРЦЕ И ХОЛЕСТЕРОЛ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
    33,10 (BGN)
    Снимка на L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнитинът е есенциално хранително вещество необходимо за производството на енергия в мускулите, сърцето и черния дроб. То подсигурява нормалната структура на тялото като помага за превръщането на мазнините в енергия. Приемът на добавки с L-карнитин понижава риска от сърдечно-съдова болест, повишава умствената енергия, облекчава умората, подобрява спортното представяне и намалява времето за възстановяване след физическо натоварване. Предимства: подпомага здравето на тялото чрез участие в превръщането на мазнините в енергия, повишава физическата и умствената енергия, увеличава общото благосъстояние чрез облекчаване на умората, подобрява спортното представяне и ускорява възстановяването на мускулите след натоварване. намалява риска от сърдечно-съдова болест.
    44,20 (BGN)
    Снимка на L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнозинът е антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира клетъчното подмладяване, защитава когнитивната функция и паметта и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Естествената способност на L-карнозин да предпазва и забавя стареенето го прави идеална хранителна добавка за дълголетие и забавяне на стареенето.
    185,00 (BGN)
    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени -  и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.

    Microlife BP B3 AFIB автоматичен апарат за кръвно налягане

    Microlife BP B3 AFIB открива предсърдно мъждене по време на измерване на кръвното налягане у дома. BP B3 AFIB е клинично валидиран за специфични групи пациенти – хипертоници, диабетици, бременни жени - и следователно осигурява точни измервания на кръвното налягане за всички.
    185,00 (BGN) 148,00 (BGN)
    Снимка на NutraVege™ ОМЕГА-3 500 mg от водорасли капсули*30

    NutraVege™ ОМЕГА-3 500 mg от водорасли капсули*30

    NutraVege™ ОМЕГА-3 от водорасли е естествен продукт на американската компания Nature’s Way допринасящ за нормалното функциониране на зрението, мозъка и сърдечно-съдовата система.Ако сте вегани, вегетарианци или не понасяте вкусът на риба в традиционните хранителни добавки Омега-3, опитайте NutraVege™ ОМЕГА-3 от водорасли на Nature’s Way. Меките и лесни за преглъщане софтгел капсули са без вкус и мирис и доставят 500 мг омега-3, еквивалентна доза на повечето добавки с омега-3 на базата на риба.
    81,60 (BGN)
    ABG cardio е хранителна добавка в подкрепа на кръвоносните съдове и сърцето. Подкрепя метаболизма н

    АБГ КАРДИО капсули*30

    ABG cardio е хранителна добавка в подкрепа на кръвоносните съдове и сърцето. Подкрепя метаболизма на хомоцистеина. Допринася за поддържане на здравето на сърцето и кръвоносната система. Допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.
    20,45 (BGN)
    Снимка на Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic

    Автоматичен апарат за кръвно налягане Microlife ВР А2 Basic. PAD технологията позволява да се засича аритмия по време на измерване на кръвно. Ако след измерване се появи символ кардиограма, то е била отчетена аритмия. Колкото по-рано бъде обърнато внимание на наличието на аритмия, толкова по-малки биха били усложненията от нея. За по-голяма улеснение, функцията светофар ще ви покаже, дали кръвното ви налягане е в нормата, леко извън нея, повишено или опасно извън нея.
    125,00 (BGN)
    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.

    АКАЙ 500 мг капсули*90 Acai Berry Concentrate

    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване. Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
    29,90 (BGN)
    Снимка на АКАЙ 520 мг капсули*60

    АКАЙ 520 мг капсули*60

    Акай е стандартизиран до 10% полифеноли и съдържа и други синергични хранителни вещества. Акай плодът има много голям антиоксидантен капацитет и до 30 пъти по-голямо антиоксидантно действие от червеното вино. Акай представлява супер плод от амазонските дъждовни гори, където се консумира под формата на храна и сок от много години.Висококачествен екстракт,вегетариански капсули,антиоксидант,10% полифеноли.
    70,50 (BGN)
    Снимка на Активен въглен (Плосък корем) капсули*60

    Активен въглен (Плосък корем) капсули*60

    Активен въглен (Плосък корем) е хранителна добавка, подкрепяща храносмилателната система и съдействаща за отслабване. Премахвайки натрупаните токсини от тялото и значително, подобрявайки храносмилането продуктът спомага за забързване процеса на отслабване и нормализиране на метаболизма. В допълнение – намаля подуването на корема, дава допълнителна енергия и прави кожата да изглежда по-сияйна.
    20,99 (BGN)
    Amiko Active на WEDO е разработен с уникална комбинация от съставки, които са клинично доказали своя положителен ефект при регулиране на кръвното налягане, липидния профил и работата на сърдечно-съдовата система.

    АМИКО АКТИВ за нормално кръвно налягане капсули*60

    Amiko Active на WEDO е разработен с уникална комбинация от съставки, които са клинично доказали своя положителен ефект при регулиране на кръвното налягане, липидния профил и работата на сърдечно-съдовата система.
    23,50 (BGN)
    Апитонин се препоръчва при тежки физически и психически натоварвания, болни в стадий на възстановяване, като помощно средство с положителен здравен ефект при депресивни състояния на централната нервна система, старческо изтощение, безапетитие у деца, както и безапетитие, съпровождащо хроничните заболявания, анемия, имунен дефицит и автоимунни заболявания, невралгии и неврити, артрози и артрити, вирусни заболявания (грип) и след прекарани инфекциозни заболявания, хипертонична болест, за подобряване функциите на миокарда и коронарните съдове и подобряване работоспособността на сърцето.

    АПИТОНИН с пчелно млечице капсули*20

    При тежки физически и психически натоварвания, болни в стадий на възстановяване, помощно средство с положителен здравен ефект при депресивни състояния на централната нервна система, старческо изтощение, безапетитие у деца, анемия, имунен дефицит и автоимунни заболявания, невралгии и неврити, артрози и артрити, вирусни заболявания /грип/ и след прекарани инфекциозни заболявания, хипертонична болест, за подобряване функциите на миокарда и коронарните съдове и подобряване работоспособността на сърцето.
    10,99 (BGN)
    Apriben е създаден цялостно да подкрепи организма и защитните му механизми.  Съдържа активни съставки, които подобряват физическото здраве, общия тонус и функциите на имунната и сърдечно-съдовата система, особено при наличието на стрес.

    АПРИБЕН за цялостна подкрепа на организма капсули*60

    Apriben е създаден цялостно да подкрепи организма и защитните му механизми. Съдържа активни съставки, които подобряват физическото здраве, общия тонус и функциите на имунната и сърдечно-съдовата система, особено при наличието на стрес.
    49,90 (BGN)
    Аспетакс Протект Адифарм 100 mg принадлежи към групата на лекарствени продукти, които потискат агрегацията на вид кръвни клетки (тромбоцити) и предотвратяват образуването на тромби.

    АСПЕТАКС Протект 100мг таблетки*30

    Аспетакс Протект Адифарм 100 mg принадлежи към групата на лекарствени продукти, които потискат агрегацията на вид кръвни клетки (тромбоцити) и предотвратяват образуването на тромби. Аспетакс Протект Адифарм 100 mg притежава кардиопротективен ефект.Използва се при лечение на нестабилна ангина пекторис,остър инфаркт на миокарда - като част от стандартната терапия,вторична профилактика след инфаркт на миокарда,след артериални съдови операции или интервенции (след аортокоронарен байпас, при перкутанна транс-луминална коронарна ангиопластика),за профилактика на преходни исхемични атаки и мозъчни инфаркти, когато се наблюдават предупредителни симптоми. Аспетакс Протект Адифарм 100 mg не е подходящ за лечение на болкови състояния.
    4,05 (BGN)
    Ацетизал Кардио съдържа ацетилсалицилова киселина, която в ниски дози спада към група лекарства, наричани антитромботични средства. Тромбоцитите са малки кръвни клетки, които причиняват съсирване на кръвта и участват в тромбозата. Когато в една артерия се образува кръвен съсирек (тромб), той спира кръвоснабдяването и прекъсва снабдяването с кислород.

    Ацетизал Кардио 100 мг таблетки*100

    Ацетизал Кардио е лекарство без рецепта, което се приема за да намали риска от образуване на кръвни съсиреци и с това да предотврати сърдечни пристъпи, инсулти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от стабилна или нестабилна стенокардия ( вид болка в гръдния кош). Ацетизал кардио се използва и за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци ( тромби) след някои видови сърдечни хирургични операции, с цел да се разширяват или деблокират кръвоносните съдове.
    11,70 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185